Aparat de ras umed și uscat Philips BRL140/00 [Gama SatinShave Advanced]

COD: BRL140/00
Ultimul în stoc magazin

Alunecă uşor, pentru o radere delicată cu pielea - Experimentează o radere de precizie, dar delicată pe picioare şi pe corp. Aparatul de ras pentru femei SatinShave Advanced oferă piele fină, chiar şi în baie sau la duş. Obţine piele fără păr şi fără iritaţii, uşor şi convenabil.

Citeste descrierea completa
219,99 Lei -14%
mai ieftin cu 31,09 Lei
188,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Suprafaţă de ras flotantă, pentru o radere uniformă. Suprafaţa de ras flotantă alunecă în mod natural peste contururi, menţinând contactul cu pielea, pentru o radere uniformă.

Lamele cu capete rotunjite te protejează de zgârieturi. Lamele cu capete rotunjite din faţa şi din spatele suprafeţei de ras asigură alunecarea uşoară a aparatului de ras şi previn zgârieturile, pentru o radere delicată cu pielea.

Primul epilator cu mâner în formă de S. Mânerul ergonomic în formă de S este uşor de manevrat, oferind control maxim, acces mai bun şi mişcări precise, pe toată suprafaţa corpului.

Ultilizare umedă şi uscată. Pentru utilizare delicată şi comodă la duş sau în cadă, cu mâner anti-alunecare, pentru utilizare optimă umedă sau uscată.

Indicator baterie. Indicatorul bateriei iluminează când aparatul de ras se încarcă, bateria este încărcată complet sau bateria este aproape descărcată.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului