produse

Aparat IPL BRAUN Silk-expert 5 BD5001, Senzor SensoAdapt, 300.000 impulsuri, 3 nivele de intensitate, Pentru față și corp, Aparat de ras Venus Extra Smooth, Mod normal-gentil-extra gentil

Stoc epuizat

Fabricat in*:

United Kingdom
Regatul Unit
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81531316
EAN: 4210201187585
Date brute
G: 1,05kg

Descriere

Silk-expert – alegerea inteligentă. Silk-expert este un sistem inovator IPL ce duce la epilare definitivă vizibilă în mai puţin de patru tratamente. Acesta funcţioneaza sub suprafaţa pielii prin vizarea melaninei din foliculul pilos, contribuind la ruperea ciclului de creştere a părului. Prin utilizarea regulată, ajută la prevenirea părului nedorit şi împiedică creşterea acestuia la suprafaţa pielii. Nuanţa pielii variază în diferite părţi ale corpului, şi fiecare nuanţă necesită un nivel specific de energie pentru a ţinti melanina. Numai Silk-expert are senzorul unic SensoAdapt™ care citeşte continuu tonul pielii – de 80x pe secundă - şi adaptează intensitatea luminii în mod automat, pentru cea mai bună eficacitate şi siguranţă. Astfel, se elimină efortul depus pentru a potrivi nuanţa pielii cu cele din tabelele complicate de culoare, pe care alte dispozitive le necesită.

Caracteristici produs:

7 motive pentru tratament IPL la domiciliu cu Silk-Expert

1. Utilizând Silk-expert IPL rezultă o epilare definitivă vizibilă în mai puţin de 4 săptămâni.

2. Tehnologia exclusivă SensoAdapt™ ajustează tratamentrul IPL conform nuanţei pielii dumneavoastră.

3. Utilizează aceleaşi principii ca tratamentele IPL din saloanele profesionale, toate în confortul propriei locuinţe.

4. Silk-expert are cea mai rapidă tehnologie IPL de pe piaţă. Picioarele pot fi tratate în doar 8 minute!

5. Clinic testate de către experţi, tratamentele sunt blânde şi practic fără durere.

6. Dispozitivul IPL este conectat la priză pentru tratamente neîntrerupte cu putere maximă.

7. Comparativ cu tratamentele profesionale cu laser sau ceară, Silk-expert IPL este o metodă eficientă şi economică pentru îndepărtarea părului la domiciliu.

Este IPL potrivit pentru dumneavoastră? Silk-expert IPL este cel mai eficient pentru nuanţele de piele de la deschise la medii, cu părul variind de la blond natural până la şaten închis sau brunet. Dispozitivul este cel mai puţin eficient pe părul foarte blond, roşcat, gri sau alb, unde cantitatea mică de melanina nu absoarbe lumina.

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.