Epilator IPL Braun Silk Expert BD3001 + Gillette Venus, 250.000 pulsaţii, SensoAdapt

COD: 81625577
Întreabă

Fabricat în*:

United Kingdom
Regatul Unit
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Braun Silk-expert este un aparat IPL testat clinic pentru îndepărtarea permanentă a părului vizibil. Este singurul aparat IPL cu senzor de citire a nuanţei pielii SensoAdapt™ care citeşte şi adaptează intensitatea luminii la fiecare impuls*, pentru un tratament sigur şi eficient. Zona inferioară a unui picior poate fi tratată în 10 minute.

Citeste descrierea completa
1.869,99 Lei -28%
mai ieftin cu 520,00 Lei
1.349,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

250.000 de impulsuri. Oferă tratamente echivalente cu 12 ani de tratamente corporale complete.

Senzor de citire a nuantei pielii SensoAdapt™. Acest senzor citeşte în mod continuu nuanţa pielii în timpul utilizării (80x pe secundă), şi adaptează în mod automat intensitatea luminii la cea mai bună setare de energie pentru pielea dumneavoastră. Acest lucru asigură un tratament sigur şi eficient şi elimină necesitatea de a seta manual aparatul în funcţie de nuanţa pielii, consultând tabele complicate de potrivire a culorilor pe care alte aparate le solicită.

Mod de alunecare. Declansează mai multe impulsuri pentru un tratament IPL rapid şi eficient cu mai puţine zone omise.

Testat clinic de către experţi, tratamentele sunt delicate si aproape lipsite de durere.

Putere non-stop. Nu necesită baterii sau încărcare, pur şi simplu conectaţi aparatul la o sursă de curent şi începeţi tratamentele.

Mod delicat. Începătorii au posibilitatea de a selecta modul delicat, care foloseşte o intensitate mai scazută a luminii. Totodată este ideal pentru tratarea zonelor sensibile, cum ar fi linia bikinilor sau axila.

Este IPL potrivit pentru dumneavoastră? Silk-expert IPL este cel mai eficient pentru nuanţele de piele de la deschise la medii, cu părul variind de la blond natural până la şaten închis sau brunet. Dispozitivul este cel mai puţin eficient pe părul foarte blond, roşcat, gri sau alb, unde cantitatea mică de melanina nu absoarbe lumina.

*în modul normal.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului