produse

Set periuţă electrică Oral-B Vitality Star Wars pentru copii + casetă călătorie

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Oral-B România
COD: 81722619

Descriere

Curăţare superioară*. Periuţa Oral-B Star Wars asigură o curăţare 2D, datorită capătului rotunjit care curăţă în profunzime întreaga dantură, înconjurând fiecare dinte în parte. Mulţumită dimensiunilor reduse, aceasta permite curăţarea zonelor mai greu accesibile periuţelor obişnuite şi este ideală pentru copii mai mari de 3 ani. *faţă de o periuţa manuală obisnuită.

Perii extra-moi. Perii capului de periaj sunt extra moi oferindu-le copiilor o curăţare blânda dar eficientă în timp ce aceştia învaţă să se spele corect pe dinţi.

Personalizează periuţa. Periuţa de dinţi Oral-B Star Wars, vine cu 4 autocolante cu tematică Star Wars, care se înfăşoară în jurul mânerului periuţei, astfel încât copilul tău poate să îşi creeze periuţa de dinţi preferată.

Aplicaţia Disney Magic Timer de la Oral-B. Periuta Oral-B Star Wars este compatibilă cu aplicaţia Disney MagicTimer de la Oral-B. Descărcaţi aplicaţia pentru a vă ajuta copiii să efectueze un periaj de 2 minute, conform recomandărilor medicului stomatolog şi să înveţe obiceiurile corecte de îngrijire orală pe care le vor folosi toată viaţa. Aplicaţia este disponibilă pentru descărcare gratuită în Google Play şi App Store.

2 programe de curăţare. Datorită programelor de curăţare disponibile, periuţa Oral-B Vitality Star Wars îi ofera celui mic curăţarea dentară perfectă de care are nevoie. Curăţare Zilnică - program standard pentru igiena orală zilnică. Sensitive - operează la o viteza mai mică oferind un periaj mai delicat timp de 2 minute.

8 zile cu o singură încărcare. O încărcare completă a periutei Oral-B Vitality Star Wars are o durată lunga de utilizare de până la 8 zile, (în condiţiile folosirii de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Bateria reîncărcabilă îi asigură pe cei mici că periuţa lor preferata este pregatită oricând pentru periaj, printr-o simplă apasare de buton.

Fără bătăi de cap – orice rezervă Oral-B Kids este compatibilă. Periuţa este compatibilă cu întreaga gamă de rezerve Oral-B Stages Power Kids, cu exceptia periutelor Oral-B sonice.

Medicii dentişti recomandă schimbarea capatului de periuţă o dată la 3 luni. Perii indicatori se decolorează pentru a semnaliza atunci când rezerva trebuie schimbată.

Oral-B este marca #1 recomandată de medicii dentişti din întreaga lume. (bazat pe un studiu P&G efectuat in 2014 pe un esantion reprezentativ de medici stomatologi din intreaga lume)

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.