Set de periuţe de dinţi sonice electrice Philips HX6932/36, Gama Sonicare FlexCare, 2 mânere, 2 capete de periere, 3 moduri, Încărcător, Sterilizator UV, Toc transport (Clinical Green and White)

COD: HX6932/36
Bucureşti: Ultimul în stoc

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Curăţare avansată: Tehnologia inovatoare furnizează rezultate mai bune. Acum există un mod garantat pentru sănătatea orală îmbunătăţită. Este noua periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare FlexCare, care se adaptează la nevoile tale de îngrijire orală.

Citeste descrierea completa
1.099,99 Lei -34%
mai ieftin cu 370,00 Lei
729,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este Partener Philips - periute electrice
 

Trei moduri diferite pentru o experienţă de curăţare mai bună. Cele trei moduri includ un mod Clean pentru o curăţare impecabilă în 2 minute, un mod White pentru eliminarea petelor de suprafaţă şi un mod Massage pentru stimularea gingiilor.

Îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor în doar două săptămâni. Această periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare oferă o curăţare optimă între dinţi şi de-a lungul gingiilor, pentru o îmbunătăţire a sănătăţii gingiilor în doar două săptămâni.

Periuţa de dinţi Philips Sonicare ajută la albirea dinţilor. Periuţa de dinţi electrică Philips Sonicare ajută la îndepărtarea şi reducerea petelor de pe dinţi pentru un zâmbet mai strălucitor.

Elimină de până la 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală. Elimină cu până la 7 ori mai multă placă bacteriană din zonele greu accesibile decât o periuţă de dinţi manuală. 

Proiectat pentru a ajunge în locurile greu accesibile. Acest cap pentru periuţa de dinţi Philips Sonicare are peri extra lungi, foarte deşi, pentru a ajunge la zonele cu placă bacteriană situate adânc între dinţi şi în alte zone dificil de curăţat.

Program cu pornire uşoară pentru acomodarea la experienţa Sonicare. Creşte uşor puterea pe parcursul primelor 14 utilizări pentru a te acomoda cu experienţa periuţei electrice Philips Sonicare.

Acţiunea de curăţare dinamică Sonicare antrenează fluidele printre dinți. Acţiunea dinamică unică a periuţei de dinţi Sonicare de la Philips ajunge delicat şi eficient adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei.

Cronometrul pentru interval Quadpacer încurajează perierea riguroasă. Cronometrul pentru interval de 30 de secunde indică momentul în care termini fiecare pătrime a gurii şi te avertizează să treci mai departe, oferind astfel o curăţare mai consistentă la nivelul întregii guri.

Cronometrul pentru două minute ajută la asigurarea timpului de periere recomandat. Cronometrul de 2 minute al acestei periuţe de dinţi Philips Sonicare îţi asigură timpul de periere recomandat de dentişti.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

2 review-uri

(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

2 review-uri

Delican Mioara

23/10/19

Cumparator verificat

Preț super bun, periuță excelentă, livrare ultrarapidă.

58

Tabarna Nicolai

19/11/19

Cumparator verificat

Produsul l-am primit a doua zi.

25