Periuţă electrică Oral-B Vitality Toy Story 3+ ani

COD: 81715814
Bucureşti: Stoc limitat

Oferă-i celui mic, şansa de a descoperi periuţa inteligentă Oral-B, potrivită perfect pentru fiecare copil cu vârsta de peste 3 ani. Cu un design atractiv, periuta Oral-B Vitality Toy Story, transformă periajul într-o adevarată plăcere pentru cei mici, oferindu-le în aceleaşi timp curăţarea superioară de care au nevoie. 

Citeste descrierea completa
144,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Oral-B România

Descriere

Curăţare superioară*. Periuţa Oral-B Vitality Toy Story asigură o curăţare 2D, datorită capătului rotunjit care curăţă în profunzime întreaga dantură, înconjurând fiecare dinte în parte. Mulţumită dimensiunilor reduse, aceasta permite curăţarea zonelor mai greu accesibile periuţelor obişnuite şi este ideală pentru copii mai mari de 3 ani. *faţă de o periuţa manuală obisnuită.

Perii extra-moi. Perii capului de periaj sunt extra moi oferindu-le copiilor o curăţare blânda dar eficientă în timp ce aceştia învaţă să se spele corect pe dinţi.

Personalizează periuţa. Periuţa de dinţi Oral-B Vitality Toy Story, vine cu 4 autocolante cu tematică Toy Story, care se înfăşoară în jurul mânerului periuţei, astfel încât copilul tău poate să îşi creeze periuţa de dinţi preferată.

Aplicaţia Disney Magic Timer de la Oral-B. Periuta Oral-B Vitality Toy Story  este compatibilă cu aplicaţia Disney MagicTimer de la Oral-B. Descărcaţi aplicaţia pentru a vă ajuta copiii să efectueze un periaj de 2 minute, conform recomandărilor medicului stomatolog şi să înveţe obiceiurile corecte de îngrijire orală pe care le vor folosi toată viaţa. Aplicaţia este disponibilă pentru descărcare gratuită în Google Play şi App Store.

2 programe de curăţare. Datorită programelor de curăţare disponibile, periuţa Oral-B Vitality Toy Story îi oferă copilului curăţarea dentară perfectă de care are nevoie. Curăţare Zilnică - program standard pentru igiena orală zilnică. Sensitive - operează la o viteza mai mică oferind un periaj mai delicat timp de 2 minute.

8 zile cu o singură încărcare. O încărcare completă a periutei Oral-B Vitality Toy Story are o durată lunga de utilizare de până la 8 zile, (în condiţiile folosirii de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Bateria reîncărcabilă îi asigură pe cei mici că periuţa lor preferata este pregatită oricând pentru periaj, printr-o simplă apasare de buton.

Fără bătăi de cap – orice rezervă Oral-B Kids este compatibilă.

Medicii dentişti recomandă schimbarea capatului de periuţă o dată la 3 luni. Perii indicatori se decolorează pentru a semnaliza atunci când rezerva trebuie schimbată. Oral-B este marca #1 recomandată de medicii dentişti din întreaga lume. (bazat pe un studiu P&G efectuat in 2014 pe un esantion reprezentativ de medici stomatologi din intreaga lume)

Conţinut pachet: 1 x încărcător, 1 x mâner periuţă electrică reîncărcabilă, 1 x cap de periaj Toy Story, 4 x stickere Toy Story.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului