Periuţă electrică Oral-B Vitality Frozen 3+ ani

COD: 81715816
Bucureşti: Stoc limitat

Oferă-i celui mic, şansa de a descoperi periuţa inteligentă Oral-B, potrivită perfect pentru fiecare copil cu vârsta de peste 3 ani. Cu un design atractiv, periuta Oral-B Vitality Frozen, transformă periajul într-o adevarată plăcere pentru cei mici, oferindu-le în aceleaşi timp curăţarea superioară de care au nevoie.

Citeste descrierea completa
144,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Oral-B România

Descriere

Curăţare superioară*. Periuţa Oral-B Vitality Frozen asigură o curăţare 2D, datorită capătului rotunjit care curăţă în profunzime întreaga dantură, înconjurând fiecare dinte în parte. Mulţumită dimensiunilor reduse, aceasta permite curăţarea zonelor mai greu accesibile periuţelor obişnuite şi este ideală pentru copii mai mari de 3 ani. *faţă de o periuţa manuală obisnuită.

Perii extra-moi. Perii capului de periaj sunt extra moi oferindu-le copiilor o curăţare blânda dar eficientă în timp ce aceştia învaţă să se spele corect pe dinţi.

Aplicaţia Disney Magic Timer de la Oral-B. Periuta Oral-B Vitality Frozen este compatibilă cu aplicaţia Disney MagicTimer de la Oral-B. Descărcaţi aplicaţia pentru a vă ajuta copiii să efectueze un periaj de 2 minute, conform recomandărilor medicului stomatolog şi să înveţe obiceiurile corecte de îngrijire orală pe care le vor folosi toată viaţa. Aplicaţia este disponibilă pentru descărcare gratuită în Google Play şi App Store.

1 program de curăţare. Datorită programului de curăţare disponibil, periuţa Oral-B Vitality Frozen îi oferă copilului curăţarea dentară perfectă de care are nevoie. Curăţare Zilnică - program standard pentru igiena orală zilnică.

5 zile cu o singură încărcare. O încărcare completă a periutei Oral-B Vitality Frozen are o durată lunga de utilizare de până la 5 zile, (în condiţiile folosirii de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Bateria reîncărcabilă îi asigură pe cei mici că periuţa lor preferata este pregatită oricând pentru periaj, printr-o simplă apasare de buton.

Fără bătăi de cap – orice rezervă Oral-B Kids este compatibilă. Periuţa este compatibilă cu întreaga gamă de rezerve Oral-B Stages Power Kids, cu exceptia periutelor Oral-B sonice.

Medicii dentişti recomandă schimbarea capatului de periuţă o dată la 3 luni. Perii indicatori se decolorează pentru a semnaliza atunci când rezerva trebuie schimbată.

Pachetul conţine: un mâner periuţă electrică reîncărcabilă Oral-B Vitality, un cap de periuţă design Frozen, un încărcător standard.

Oral-B este marca #1 recomandată de medicii dentişti din întreaga lume. (bazat pe un studiu P&G efectuat in 2014 pe un esantion reprezentativ de medici stomatologi din intreaga lume)

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului