produse

Periuţă de dinţi sonică electrică Philips HX6732/37 [Gama Sonicare HealthyWhite]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HX6732/37
Date brute
G: 0,80kg

Descriere

magNET.ro este Partener Philips - periute electrice
 

Albeşte dinţii de peste 2 ori mai bine decât o periuţă de dinţi manuală. Această periuţă de dinţi Philips Sonicare albeşte dinţii de peste 2 ori mai bine decât o periuţă de dinţi manuală în doar 1 săptămână. Elimină până la 100% mai multe pete, pentru dinţi mai albi în doar 1 săptămână.

Mod Clean and White: s-a demonstrat că îndepărtează petele. Mod Clean and White: s-a demonstrat că îndepărtează petele 2 minute în modul Clean cu 30 de secunde suplimentare în modul White pentru a te concentra asupra dinţilor vizibili din faţă. Îndepărtează petele de zi cu zi, precum cafeaua, ceaiul, tutunul şi vinul roşu. Albeşte dinţii cu 2 nuanţe în numai 2 săptămâni.* 

Cap de periere DiamondClean pentru cea mai bună albire de la Sonicare. Cap de periere DiamondClean pentru cea mai bună albire de la Sonicare Capetele de periere DiamondClean, cele mai bune capete de periere pentru albire de la Philips Sonicare, au peri în formă de romb pentru a înlătura eficient, dar totuşi delicat, petele de la suprafaţă şi placa bacteriană. Îndepărtează petele acumulate de cafea, ceai, vin roşu, ţigări şi tutun în doar o săptămână.

Cronometrul pentru interval Quadpacer încurajează perierea riguroasă. Cronometrul pentru interval Quadpacer încurajează perierea riguroasă Cronometrul pentru interval de 30 de secunde indică momentul în care termini fiecare pătrime a gurii şi te avertizează să treci mai departe, oferind astfel o curăţare mai consistentă la nivelul întregii guri.

Cronometrul pentru două minute ajută la asigurarea timpului de periere recomandat. Cronometrul pentru două minute ajută la asigurarea timpului de periere recomandat Cronometrul de 2 minute al acestei periuţe de dinţi Philips Sonicare îţi asigură timpul de periere recomandat de dentişti.

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare. Acţiunea dinamică unică a periuţei de dinţi Sonicare de la Philips ajunge delicat şi eficient adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.