produse

Periuţă de dinți electrică Philips Sonicare 3100 HX3673/11, Senzor de presiune, QuadPacer 30 secunde, SmarTimer 2 minute, Funcție EasyStart, BrushSync, Toc transport premium, Alb

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 4 Apr. - Miercuri 5 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 355,99 Lei
Diferență: 106,00 Lei
249,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HX3673/13
EAN: 8710103985662
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 0,35kg
L: 22,00cm
l: 6,30cm
Î:13,90cm

DescriereTehnologia noastră unică îţi asigură o curăţare profundă şi totuşi delicată.
Vibraţiile puternice ale perilor creează microbule care pătrund adânc în spaţiile interdentare şi de-a lungul gingiei, pentru o experienţă reconfortantă, vei beneficia de echivalentul unui periaj manual de o lună în doar 2 minute.** 62.000 de mişcări de periere pe minut îţi curăţă delicat dinţii, desprind placa bacteriană şi o îndepărtează pentru o curăţare zilnică de excepţie.

Îndepărtare de până la 3 ori mai eficientă a plăcii bacteriene decât o periuţă de dinţi manuală. S-a demonstrat clinic că periuţa de dinţi electrică Sonicare cu tehnologie sonică avansată îndepărtează placa bacteriană de până la 3 ori mai eficient* decât o periuţă de dinţi manuală, îndepărtează placa bacteriană de pe dinţi şi de-a lungul liniei gingiei, protejând în acelaşi timp gingiile.

Senzorul de presiune încorporat îţi protejează dinţii şi gingiile. Senzorul de presiune încorporat detectează automat presiunea aplicată, te avertizează şi reduce automat vibraţiile periuţei de dinţi pentru a contribui la protejarea gingiilor, periuţa de dinţi va emite un sunet intermitent pentru a-ţi reaminti să reduci presiunea. 7 din 10 persoane au considerat că această funcţie i-a ajutat să-şi perieze dinţii mai eficient.Optimizează-ţi periajul cu SmarTimer şi QuadPacer.
SmarTimer de 2 minute şi QuadPacer de 30 de secunde te ghidează să-ţi periezi dinţii pe intervalul recomandat, în toate zonele gurii, pentru a asigura o curăţare completă.â

Cu un design ergonomic, periuţa de dinţi este uşor de ţinut în mână şi de utilizat. Cu un design subţire, uşor şi ergonomic, periuţa de dinţi este uşor de ţinut în mână şi de utilizat, astfel încât să poţi obţine o curăţare uimitoare fără niciun efort.

Ştii întotdeauna când să înlocuieşti capetele de periere. Toate capetele de periere se uzează în timp, aşa că trebuie să fii atent pentru a te asigura că obţii o curăţare excelentă, tehnologia noastră BrushSync monitorizează cât timp ai folosit capul de periere şi cât de intens a fost periajul. Mementoul de înlocuire BrushSync de pe mâner şi un semnal sonor scurt te anunţă când acesta trebuie înlocuit.Îţi face călătoria mai uşoară
. Tocul nostru premium de transport îţi permite să depozitezi igienic periuţa de dinţi, în timp ce baza noastră de încărcare compactă cu USB menţine bateria încărcată în timpul deplasărilor, beneficiezi de două săptămâni de utilizare regulată la o singură încărcare completă, încărcătorul fiind util pentru călătorii mai lungi.

Pornire uşoară pentru a facilita tranziţia. Programul nostru cu pornire uşoară îţi oferă opţiunea creşterii uşoare, treptate a puterii de periere pe parcursul primelor 14 utilizări ale noii periuţe de dinţi.

Durata bateriei: 14 zile Durata bateriei este de până la 14 zile, astfel că o poţi folosi perioade lungi fără a o încărca.

Utilizează mai puţin, reutilizează mai mult. Adaptoarele de alimentare pot părea mici, dar, dacă le punem laolaltă, plasticul din care sunt făcute are un impact uriaş asupra mediului, folosind un încărcător USB pentru Philips Sonicare seria 1000-4000, putem utiliza cu până la 189.210 kg mai puţin plastic în fiecare an. Este o valoare semnificativă, nu-i aşa?Specificații:
Moduri: clean pentru o curăţare zilnică impecabilă
Articole incluse:
-1 mâner.
-1 seria 3100.
-1 cap de periere.
-1 C1 ProResults standard.
-1 încărcător.
- toc de încărcare tip USB.
*Culoare: alb.
*Viteză: până la 62.000 de mişcări de periere pe minut.
*Performanţă: elimină de până la 3 ori mai multă placă bacteriană*
*Mânerul vibrează pentru a te atenţiona: da.
*Cronometru: da.
*Quadpacer şi SmarTimer.
*Tehnologie cu senzori inteligenţi Memento de înlocuire BrushSync: știi întotdeauna când să înlocuieşti capetele de periere
*Senzor de presiune: te înştiinţează când perierea este prea intensă.
*Uşor de utilizat: mâner design ergonomic subţire.
*Indicator baterie: da
*Indicator luminos pentru baterie: da
*Sistem capete de periere.
*Capete de periere cu aplicare rapidă.
*Pictograma de reamintire se aprinde pentru a asigura întotdeauna cele mai bune rezultate.
*Baterie reîncărcabilă tip baterie: Litiu ION.
*Durată de funcţionare: (de la maxim la descărcat) 14 zile*****.
*Alimentare: tensiune 5V c.c.
*Service: garanţie 2 ani.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.