produse

Periuță de dinți electrică Philips Sonicare Gama 2100 HX3651/13, 1 mâner, 1 cap C1 ProResults Standard, 1 încărcător, QuadPacer, SmarTimer, Li-Ion (mod standard 14 zile), Design ergonomic subțire, Alb

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HX3651/13
EAN: 8710103985501
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 0,29kg
L: 22,00cm
l: 6,30cm
Î:10,90cm

Documente oficiale

DescriereSpune adio periuţei manuale, descoperă tehnologia sonică. Tehnologia sonică, combinată cu acţiunea periuţei, îndepărtează delicat placa bacteriană de până la 3 ori mai eficient* decât o periuţă de dinţi manuală.Caracteristici esențiale:
-Tehnologia noastră unică îţi asigură o curăţare profundă şi totuşi delicată, vibraţiile puternice ale perilor creează microbule care pătrund adânc în spaţiile interdentare şi de-a lungul gingiei, pentru o experienţă reconfortantă. Vei beneficia de echivalentul unui periaj manual de o lună în doar 2 minute.** 31.000 de mişcări de periere pe minut îţi curăţă delicat dinţii, desprind placa bacteriană şi o îndepărtează pentru o curăţare zilnică de excepţie.
-Îndepărtare de până la 3 ori mai eficientă a plăcii bacteriene decât o periuţă de dinţi manuală* s-a demonstrat clinic că periuţa de dinţi electrică Sonicare cu tehnologie sonică avansată îndepărtează placa bacteriană de până la 3 ori mai eficient* decât o periuţă de dinţi manuală, îndepărtează placa bacteriană de pe dinţi şi de-a lungul liniei gingiei, protejând în acelaşi timp gingiile.
-Utilizare sigură şi delicată Periuţa de dinţi Sonicare îţi oferă o curăţare temeinică fără a fi dură cu dinţii şi gingiile, vibraţiile sonice delicate şi totuşi puternice asigură o curăţare excepţională, fiind totodată delicate cu dinţii şi gingiile.
-Optimizează-ţi periajul cu SmarTimer şi QuadPacer SmarTimer de 2 minute şi QuadPacer de 30 de secunde te ghidează să-ţi periezi dinţii pe intervalul recomandat, în toate zonele gurii, pentru a asigura o curăţare completă.
-Cu un design ergonomic, periuţa de dinţi este uşor de ţinut în mână şi de utilizat, cu un design subţire, uşor şi ergonomic, periuţa de dinţi este uşor de ţinut în mână şi de utilizat, astfel încât să poţi obţine o curăţare uimitoare fără niciun efort.
-Durata bateriei: 14 zile, durata bateriei este de până la 14 zile, astfel că o poţi folosi perioade lungi fără a o încărca.
-Pornire uşoară pentru a facilita tranziţia, programul nostru cu pornire uşoară îţi oferă opţiunea creşterii uşoare, treptate a puterii de periere pe parcursul primelor 14 utilizări ale noii periuţe de dinţi.
-Utilizează mai puţin, reutilizează mai mult adaptoarele de alimentare pot părea mici, dar, dacă le punem laolaltă, plasticul din care sunt făcute are un impact uriaş asupra mediului, folosind un încărcător USB pentru Philips Sonicare seria 1000-4000, putem utiliza cu până la 189.210 kg mai puţin plastic în fiecare an. Este o valoare semnificativă, nu-i aşa?Specificații:
Indicator luminos pentru baterie: ✓
Design ergonomic subţire: ✓
Capete de periere cu aplicare rapidă: ✓
Mod Clean: pentru o curăţare zilnică impecabilă.
Baterie reîncărcabilă: ✓
Durată de funcţionare (de la maxim la descărcat): 14zile.
Tip baterie: Litiu ION.
Cronometru: Quadpacer şi SmarTimer.
Pachetul conține: 1mâner seria 2100, 1 încărcător, 1 cap de periere C1 ProResults standard.
Tensiune: 5V.
Culoare: alb

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.