produse

Periuță de dinți electrică Philips ProtectiveClean 4500 HX6830/35

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HX6830/35
EAN: 8710103882824
Lansat în: Q2 2018
Date brute
G: 0,62kg
L: 11,40cm
l: 16,80cm
Î:23,50cm

Descriere

Îți face dinții mai albi în doar o săptămână. Atașați capul periei W DiamondClean pe periuța de dinți pentru a elimina depunerile de suprafață și pentru un zâmbet mai alb. S-a dovedit în testele clinice că albirea dinților în doar o săptămână cu un insert central pentru îndepărtarea petelor format din peri dens distanțați.

Mod curat și alb. Indiferent dacă scopul este îndepărtarea plăcii sau vizarea unei suprafețe lucioase a dinților, există o modalitate: modul Clean este potrivit pentru o curățare eficientă, iar modul White este ideal pentru îndepărtarea depunerilor de suprafață.

Delicat și sigur în zone sensibile, precum și pentru tratamente ortodontice și dentare. Puteți fi sigur că periajul dinților este sigur: tehnologia noastră sonică poate fi utilizată și pentru aparate dentare, umpluturi, coroane și coji și, de asemenea, ajută la prevenirea cariilor dentare și la menținerea sănătății gingiilor.

Avertizează în caz de presiune excesivă. Este posibil să nu observați dacă vă spălați dinții prea tare, dar periuța de dinți da. Dacă puneți prea multă presiune pe gingii, periuța de dinți emite un sunet pulsatoriu care vă avertizează să reduceți presiunea.

Conectează mânerul inteligent al periuței de dinți și capetele inteligente ale periei. Tehnologia microcip detectează și sincronizează capul periei inteligente cu mânerul inteligent. Mânerul inteligent și capul periei inteligente formează o pereche perfectă, permițând un memento de înlocuire inteligent.

Veți ști întotdeauna când să înlocuiți capul periuței. Toate periuțele de dinți se uzează după un timp. Cu toate acestea, tehnologia noastră BrushSync ține evidența timpului în care folosiți capul periuței de dinți și cât de puternică este presiunea. Când este timpul să înlocuiți, un indicator luminos sau un scurt bip pe mâner vă vor avertiza. În acest fel puteți fi siguri că periuța dvs. de dinți face o treabă bună.

Încurajează periajul complet. QuadPacer indică când ați petrecut timpul optim curățând o anumită parte a gurii, iar Smartimer indică când au trecut cele două minute de periere recomandate.

Datorită curățării dinamice, apa pătrunde între dinți. Capul și prinderea Sonicare din perie formează echipa perfectă. Îmbunătățind tehnologia noastră sonică, acestea oferă un efect de curățare excepțional. Vibrațiile de mare viteză ale periuței de dinți pot efectua până la 62.000 de mișcări de curățare pe minut, transformând ușor pasta de dinți în bule de curățare pentru o curățare excepțională și apoi livrându-le adânc între dinți de-a lungul liniei gingivale.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.