produse

Periuţă de dinţi electrică Philips ProtectiveClean 4300 HX6807/63, 62000 mișcări/min, 2 programe, 1 capat, culoare: alb-verde

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HX6807/63
EAN: 8710103863250
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 0,40kg
L: 23,70cm
l: 11,00cm
Î:6,50cm

Descriere

Dinţi mai curaţi, în mod delicat.
Elimină până la de 7 ori mai multă placă decât o periuţă manuală

Simte diferenţa unei curăţări delicate cu senzorul nostru de presiune, îndepărtând în acelaşi timp până la de 7 ori mai multă placă bacteriană comparativ cu o periuţă de dinţi manuală

  • Senzor de presiune integrat
  • 1 mod de curăţare
Caracteristici esențiale:

Îndepărtare de până la 7 ori mai bună a plăcii bacteriene comparativ cu o periuţă de dinţi manuală:
Perii deşi, de înaltă calitate îndepărtează de 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală. În plus, vârful curbat special îţi permite să ajungi cu uşurinţă la dinţii din partea din spate a gurii.
 
Sigură şi delicată pe zonele sensibile, lucrările ortodontice şi dentare:
Îţi garantăm o experienţă sigură de periere a dinţilor: tehnologia noastră sonică este adecvată pentru utilizare cu aparate dentare, plombe, coroane şi faţete dentare, ajută la prevenirea cariilor şi îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor.
 
Te anunţă dacă apeşi prea tare:
Periajul prea intens îţi poate deteriora dinţii şi gingiile. Pentru a preveni acest lucru, Philips Sonicare ProtectiveClean emite un sunet intermitent delicat pentru a-ţi reaminti să reduci presiunea.
 
Conectează mânerul inteligent al periuţei şi capetele de periere inteligente:
O tehnologie cu microcip care detectează şi sincronizează capul de periere inteligent cu mânerul inteligent. Mânerul inteligent şi capul de periere inteligent reprezintă o combinaţie puternică care permite mementouri de înlocuire inteligente.
 
Ştii întotdeauna când să înlocuieşti capetele de periere:
Toate capetele de periere se uzează în timp. Tehnologia noastră BrushSync monitorizează cât timp ai folosit capul de periere şi cât de intens a fost periajul. Când este timpul să-l înlocuieşti, te va anunţa printr-un indicator luminos pe mâner şi un semnal sonor scurt. Astfel, poţi avea siguranţa că obţii rezultate optime de la capul de periere.
 
Programul cu pornire uşoară îţi creează treptat rutina Philips Sonicare:
Poate dura puţin să te obişnuieşti cu ceva nou. Programul nostru cu pornire uşoară îţi oferă opţiunea creşterii uşoare treptate a puterii de periere pe parcursul primelor 14 utilizări ale noii periuţe de dinţi.
 

Încurajare pentru un periaj temeinic:
Ai nevoie de o periuţă de dinţi electrică dotată cu cronometru? QuadPacer te anunţă când ai acordat timpul optim fiecărei zone a gurii, în timp ce SmarTimer te înştiinţează când s-au scurs cele două minute de periaj recomandate.

Caracteristici esențiale:

Zona corporală: Dinți
Duritate peri: Medii
Tip mișcare: Sonică
Funcții: Indicator baterie
Trepte de intensitate: 2
Număr programe: 1
Număr capete incluse: 1
Bluetooth: Nu
Număr de mișcări/min: 31000

 

Lungime: 25 cm
Greutate:
Culoare: 
175 g
Alb / Verde

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.