produse

Periuţă de dinţi electrică Philips DiamondClean 9000 HX9911/27

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HX9911/27
EAN: 8710103935988
Lansat în: Q1 2020
Date brute
G: 1,14kg
L: 25,20cm
l: 17,40cm
Î:11,10cm

Descriere

Elimină până la 100 % mai multe pete* în numai 3 zile. Îndepărtează petele de suprafaţă şi bucură-te de un zâmbet mai alb cu capul de periere W3 Premium White. Perii deşi ai capului de periere sunt special concepuţi pentru a îndepărta petele şi s-a dovedit clinic că îndepărtează cu până la 100 % mai multe pete în doar trei zile.***

Elimină până la de 10 ori mai multă placă bacteriană* pentru o curăţare în profunzime. Cu capul de perie C3 Premium Plaque Control, ştii că obţii cea mai profundă curăţare posibilă. Perii moi şi flexibili sunt concepuţi să se curbeze pe conturul dinţilor, oferindu-ţi o suprafaţă de contact de 4 ori mai mare** şi îndepărtând până la de 10 ori mai multă placă bacteriană din zonele greu accesibile.

Dur cu placa bacteriană, delicat cu gingiile. Capul de periere C3 Premium Plaque Control este conceput să îţi ofere cea mai profundă curăţare de până acum. Marginile moi şi flexibile şi perii se curbează perfect pe conturul dinţilor, oferindu-ţi o suprafaţă de contact de 4 ori mai mare şi ajutându-te să cureţi zonele greu accesibile*.

Începe şi menţine obiceiuri sănătoase. DiamondClean 9000 îţi oferă îndrumările de care ai nevoie pentru a-ţi îmbunătăţi şi menţine obiceiurile de periere sănătoase între controalele stomatologice. Senzorii inteligenţi integraţi te anunţă când aplici prea multă presiune. În plus, conectând experienţa de periere la aplicaţia Sonicare, un raport de activitate personalizat te ajută să rămâi pe drumul cel bun, pentru a vedea cât de mult te-ai îmbunătăţit în timp.

Experienţă de periere personalizată. DiamondClean 9000 dispune de modurile Clean, White+, Gum Health şi Deep Clean+ pentru a avea grijă de nevoile tale de periaj. Modul Clean asigură curăţare zilnică excepţională, White+ îndepărtează petele, Gum Health asigură curăţarea delicată şi totuşi eficientă a gingiilor, iar Deep Clean+ îţi oferă curăţare profundă revigorantă. Cele trei intensităţi îţi permit să alegi între o setare mai ridicată pentru curăţare îmbunătăţită şi o setare mai redusă pentru persoanele sensibile.

BrushSync selectează automat cel mai bun mod pentru tine. Capetele de periere inteligente asigură utilizarea modului şi a intensităţii potrivite pentru cea mai bună curăţare posibilă. De exemplu, să presupunem că foloseşti capul de periere W3 Premium White. Tehnologia BrushSync a periuţei DiamondClean 9000 va sincroniza automat capul de periere cu modul White+ pentru a-ţi albi dinţii.

Te anunţă dacă apeşi prea tare. Se poate să nu observi că îţi periezi dinţii prea apăsat, dar DiamondClean 9000 nu va trece asta cu vederea. Dacă trebuie să reduci presiunea, periuţa de dinţi va emite un sunet intermitent. Te anunţă astfel să laşi capul de periere să-şi facă treaba. 7 din 10 persoane au considerat că această funcţie i-a ajutat să îşi perieze dinţii mai eficient.

Ştii întotdeauna când să înlocuieşti capetele de periere. Toate capetele de periere se uzează în timp, aşa că trebuie să fii atent pentru a te asigura că obţii o curăţare excelentă. Tehnologia noastră BrushSync monitorizează cât timp ai folosit capul de periere şi cât de intens a fost periajul. Mementoul de înlocuire BrushSync de pe mâner şi un semnal sonor scurt te anunţă când acesta trebuie înlocuit.

Simplu de încărcat şi de pornit. Periuţa DiamondClean 9000 poate fi utilizată timp de până la două săptămâni la o singură încărcare.

Articole incluse: mâner - 1 DiamondClean 9000, capete de periere - 1 cap C3 Premium Plaque Control, pahar de încărcare - 1, toc de transport - încărcător USB pentru tocul de transport, bază pentru încărcător - 1.

* Comparativ cu DiamondClean.

*Mai mult decât o periuţă de dinţi manuală.

** Pe baza a două perieri de câte două minute pe zi.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.