produse

Periuţă de dinţi electrică Oral-B Pro 2 2500 Black

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Oral-B România
COD: 81687269
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

Îndepărtează până la 100% placă bacteriană. Făcând trecerea de la manual la electric vei salva timp, vizitele la medicul dentist devenind mai scurte și problemele dentare mai rare.

Fiecare dinte este special. Designul rotunjit al capătului curăță în profunzime și înconjoară fiecare dinte în parte, asigurându-i grija de care are nevoie. Capetele au dimensiuni reduse, astfel încât vei putea curăța și zonele mai greu accesibile.

Senzor de presiune. Periuța este dotată cu un senzor de presiune care te va atenționa vizual și va reduce viteza de rotație în momentul în care apeși prea tare, astfel încât gingiile tale să fie protejate pe tot parcursul spălării, indiferent de programul pe care îl alegi.

30 de secunde pentru fiecare cadran. Durata recomandată de medicii dentiști pentru un periaj este de 2 minute, dar acest timp trebuie distribuit în mod egal pentru toate cele 4 cadrane ale gurii. De aceea, pe lângă timerul de 2 minute, periuța vibrează din 30 în 30 de secunde, pentru a te anunța când este momentul să treci la următoarea porțiune.

2 programe de curățare. Periuța beneficiază de programele: “Curățare zilnică” și “Sensitive”. Primul este un program indispensabil pentru igiena orală zilnică, iar cel de-al doilea operează la o viteză mai mică, oferind un periaj mai delicat, recomandat persoanelor cu dinți sensibili.

Compatibilitate cu orice capăt de periaj. Mânerul este compatibil cu orice capăt de periaj Oral-B, astfel încât tu să poți încerca experiența de îngrijire care ți se potrivește cel mai bine, fără nicio limitare.

Un reminder de încredere. Ca să îți dai seama mai ușor când este momentul să schimbi rezerva, perii indicatori se decolorează după 3 luni de utilizare.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.