produse

Periuţă de dinţi electrică Oral-B PRO 500 Cross Action

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Oral-B România
COD: 81565346
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

Curățare superioară. Periuța oscilează, se rotește și pulsează pentru a sparge și îndepărta placa bacteriană, în timp ce capătul de periaj înconjoară fiecare dinte.

Programul potrivit pentru fiecare zi. Periuța beneficiază de programul pentru “Curățare zilnică”, indispensabil pentru o igienă orală corectă. Existența unui singur program face ca periuța să fie foarte simplu de utilizat, astfel încât micuțul tău să ajungă să o folosească singur și tu să câștigi exact 4 minute în plus în fiecare zi.

30 de secunde pentru fiecare cadran. Durata recomandată de medicii dentiști pentru un periaj este de 2 minute, dar acest timp trebuie distribuit în mod egal pentru toate cele 4 cadrane ale gurii. De aceea, pe lângă timerul de 2 minute, periuța vibrează din 30 în 30 de secunde, pentru a te anunța când este momentul să treci la următoarea porțiune.

Compatibilitate cu orice capăt de periaj. Mânerul este compatibil cu orice capăt de periaj Oral-B, astfel încât tu să poți încerca experiența de îngrijire care ți se potrivește cel mai bine, fără nicio limitare.

Un reminder de încredere. Ca să îți dai seama mai ușor când este momentul să schimbi rezerva, perii indicatori se decolorează după 3 luni de utilizare.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.