Periuţă de dinţi electrică Oral-B PRO 500 Cross Action

COD: 81565346
Stoc epuizat

Dacă ești în căutarea unei periuțe de dinți la fel de dinamice ca tine, atunci acțiunea 3D a periuței Oral-B PRO 500 Cross Action o să pară gândită special pentru tine. Datorită celor 20000 de pulsații și 8800 de oscialții pe minut, vei avea parte de o curățare superioară și de dinți mai sănătoși, în timp ce economisești timp. Periuța va face toată treaba în locul tău și te va ajuta să ajungi la rezultatele dorite fără efort. Pentru a te ajuta să economisești și mai mult timp, periuța beneficiază de singurul program indispensabil pentru rutina ta zilnică. Acesta durează 2 minute, respectând astfel recomandările medicilor dentiști.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Curățare superioară. Periuța oscilează, se rotește și pulsează pentru a sparge și îndepărta placa bacteriană, în timp ce capătul de periaj înconjoară fiecare dinte.

Programul potrivit pentru fiecare zi. Periuța beneficiază de programul pentru “Curățare zilnică”, indispensabil pentru o igienă orală corectă. Existența unui singur program face ca periuța să fie foarte simplu de utilizat, astfel încât micuțul tău să ajungă să o folosească singur și tu să câștigi exact 4 minute în plus în fiecare zi.

30 de secunde pentru fiecare cadran. Durata recomandată de medicii dentiști pentru un periaj este de 2 minute, dar acest timp trebuie distribuit în mod egal pentru toate cele 4 cadrane ale gurii. De aceea, pe lângă timerul de 2 minute, periuța vibrează din 30 în 30 de secunde, pentru a te anunța când este momentul să treci la următoarea porțiune.

Compatibilitate cu orice capăt de periaj. Mânerul este compatibil cu orice capăt de periaj Oral-B, astfel încât tu să poți încerca experiența de îngrijire care ți se potrivește cel mai bine, fără nicio limitare.

Un reminder de încredere. Ca să îți dai seama mai ușor când este momentul să schimbi rezerva, perii indicatori se decolorează după 3 luni de utilizare.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului