Periuţă de dinţi electrică Oral-B PRO 500 3D White

COD: 81618168
Stoc epuizat

Dacă îți dorești ca periuța ta de dinți electrică să facă totul și încă ceva în plus, atunci Oral-B Pro 500 3D White este cea mai bună opțiune. Aceasta se ocupă de igiena orală, folosindu-se de cele 20000 de pulsații și 8800 de oscialții pe minut, în timp ce capătul de periaj 3D White are grijă să îndepărteze petele de suprafață și să îți ofere dinți mai albi după fiecare periaj. Periuța va face toată treaba în locul tău și te va ajuta să ajungi la rezultatele dorite cu un minim de efort. Pentru a te ajuta să economisești și mai mult timp, periuța beneficiază de singurul program indispensabil pentru rutina ta zilnică. Acesta durează 2 minute, respectând astfel recomandările medicilor dentiști.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Curățare superioară. Periuța oscilează, se rotește și pulsează pentru a sparge și îndepărta placa bacteriană, în timp ce capătul de periaj înconjoară fiecare dinte.

Dinți mai albi de la prima spălare. Datorită capătului 3D White, dotat cu o cupă de albire care reține pasta de dinți pe periuță mai mult timp, Oral-B Smart 6 îndepărtează petele de suprafață încă de la prima utilizare.

Programul potrivit pentru fiecare zi. Periuța beneficiază de programul pentru “Curățare zilnică”, indispensabil pentru o igienă orală corectă. Existența unui singur program face ca periuța să fie foarte simplu de utilizat, astfel încât micuțul tău să ajungă să o folosească singur și tu să câștigi exact 4 minute în plus în fiecare zi.

30 de secunde pentru fiecare cadran. Durata recomandată de medicii dentiști pentru un periaj este de 2 minute, dar acest timp trebuie distribuit în mod egal pentru toate cele 4 cadrane ale gurii. De aceea, pe lângă timerul de 2 minute, periuța vibrează din 30 în 30 de secunde, pentru a te anunța când este momentul să treci la următoarea porțiune.

Compatibilitate cu orice capăt de periaj. Mânerul este compatibil cu orice capăt de periaj Oral-B, astfel încât tu să poți încerca experiența de îngrijire care ți se potrivește cel mai bine, fără nicio limitare.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului