produse

Periuţă de dinţi electrică Oral-B PRO 500 3D White

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Oral-B România
COD: 81618168
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

Curățare superioară. Periuța oscilează, se rotește și pulsează pentru a sparge și îndepărta placa bacteriană, în timp ce capătul de periaj înconjoară fiecare dinte.

Dinți mai albi de la prima spălare. Datorită capătului 3D White, dotat cu o cupă de albire care reține pasta de dinți pe periuță mai mult timp, Oral-B Smart 6 îndepărtează petele de suprafață încă de la prima utilizare.

Programul potrivit pentru fiecare zi. Periuța beneficiază de programul pentru “Curățare zilnică”, indispensabil pentru o igienă orală corectă. Existența unui singur program face ca periuța să fie foarte simplu de utilizat, astfel încât micuțul tău să ajungă să o folosească singur și tu să câștigi exact 4 minute în plus în fiecare zi.

30 de secunde pentru fiecare cadran. Durata recomandată de medicii dentiști pentru un periaj este de 2 minute, dar acest timp trebuie distribuit în mod egal pentru toate cele 4 cadrane ale gurii. De aceea, pe lângă timerul de 2 minute, periuța vibrează din 30 în 30 de secunde, pentru a te anunța când este momentul să treci la următoarea porțiune.

Compatibilitate cu orice capăt de periaj. Mânerul este compatibil cu orice capăt de periaj Oral-B, astfel încât tu să poți încerca experiența de îngrijire care ți se potrivește cel mai bine, fără nicio limitare.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.