produse

Periuţă de dinţi electrică Oral-B Genius 8000, 5 programe, 3 capete, Bluetooth

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Oral-B România
COD: 81687115

Descriere

Dinţi mai albi din prima zi. Periuţa Oral-B GENIUS 8000 îndepărtează petele de suprafaţa încă de la prima spălare mulţumită capătului de periuţă 3D White. Acesta este dotat cu o cupă de albire care reţine pasta de dinţi pe periuţă pentru mai mult timp. Pentru o rutină de periaj îmbunatăţită, poţi să foloseşti periuţa împreună cu programul special de albire al aplicaţiei pentru smartphone Oral-B.

Îndepărtează până la 100% placa bacteriană. Periuţa Oral-B GENIUS 8000 asigură o curăţare 3D, care îndepărtează cu până la 100% mai multă placă bacteriană faţă de o periuţă manuală obişnuită. Mulţumită tehnologiei revoluţionare cu care este dotată, periuţa Oral-B GENIUS 8000 poate executa simultan până la 8.800 de rotaţii şi 40.000 de pulsaţii în fiecare minut.

Curăţare superioară. Cu designul inspirat de profesionişti, capătul rotunjit curăţă în profunzime întreaga dantură, înconjurând fiecare dinte în parte. Mulţumită dimensiunilor reduse, acesta permite curăţarea zonelor mai greu accesibile periuţelor obişnuite.

Protejează gingiile. Dacă în timpul periajului vei apăsa prea tare, periuţa Oral-B GENIUS 8000 este dotată cu un senzor de presiune care te va atenţiona vizual. Totodată, periuţa inteligenta va reduce automat viteza de rotaţie, astfel încât gingiile tale să fie în orice moment protejate.

100% acoperire prin funcţia de detectare a poziţiei. Tehnologia avansată de detectare a poziţiei cu care este dotată periuţa Oral-B GENIUS 8000 îţi permite să vizualizezi în aplicaţia de pe smartphone modul în care te periezi. Astfel, poţi să îţi ajustezi tehnica de periaj si să nu ratezi nicio zonă, pentru siguranţa unei curăţări superioare.

Aplicaţia Oral-B. Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, aceasta se conectează la aplicaţia Oral-B de pe smartphone pentru a-ţi oferi feedback în timp real despre procesul de curăţare. Dacă doreşti, îţi poţi salva istoricul de periere, poţi vedea statistici personale, sfaturi şi recomandări, sau te poţi juca. Aplicaţia este disponibilă pentru descărcare gratuită în Google Play şi App Store.

Ştii mereu cât te periezi. Cu timerul incorporat în mâner, indiferent dacă foloseşti sau nu aplicaţia, vei ştii mereu cât timp a trecut. Periuţa va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului şi va vibra de 3 ori pentru a semnaliza că te-ai periat timp de 2 minute, aşa cum recomandă şi medicul stomatolog.

Personalizează-ţi experienţa. Inelul luminos SmartRing 360° este vizibil în timpul periajului din orice unghi şi îţi permite să vezi semnalele senzorului de presiune, al cronometrului şi al conexiunii Bluetooth. Pentru o experienţă personalizată, folosind aplicaţia Oral-B, poţi selecta cu uşurinţă oricare dintre cele 12 culori LED ale SmartRing-ului.

5 programe de curăţare. Pentru că are 5 programe de curăţare disponibile, periuţa GENIUS 8000 se adaptează perfect nevoilor tale, indiferent că îţi doreşti dinţi mai albi, curăţare în profunzime sau ai o dantură sensibilă:

Fără bătăi de cap – orice rezerva Oral-B este compatibilă. Încearcă oricare dintre capetele de periuţă de la Oral-B, toate rezervele fiind compatibile cu periuta GENIUS 8000. În pachet vei găsi 3 capete de periuţă: 3D White, Sensitive şi Cross Action. Medicii stomatologi recomandă schimbarea capătului de periuţă o dată la 3 luni. Perii indicatori se deolorează pentru a semnaliza atunci când rezerva trebuie schimbată.

12 zile cu o singură încărcare. O încărcare completă a periuţei Oral-B GENIUS 8000 îţi oferă o durată lungă de utilizare de până la 12 zile, mulţumită bateriei Lithium-Ion (în condiţiile folosirii de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Pentru o durată mai lungă a vieţii bateriei, recomandăm folosirea periuţei până la descărcarea completă cel puţin o dată la 6 luni.

Pachetul conţine:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.