Periuţă de dinţi electrică Oral-B Genius 10000

COD: 81687272
Stoc epuizat

Dacă ești în căutarea celei mai inteligente periuțe electrice, ai ajuns la locul potrivit: Oral-B Genius 10000 este combinația perfectă dintre frumusețe și tehnologie de ultimă oră, oferindu-ți o experiență complet personalizată, datorită celor 6 programe de curățare, a senzorilor inteligenți, a îndrumării personalizate și a celor 40000 de pulsații și 8800 de oscilații pe minut. Oral-B Genius duce experiența periatului pe dinți la următorul nivel. Periuța se conectează la smartphone prin aplicația Oral-B, ca tu să primești feedback în timp real, să păstrezi un istoric și să poți verifica statisticile personale, sfaturile și recomandările care ți se potrivesc. Pe lângă mânerul inteligent, primești și 4 capete de periaj, un încărcător, o trusă de voiaj, suportul pentru smartphone și un suport premium pentru capetele de rezervă.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Gum Guard. Tehnologia Gum Guard te va atenționa vizual și va reduce automat viteza de rotație în momentul în care aplici prea multă presiune.

Experiența ta personalizată. Inelul luminos cu 12 culori SmartRing 360° este vizibil în timpul periajului din orice unghi și îți permite să vezi semnalele senzorului de presiune, al cronometrului si al conexiunii Bluetooth.

6 programe de curățare. Programele încep cu nevoile uzuale, cum ar fi Curățare Zilnică, Profundă sau Sensitive, până la nevoi mai specifice, cum ar fi programul de albire, îngrijirea gingiilor sau curățarea limbii.

2 minute. E ca și cum ai avea un medic stomatolog lângă tine, care îți amintește mereu că e nevoie să periezi dinții timp de 2 minute și să treci la următorul cadran al gurii după fiecare 30 de secunde.

Nu ratezi niciun loc. Cu ajutorul aplicației de pe smartphone și a tehnologiei de detectare a poziției, vei putea să îți ajustezi tehnica de periaj și să nu ratezi nicio zonă.

O încărcare = 12 zile. O singură încărcare este suficientă pentru 12 zile de utilizare (de 2 ori pe zi, timp de 2 minute). Indicatorul luminos îți semnalizează când este momentul să reîncarci periuța.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului