produse

Pachet 2 periuţe de dinţi electrice Oral B Vitality Cross Action, 1 program de curăţare, 7600 pulsaţii/min, 2 capete

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Oral-B România
COD: 81723317

Descriere

Curăţare superioară*. Cu designul inspirat de profesionişti, capătul rotunjit curăţă în profunzime întreaga dantură, înconjurând fiecare dinte în parte. Datorită dimensiunilor reduse, acesta permite curăţarea zonelor mai greu accesibile periuţelor obişnuite.

Îndepărtează până la 100% placa bacteriană**. Periuţa Oral-B Vitality asigura o curăţare 2D, care îndepărtează cu până la 100% mai multă placă bacteriană faţă de o periuţă manuală obişnuită. Mulţumită tehnologiei cu care este dotaăa, periuţa Oral-B Vitality poate executa până la 7.600 de rotaţii pe minut.

Ştii mereu cât te periezi. Cu timer-ul încorporat în mâner, periuţa va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului. Astfel, vei respecta cu uşurinţă timpul de periaj recomandat de medicii stomatologi.

1 program de curăţare. Datorita programului de curăţare disponibil, periuţa Oral-B Vitality îţi oferă curăţarea dentară perfectă de care ai nevoie. Curăţare Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica, timp de 2 minute.

Fără batai de cap – orice rezerva Oral-B este compatibilă. Încearcă oricare dintre capetele de periuţă de la Oral-B, toate rezervele fiind compatibile cu periuţa Oral-B Vitality.

Medicii stomatologi recomandă schimbarea capatului de periuţă o data la 3 luni. Perii indicatori se decolorează pentru a semnaliza atunci când rezerva trebuie schimbată. Oral-B este marca #1 recomandata de medicii stomatologi din intreaga lume. ***

Pachetul conţine: 2 mânere de periuţă electrică reîncarcabilă cu un mod de periaj, 2 capete de periaj Cross Action, 2 încărcător.

*faţă de o periuţă manuală obişnuită.

** prin eliminarea petelor de suprafaţă.

***bazat pe un studiu P&G efectuat în 2014 pe un eşantion reprezentativ de medici stomatologi din întreaga lume.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.