Dispozitiv de curățare interdentar Philips Sonicare AirFloss HX8261/01

COD: HX8261/01
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Vineri 4 Dec. - Luni 7 Dec.

Fabricat în*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
376,99 Lei -20%
mai ieftin cu 77,00 Lei
299,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

O modalitate uşoară de a îmbunătăţi curăţarea spaţiilor dintre dinţi. Curăţarea spaţiilor dintre dinţi este foarte importantă pentru sănătatea orală în general. AirFloss este o modalitate uşoară de a curăţa mai profund între dinţi, ajutându-te să îți formezi un obicei sănătos. După trei luni de utilizare a dispozitivului AirFloss, 96% dintre persoanele care foloseau aţa dentară inconsecvent au continuat să folosească AirFloss cel puţin patru zile pe săptămână.

Curăţă întreaga dantură în numai 30 de secunde. Cu AirFloss, curăţarea întregii danturi durează doar 30 de secunde. Doar apeşi butonul o dată pentru un singur jet, apoi muţi şi repeţi. Pentru a utiliza funcţia nouă de curăţare automată, menţine apăsat butonul şi deplasează vârful de ghidaj de la un spaţiu la altul. Va fi eliberat un jet la fiecare secundă.

Direcţionează. Apasă. Curăţă! Umple rezervorul de pe mâner fie cu apă de gură, fie cu apă simplă, pentru curăţare şi împrospătare, apoi direcţionează şi apasă. Rezervorul conţine suficient lichid pentru până la două utilizări.

Contribuie la îmbunătăţirea sănătăţii gingiilor în doar două săptămâni. Contribuie la îmbunătăţirea sănătăţii gingiilor în doar două săptămâni S-a dovedit clinic că Sonicare AirFloss îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor în doar două săptămâni.

Contribuie la prevenirea cariilor între dinţi. Contribuie la prevenirea cariilor între dinţi Eliminând cu delicateţe placa bacteriană rămasă în urma periajului, cu ajutorul jeturilor, Sonicare AirFloss ajută la prevenirea cariilor care se formează în spaţiul dintre dinţi.

Vârful de ghidaj asigură amplasarea corectă. Capul înclinat şi subţire și vârful de ghidaj facilitează găsirea amplasării corecte. Nu trebuie decât să glisezi vârful de-a lungul suprafeţei dintelui lângă linia gingiilor până când intră în spaţiul dintre dinţi.

Elimină mai multă placă bacteriană dintre dinţi. Elimină mai multă placă bacteriană dintre dinţi.

Tehnologie unică cu jet de aer şi micro-picături. Tehnologie unică cu jet de aer şi micro-picături.

Mâner confortabil şi ergonomic. Fiind proiectat să fie uşor de manevrat în spaţii mici, AirFloss are un mâner confortabil şi ergonomic cu suprafaţă antialunecare.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului