produse

Irigator oral Philips Sonicare Power Flosser Seria 3000 HX3806/33, 2 moduri (Pulse Wave), 3 intensități, Curățare profundă Quad Stream, Accesibilitate 360°, Acc. Li-Ion (uz 2 săpt, reînc 4h), Negru

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HX3806/33
EAN: 8710103991434
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 0,64kg
L: 24,70cm
l: 13,40cm
Î:9,20cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Set de 2 capete irigator oral Philips Sonicare F1 Standard HX3042/00, Cap de curățare Standard cu un singur jet de apă pentru îndepărtarea resturilor și a plăcii bacteriene
109,99 Lei
Set de 2 capete irigator oral Philips Sonicare F2 Comfort HX3052/00, Cap de curățare moale din cauciuc pentru confort și poziționare ușoară pentru persoanele cu gingii sensibile
109,99 Lei
Set de 2 capete irigator oral Philips Sonicare F3 Quad Stream HX3062/00, Cap de curățare moale din cauciuc care direcționează apa într-un jet sub formă de cruce, care îndepărtează delicat placa
109,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere



•Curăţare interdentară reinventată cu tehnologia QuadStream.
•Curăţare interdentară temeinică şi fără efort pentru îmbunătăţirea sănătăţii gingiilor.
•Capătul unic Quad Stream curăţă o suprafaţă mai mare cu mai puţin efort, pentru o curăţare interdentară mai eficientă de fiecare dată, care îţi permite să deprinzi uşor tehnica corectă.




Caracteristici esențiale:
-Tehnologie Quad Stream pentru o curăţare interdentară mai rapidă şi mai eficientă, capul unic Quad Stream în formă de X separă debitul în 4 jeturi de apă, care acoperă o zonă mai mare între dinţi şi de-a lungul liniei gingiilor, obţine o curăţare mai rapidă şi mai profundă fără complicaţiile aţei dentare.
-Tehnologia Pulse Wave oferă ghidare de la un dinte la altul, jeturile delicate de apă curăţă şi te ghidează de la un dinte la altul în modul Deep Clean, pentru o curăţare perfectă de fiecare dată.
-2 moduri de curăţare interdentară, 3 niveluri de intensitate, alege curăţarea care se potriveşte zâmbetului tău, modul Clean asigură un jet continuu pentru o curăţare zilnică eficientă. Jeturile Deep Clean oferă o curăţare mai temeinică, nivelul reglabil de intensitate se adaptează pentru confort.
-Curăţare completă în 60 de secunde, cu capul de curăţare care se roteşte la 360 de grade poţi să ajungi în zonele greu accesibile şi poţi utiliza dispozitivul în orice orientare, obţine o curăţare temeinică la 360° în doar 60 de secunde.
-Încărcare rapidă, universală, cu cablu USB-C, încărcarea comodă cu un cablu USB-C utilizează aceeaşi conexiune ca majoritatea telefoanelor mobile sau tabletelor. Obţine până la 14 zile de curăţare la o singură încărcare.
-Rezervor de 250 ml uşor de umplut, capacitatea rezervorului de apă de 250 ml este suficientă pentru o curăţare recomandată de 60 de secunde. răsuceşte şi scoate sau foloseşte capacul lateral de umplere pentru reumplere uşoară.
-Tehnică fără efort, doar orientează, apasă şi curăţă pentru o curăţare interdentară mai eficientă, îndreaptă capul de curăţare pe zonele dintre dinţi şi de-a lungul liniei gingiilor – şi lasă-l să facă toată treaba pentru tine!
-Capete standard pentru o curăţare eficientă, un cap de curăţare standard cu un singur jet creşte presiunea pentru curăţare eficientă şi îndepărtarea resturilor alimentare atunci când ai nevoie.



Specificații:
•Design ergonomic subţire: ✓
•Curăţă întreaga cavitate bucală în 60-90 de secunde.
•Mod clean: pentru o curăţare zilnică impecabilă.
•Deep Clean+: pentru o curăţare profundă şi revigorantă.
•Niveluri de intensitate: 3.
•Tensiune: încărcător tensiune multiplă.
•Articole incluse: 1 aparat de curăţare interdentară fără fir, 1 cap de curăţare standard F1, 1 cap de curăţare Quad Stream F3, 1 Husă de călătorie, 1 cablu de încărcare USB, 1 adaptor USB de perete

Review-uri / Comentarii

5.0
3 review-uri
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Grama Ștefania

20 Jun 2022

Titlu

Achizitie verificata

La prima utilizare mi s-a părut prea puternic, elimina un jet constant, nu citisem manualul dar după o privire pe cel online m-am lămurit repede de stilul de lucru și cred că este cel mai bun irigator de până acum. La precedentul, tot Philips, nu simțeam aceeași curățare profundă, dar precedentul era pe alt stil, mai ergonomic și mai finuț. În general fac un amestec de apă cu apă de gură pentru cea mai bună curățare. Sper doar ca acesta să țină mai mult de 2-3 ani. Aici am găsit produsul la cel mai bun preț, livrare în nici 18 ore. Au și capete de rezervă pe stoc, dar momentan nu și F2.

A*******

31 Dec 2022

Perfect!

Livrare rapidă, produsul conform, curăță bine, este confortabil de utilizat, recomand!

Rotaru Cristiana

01 Feb 2023

bun!

am achizitionat produsul pentru fetita mea care poarta aparat dentar. este foarte eficient indeparteaza si resturi la care nu ajunge periuta, fetitei ii place mult si il foloseste zilnic (sub supravegherea noastra insa se descurca bine)

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.