produse

Aparat de curăţare interdentară Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8438/01, 2 capete, Jet personalizabil (unic,dublu,triplu), Li-Ion (uz 1-3 săpt,reînc. 24h)

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HX8438/01
EAN: 8710103928560
Lansat în: Q3 2020
Date brute
G: 0,43kg
L: 23,50cm
l: 13,60cm
Î:8,40cm

Descriere

Gingii mai sănătoase în 2 săptămâni. Pentru persoanele care nu folosesc aţă dentară în mod regulat, AirFloss Ultra este cea mai uşoară cale de curăţare eficientă între dinţi. AirFloss Ultra**** se poate utiliza cu apă de gură sau cu apă normală şi s-a dovedit clinic că este la fel de eficient pentru sănătatea gingiilor ca aţa dentară.**

Eliminare de până la 99,9% a plăcii bacteriene***. AirFloss Ultra elimină până la 99,9 % din placa bacteriană în zonele tratate.***

Tehnologie unică cu jet de aer şi micro-picături. Rezultatele noastre dovedite clinic sunt posibile datorită tehnologiei unice care combină aerul şi apa de gură sau apa simplă pentru a curăţa eficace, dar delicat, spaţiile dintre dinţi şi de-a lungul liniei gingiei.

O modalitate uşoară de a deprinde un obicei sănătos. Curăţarea spaţiilor dintre dinţi este foarte importantă pentru sănătatea orală în general. AirFloss Ultra este o modalitate uşoară de a curăţa mai profund între dinţi, ajutându-te să îţi formezi un obicei sănătos.

S-a dovedit clinic că este la fel de eficace pentru sănătatea gingiilor ca aţa dentară**. S-a dovedit clinic că Philips Sonicare AirFloss Ultra îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor la fel de mult ca aţa dentară.** Contribuie la îmbunătăţirea sănătăţii gingiilor în numai două săptămâni.

Durează numai 60 de secunde: orientare, apăsare, curăţare! Cu AirFloss Ultra, curăţarea întregii guri durează mai puţin de 60 de secunde pe zi. Pur şi simplu selectezi frecvenţa jeturilor (unic, dublu sau triplu) şi ţii apăsat butonul de activare pentru jeturi continue automate sau îl apeşi şi-l eliberezi pentru modul cu jeturi manuale.

Încrederea că îţi vei menţine respiraţia proaspătă şi curată întreaga zi. Umple rezervorul de pe mâner cu apă de gură sau cu apă, apoi orientează aparatul şi apasă. Utilizează-l împreună cu apa de gură pentru prospeţime la superlativ şi beneficii antimicrobiene.

Contribuie la prevenirea cariilor între dinţi. Eliminând cu delicateţe placa bacteriană rămasă în urma periajului, Philips Sonicare AirFloss Ultra ajută la prevenirea cariilor care se formează în spaţiile dintre dinţi.

Cap de curăţare de înaltă performanţă. Noul cap de curăţare de înaltă performanţă AirFloss Ultra amplifică puterea tehnologiei noastre cu aer şi cu micro-picături pentru eficienţă mai bună ca oricând.

Setări personalizabile pentru numărul de jeturi. Numărul de pulverizări al aparatului AirFloss Ultra poate fi personalizat după cum doreşti, cu jet unic, dublu sau triplu la fiecare apăsare a butonului de activare.

Specificaţii tehnice:

* când s-a utilizat în asociere cu o periuţă de dinţi manuală şi apă de gură antimicrobiană la pacienţii cu gingivită uşoară până la moderată; AirFloss este conceput să ajute persoanele care utilizează neregulat aţa dentară să deprindă o rutină sănătoasă de curăţare interdentală zilnică. Pentru detalii suplimentare, consultă Întrebările frecvente din fila Asistenţă.

* * Din zonele tratate; într-un studiu de laborator; rezultatele efective la nivelul cavităţii bucale pot varia. 

* * * AirFloss Ultra şi Pro sunt acelaşi produs, dar pot avea denumiri diferite în funcţie de ţară şi de canal.

* * * * În funcţie de setarea de jet utilizată.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.