Capete standard pentru periuţa sonică Philips Sonicare For Kids HX6042/33, 2 buc

COD: HX6042/33
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Vineri 30 Oct. - Luni 2 Nov.

Fabricat în*:

United States
Statele Unite ale Americii
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
81,99 Lei -21%
mai ieftin cu 17,00 Lei
64,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Curăţare superioară în câteva secunde.* Capul de periuţă de dinţi Sonicare For Kids este perfect pentru gurile mici cu dinţi în creştere. Funcţionează exclusiv cu periuţa de dinţi electrică For Kids şi împreună oferă o experienţă sigură şi mai plăcută, pe care copii o găsesc amuzantă şi care le creează obiceiuri sănătoase.

Vârsta 7+. Capul de periere standard Philips Sonicare for Kids are un profil conturat astfel încât să se potrivească dinţilor copilului tău cu vârsta de peste 7 ani şi peri moi care asigură o experienţă de periaj delicată. De asemenea, este prevăzut cu o perniţă de cauciuc pe spatele capului de periere, pentru o curăţare mai sigură şi mai plăcută. Disponibil şi într-o variantă compactă mai mică pentru copii cu vârsta de peste 4 ani.

Cu până la 75% mai eficient decât o periuţă de dinţi manuală. Conform datelor demonstrate clinic, capul de periere Philips Sonicare for Kids asigură îndepărtarea superioară a plăcii bacteriene, comparativ cu o periuţă de dinţi manuală. Ajută-ţi copiii să aibă o protecţie mai bună împotriva cariilor dentare şi vizite mai plăcute la dentist. Rezultate mai bune la controlul stomatologic periodic.

Calitatea superioară a curăţării face ca fiecare secundă să fie mai importantă. Puterea sonică a periuţelor noastre de dinţi îţi permite să valorifici la maxim timpul limitat pe care îl acordă copiii perierii dinţilor, ajutându-i să deprindă obiceiuri sănătoase şi să îşi perfecţioneze tehnica de periaj.

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare. Tehnologia sonică avansată Philips Sonicare mobilizează apă între dinţi, iar mişcările sale de periere desprind şi îndepărtează placa bacteriană pentru o curăţare zilnică excepţională.

Funcţionează cu orice periuţă de dinţi cu ataşare printr-un clic Philips Sonicare. Capetele de periere Philips Sonicare for Kids se ataşează şi se detaşează de mânerul periuţei printr-un clic, pentru prindere sigură şi întreţinere şi curăţare uşoare.

Parte a unei rutine pentru o sănătate orală mai bună. Ca toate capetele de periere Philips Sonicare originale, acest cap de periere este sigur pentru dinţi şi gingii. Calitatea fiecărui cap de periere a fost testată pentru o performanţă şi durabilitate excepţionale.

Adecvat pentru modelele: HealthyWhite+, pentru copii

*Faţă de o periuţă manuală.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului