produse

Capete intradentare Philips Sonicare AirFloss HX8012/33, 2 buc

1970-01-012024-03-29 Stoc epuizat

Fabricat in*:

Mexico
Mexico
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: HX8012/33
Date brute
G: 0,02kg

Descriere

Nu foloseşti aţă dentară? Atunci folosește AirFloss. Înlocuieşte capetele la fiecare 6 luni pentru cea mai eficientă. curăţare a spaţiilor dintre dinţi. Sonicare AirFloss te ajută să îndepărtezi până la de 5 ori mai multă placă bacteriană dintre dinţi comparativ cu o periuţă de dinţi manuală.

Tehnologie care curăţă printr-o atingere. AirFloss utilizează o tehnologie cu jet de aer şi micro-picături unică ce aplică un jet rapid de aer sub presiune şi apă sau apă de gură între dinţi. Butonul de activare printr-o atingere este la fel de simplu ca un clic de mouse.

Vârful de ghidaj asigură amplasarea corectă. Capul înclinat şi subţire și vârful de ghidaj facilitează găsirea amplasării corecte. Nu trebuie decât să glisezi vârful de-a lungul suprafeţei dintelui lângă linia gingiilor până când intră în spaţiul dintre dinţi.

O modalitate uşoară de a îmbunătăţi curăţarea spaţiilor dintre dinţi. Curăţarea spaţiilor dintre dinţi este foarte importantă pentru sănătatea orală în general. AirFloss este o modalitate uşoară de a curăţa mai profund între dinţi, ajutându-te să îți formezi un obicei sănătos. După trei luni de utilizare a dispozitivului AirFloss, 96% dintre persoanele care foloseau aţa dentară inconsecvent au continuat să folosească AirFloss cel puţin patru zile pe săptămână.

Cap conceput pentru acces uşor la zonele greu accesibile. Cap înclinat şi subţire, conceput pentru acces uşor la zonele greu accesibile.

Culoare: roz cu vârf roz, roz cu un vârf alb.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.