Capete intradentare Philips Sonicare AirFloss HX8012/33, 2 buc

COD: HX8012/33
Stoc furnizor

Fabricat în*:

Mexico
Mexico
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
52,99 Lei -19%
mai ieftin cu 10,00 Lei
42,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Nu foloseşti aţă dentară? Atunci folosește AirFloss. Înlocuieşte capetele la fiecare 6 luni pentru cea mai eficientă. curăţare a spaţiilor dintre dinţi. Sonicare AirFloss te ajută să îndepărtezi până la de 5 ori mai multă placă bacteriană dintre dinţi comparativ cu o periuţă de dinţi manuală.

Tehnologie care curăţă printr-o atingere. AirFloss utilizează o tehnologie cu jet de aer şi micro-picături unică ce aplică un jet rapid de aer sub presiune şi apă sau apă de gură între dinţi. Butonul de activare printr-o atingere este la fel de simplu ca un clic de mouse.

Vârful de ghidaj asigură amplasarea corectă. Capul înclinat şi subţire și vârful de ghidaj facilitează găsirea amplasării corecte. Nu trebuie decât să glisezi vârful de-a lungul suprafeţei dintelui lângă linia gingiilor până când intră în spaţiul dintre dinţi.

O modalitate uşoară de a îmbunătăţi curăţarea spaţiilor dintre dinţi. Curăţarea spaţiilor dintre dinţi este foarte importantă pentru sănătatea orală în general. AirFloss este o modalitate uşoară de a curăţa mai profund între dinţi, ajutându-te să îți formezi un obicei sănătos. După trei luni de utilizare a dispozitivului AirFloss, 96% dintre persoanele care foloseau aţa dentară inconsecvent au continuat să folosească AirFloss cel puţin patru zile pe săptămână.

Cap conceput pentru acces uşor la zonele greu accesibile. Cap înclinat şi subţire, conceput pentru acces uşor la zonele greu accesibile.

Culoare: roz cu vârf roz, roz cu un vârf alb.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului