produse

Set de 2 capete compacte Philips Sonicare For Kids HX6032/33

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

United States
Statele Unite ale Americii
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
64,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: HX6032/33
EAN: 8710103659242
Date brute
G: 0,03kg
L: 2,50cm
l: 6,00cm
Î:22,10cm
189,99 Lei

Descriere

Curăţare superioară în câteva secunde.* Capul de periuţă de dinţi Sonicare For Kids este perfect pentru gurile mici cu dinţi în creştere. Funcţionează exclusiv cu periuţa de dinţi electrică For Kids şi împreună oferă o experienţă sigură şi mai plăcută, pe care copii o găsesc amuzantă şi care le creează obiceiuri sănătoase.

Vârsta 3+. Capul de periuţă de dinţi standard Philips Sonicare for Kids are un profil astfel conturat încât să se potrivească dinţilor copilului tău cu vârsta de peste 3 ani şi peri moi care asigură o experienţă de periaj delicată. De asemenea, este prevăzut cu o perniţă de cauciuc plasată pe spatele capului de periaj, pentru o curăţare mai sigură, mai plăcută. Disponibil şi în varianta de dimensiuni standard, mai mari, pentru copii cu vârsta peste 7 ani.

Calitatea superioară a curăţării face ca fiecare secundă să fie mai importantă. Puterea sonică a periuţelor noastre de dinţi îţi permite să valorifici la maxim timpul limitat pe care îl acordă copiii perierii dinţilor, ajutându-i să deprindă obiceiuri sănătoase şi să îşi perfecţioneze tehnica de periaj.

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare. Tehnologia sonică avansată Philips Sonicare mobilizează apă între dinţi, iar mişcările sale de periere desprind şi îndepărtează placa bacteriană pentru o curăţare zilnică excepţională.

Funcţionează cu orice periuţă de dinţi cu ataşare printr-un clic Philips Sonicare. Capetele de periere Philips Sonicare for Kids se ataşează şi se detaşează de mânerul periuţei printr-un clic, pentru prindere sigură şi întreţinere şi curăţare uşoare.

Parte a unei rutine pentru o sănătate orală mai bună. Ca toate capetele de periere Philips Sonicare originale, acest cap de periere este sigur pentru dinţi şi gingii. Calitatea fiecărui cap de periere a fost testată pentru o performanţă şi durabilitate excepţionale.

*Faţă de o periuţă manuală.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.