produse

Motocultor HONDA FF300K1DET2, Motor benzină 2.0CP, Lățime de lucru de 410mm, Mânere reglabile pe înălțime și în lateral, Roți de transport, 4 viteze de lucru (3 înainte)

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: FF300K1DET2

Descriere

Honda%203.jpgMotocultor Honda FF300 K1 DET2

● Puternic, stabil și ușor de utilizat. Honda FF300 este un utilaj puternica și compact, cu lame rotative.
● Aceste mașini robuste sunt perfecte pentru parcele de legume, loturi și grădini de dimensiuni medii.
● Propulsat de un motor robust Honda GXV57 OHV în 4 timpi, care este foarte ușor de pornit, oferind un cuplu excelent și eficiență în materie de combustibil.
● Lățimea maximă de prelucrare este de 16,5 inci.
● Caracteristicile includ o transmisie cu trei viteze în expansiune, cu o singură trecere înapoi, care folosește un sistem de angrenare epiciclică, cu antrenarea în lanț a unei eficiențe sporite.
● Se livrează cu două colțuri de săpat cu 4 dinți, care sunt montate pe partea din față a mașinii și sunt contra-rotative, ceea ce le face excelente pentru ruperea solului dur.
● Designul său robust și centrul de greutate redus conferă FF300 un echilibru excelent.
● Ușor de reglat înălțimea și ghidonul unghiului este furnizat pentru confortul utilizatorului.
● Se livrează cu roți din spate, roată de transport față, linii reglabile și, de asemenea, diferențial pentru capacitatea de virare zero.


Caracteristici esențiale:

●Motor Honda GXV57 OHC: puternic, ușor de pornit, economic, vibrații mici, zgomot redus. Motoarele Honda îndeplinesc cele mai stricte standarde globale, pornire ușoară datorită decompresiei automate a motorului. capacitate rezervor de combustibil 1,0 l. cilindrată motor 57,3 cmc, putere netă a motorului 1,5 kW / 4800 rpm.

●Cultivatoarele Honda: folosesc motoarele noastre ultra-fiabile în 4 timpi, care, datorită emisiilor reduse, sunt prietenoase nu numai cu mediul înconjurător, ci și cu vecinii - datorită nivelului scăzut de zgomot. În plus, economisesc timp și bani cu un consum redus de combustibil și un cuplu ridicat chiar și la turații mici, astfel încât să puteți aborda chiar și pe cel mai dur teren. Iar decompresorul asigură că motocultoarele pornesc ușor – iar și iar.

●Sistem ARS: freze cu rotație inversă, cele două freze interioare se rotesc în direcția opusă celei exterioare, această tehnologie oferă performanțe superioare, deoarece tăietorii pătrund mai adânc în sol. În plus, o astfel de muncă minimizează la aproape zero forțele reactive care sunt percepute de operator. Instalarea centrată a tăietorilor pentru a reduce lățimea motocultorului.

●Foarte ușor de utilizat: chiar și pentru începători, datorită motorului montat jos și mecanismelor de transmisie, am obținut o manevrabilitate excelentă și o stabilitate excelentă a traiectoriei. Centrul de greutate scăzut și mase perfect echilibrate vă permit să operați cu ușurință cultivatorul cu o singură mână, cultivatorul nu se abate nici măcar la trecerea pe lângă zona tratată.

●Inginerie Honda: întreținerea unei grădini sau a unei curți poate fi distractiv, dar nu trebuie să fie greu, de la introducerea motocultoarelor honda în patru timpi în 1967, paturile de flori și paturile de legume au devenit mult mai ușor de lucrat, aceste mașini au primit recunoaștere mondială de la grădinari și fermele comerciale. Acestea fac parte dintr-o gamă de cultivatoare de înaltă performanță, potrivite pentru orice sarcină.

●3 viteze: pentru transport, 2 pentru cultivare si 1 pentru marșarier. Prin blocarea uneia dintre roți (diferențial), faci viraje pe loc fără cel mai mic efort.

●Două roți motoare mari: pentru o mișcare stabilă în linie dreaptă: roata din față este aliniată cu brăzdar și vă permite să mutați cu ușurință motocultorul, precum și să reglați adâncimea de lucru - de la 2 la 20 cm. Reglarea este foarte simplă, fără efort și folosind unelte.

●Coulter: bară cu care puteți regla adâncimea tăietorilor în timpul cultivării, brăzdarul vă permite să creșteți productivitatea datorită cultivării solului de înaltă calitate (de exemplu, slăbiți doar nivelul stratului fertil). Ușor de reglat, nu necesită unelte speciale.


Fiind maşini reversibile, motocultivatoarele Honda FF300 K1 DET2, 41 cm lățime de lucru, lucrează atât cu utilaje posterioare (freză, plug, cultivator, etc), cât şi cu utilaje anterioare (cositoare, freză de zăpadă, etc). Maşinile pot fi folosite primăvara pentru pregătirea pământului înainte de însămânţare, vara pentru cosirea ierbii, toamna pentru tăierea crengilor uscate sau pentru măcinarea frunzelor şi, de asemenea, iarna, pentru îndepărtarea zăpezii.

Specificații:


 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.