produse

Plită pe inducție BOSCH Seria 6 PUE611HC1E, Electrică, Vitroceramică, l60cm, 4600W (17 trepte), 175 Wh/kg, 4 zone simultan, 21cm 2.2~3.7KW, 2x 18cm 1.8~3.1kW, 14.5cm 1.4~2.2KW, Home Connect, Neagră

Cluj: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Marți 30 Apr. - Joi 2 Mai

Fabricat in*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 3.309,99 Lei
Diferență: 810,00 Lei
2.499,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: PUE611HC1E
EAN: 4242005394159
Date brute
G: 11,70kg
L: 75,30cm
l: 60,80cm
Î:12,60cm

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2024 unul dintre aparatele încorporabile BOSCH, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 5 ani fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/campanii/5-ani-garantie-pentru-aparate-incorporabile

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat, beneficiază de această extensie de garanție.
 

Află mai multe detalii aici.

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere


Alege plitele cu inducție Bosch pentru un gătit rapid și eficient, economisind energie. Cu multiple zone de gătit, beneficiezi de flexibilitate maximă, iar tehnologia Bosch integrată face gătitul o experiență intuitivă. În plus, plitele cu inducție vor aduce o notă de eleganță în bucătăria ta.
 

BOSCH_PIX631HC1E_1.jpg
DirectSelect - Controlul plitei de gătit a devenit și mai ușor.

Te pierzi uneori prin setările plitei tale? Cu ajutorul panoului de control intuitiv și a liniei luminoase, DirectSelect îți permite să selectezi zonele de gătit şi să setezi nivelul de putere specific - direct, rapid și ușor.


BOSCH_PIX631HC1E_3.jpg
PerfectFry Plus Ia-ți adio de la arderea fripturii.
Temperatura potrivită e esențială pentru prăjire. La o temperatura prea ridicată, friptura se va prăji prea repede sau se va arde. Cu PerfectFry Plus, acest lucru ține de trecut.De aceea, Senzorul PerfectFry așișează și monitorizează continuu temperatura tigăii și previne arderea.Și acest lucru funcționează și pentru multe alte feluri de mâncare: poți alege din 11 temperaturi predefinite într-o gamă de la 70 până la 220 C, pentru rezultate perfecte de fiecare dată.

BOSCH_PXY875KW1E_9.jpg
Hotă inteligentă automată - Modul simplu de a controla hota.
Acum, poți să te concentrezi doar pe gătit. Hota asortată este controlată automat prin intermediul plitei de gătit și a unui cont Home Connect conectat. Acest lucru se întâmplă pe baza unui algoritm care ajustează puterea hotei în funcție de setările plitei. Bucătăria ta este lipsită de mirosuri și vapori și nu trebuie să cureți niciodată urmele de degete de pe hotă. Acesta este noul mod ușor de a găti.


BOSCH_PIX631HC1E_11.jpg
Buton Preferințe - Plita ta, aşa cum vrei!
Acum, rutina zilnică, cum ar fi gătitul ouălor fierte perfecte în 5:45 minute, devine și mai ușoară. Cu ajutorul butonului Preferințe poți reține combinația perfectă de setări, cum ar fi nivelul de putere și temporizatorul. Sau, adaugi controlul luminii hotei de pe hota asortată. Trebuie doar să conectezi cuptorul la contul Home Connect și îți începi ziua frumos.

BOSCH_PXY875KW1E_4.jpg
Remote Diagnostics - Suport acordat mai inteligent.
Poate fi stresant dacă electrocasnicele nu funcționează așa cum ar trebui. Remote Diagnostics este aici pentru vă ajuta. Pur și simplu apelați linia telefonică Home Connect și faceți o programare pentru un diagnostic de la distanță al aparatului conectat prin intermediul internetului. Cu permisiunea dvs., serviciul pentru clienți Bosch vă poate scana de la distanță aparatul, localiza zona cu probleme și vă poate oferi sfatul clar de care aveți nevoie. În cazul în care problema nu poate fi rezolvată în acest mod, un tehnician de service Bosch poate fi informat și poate veni la domiciliu pentru a rezolva toate problemele, echipat cu toate piesele necesare deja la îndemână. Asistență inteligentă, soluții inteligente - la simpla apăsare a unui buton.

Frying Sensor Assistant - Cel mai simplu mod de a seta temperatura corectă a plitei.
Setarea temperaturii potrivite este acum mai ușoară ca niciodată. Frying Sensor Assistant îți permite să gătești perfect rețeta preferată. Pur și simplu, alegi o rețetă din una dintre aplicațiile de rețete sau îi ceri lui Alexa temperatura potrivită. Setarea corectă a temperaturii pentru senzorul de prăjire PerfectFry Plus va fi trimisă către plita ta, ca tu să poți începe să gătești imediat. Cu tehnologia sa avansată de senzori, reglează automat temperatura din tigaie, asigurându-te că nu vei mai arde niciodată mâncarea.

BOSCH_PXY875KW1E_9.jpg
Controlează funcțiile hotei prin intermediul plitei - Setează-ți hota cu ajutorul plitei.
Atât plita electrică cât și hota asociată, sunt echipate cu un modul Wi-Fi, care le permite să interacționeze. De îndată ce plita este activată, hota este de asemenea pornită și începe să extragă abur imediat ce începi să gătești. Când ai terminat de gătit, hota se oprește automat după o scurtă perioadă de timp, astfel încât poți fi sigur că mirosurile neplăcute din bucătărie dispar cu adevărat. Dacă dorești să controlezi hota direct, activează modul manual de pe comenzile plitei, cu o simplă atingere.

BOSCH_PXY875KW1E_8.jpg
PowerBoost (Inducție) - Accelerează procesul de gătire.
Putere adăugată suplimentară: funcţia îmbunătăţită PowerBoost a plitelor noastre cu inducţie adaugă şi mai multă putere pentru a accelera procesul de gătire. De exemplu, poți fierbe acum 2 litri de apă de aproape trei ori mai repede decât pe o plită vitroceramică convenţională.


BOSCH_PIX631HC1E_10.jpg
Funcția de pauză - Ia o pauză.
Câteodată altceva necesită atenția ta în timp ce gătești.Acum poți întrerupe încălzirea și bloca toate butoanele de pe plită. Indiferent dacă sună soneria, sună telefonul sau pur și simplu dorești să cureți suprafața de sticlă între timp. Pur și simplu continui să gătești după 10 minute cel târziu.

BOSCH_PXY875KW1E_10.jpg
ReStart - Stochează setările tale.
Dacă opriți plita, aceasta salvează ultima setare selectată pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă plita este oprită într-un timp scurt, setările anterioare sunt încă disponibile.


BOSCH_PVQ731F15E_6.jpg
Tehnologia inducției - Gătit mai rapid, consum de energie redus. Aceasta este inducția.
Plitele cu inducție generează căldură numai acolo unde este nevoie – la baza vasului. Ce înseamnă asta pentru tine? Mai multă siguranță și mai mult confort. Temperaturile scăzute protejează atât mâinile mari cât și pe cele mici împotriva arsurilor. Nu numai aceasta, ci și faptul că pe o plită cu inducție doi litri de apă fierb de două ori mai repede decât pe o plită vitroceramică, ceea ce este tot o mare economie de energie.
 

Design
Design fără ramă
60 cm, suprafață pentru 4 vase de gătit

Zone de gătit
Zonă de gătit stânga faţă: 180 mm, 1.8 kW (putere maximă 3.1 kW)
Zonă de gătit stânga spate: 180 mm, 1.8 kW (putere maximă 3.1 kW)
Zonă de gătit dreapta spate: 145 mm , 1.4 kW (putere maximă 2.2 kW)
Zonă de gătit dreapta faţă: 210 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)

Confort
Multitouch+: selectare directă a zonei de gătit dorite şi a puterii, din bara de meniu.
Funcție Favorit: activează direct funcțiile preferate prin intermediul butonului Favorit (disponibil din contul aplicației Home Connect)
17 trepte de putere: ajustare exactă a temperaturii cu ajutorul celor 17 trepte de putere (9 trepte principale și 8 trepte intermediare).
Funcţie de menţinere la cald a preparatelor activată prin intermediul butonului Favorit : menține preparatele calde la o treaptă de temperatură redusă.
Timer cu deconectare: deconectează zona de gătit la finalul timpului setat (ex. pentru ouă fierte).
Timer - semnal sonor: un semnal sonor indică finalul perioadei de timp setate (exemplu pentru paste).
Volumul poate fi adaptat ȋn funcție de preferințe.

Eficiență & economie de timp
Funcţie PowerBoost pentru toate zonele de gătit: apa fierbe mai repede, datorită puterii mai mari cu până la 50% față de treapta maximă.
Pan Boost, funcție activată prin intermediul butonului Favorit sau al aplicației Home Connect (disponibila din Q4 2024 prin actualizarea software-ului): ȋncălzește tigăile mai repede față de puterea maximă standard, protejând ȋn același timp ȋnvelișul tigăii.
Funcţie QuickStart: la pornire, plita detectează și activează automat toate zonele de gătit cu vase (așezate anterior activării aparatului).
Funcţie ReStart: ȋn cazul opririi accidentale, toate setările anterioare sunt recuperate, dacă plita este reconectată ȋn următoarele 4 secunde.

Asistent pentru gătire
Senzor PerfectFry Plus cu 11 trepte de temperatură: previne ȋncălzirea excesivă a uleiului, cu ajutorul senzorului integrat care ajustează temperatura automat.
Asistent pentru gătire: găsește rapid setarea de temperatură potrivită pentru un anumit preparat, prin intermediul aplicației Home Connect.

Interconectare
Home Connect (control și monitorizare de la distanță prin aplicație dedicată Home Connect) - verifici dacă plita este deconectată, chiar și când nu ești acasă, cauți rețete sau funcții suplimentare ȋn aplicația Home Connect.
Posibilitate de control al hotei prin intermediul panoului de control al plitei (doar pentru modele compatibile de hotă) : activează automat hota ȋn timpul gătirii, datorită conexiunii WiFi ȋntre plită și o hotă compatibilă.
Smart Hood Automatic: hota ȋși ajustează automat treapta de putere ȋn funcție de informațiile primite periodic de la plită (funcție disponibilă doar pentru aparate compatibile și doar prin conectarea lor la aplicația Home Connect)
Smart home trigger, prin intermediul tastei Favorit (disponibil în aplicația Home Connect): intră în universul inteligent al plitei Neff (doar prin intermediul unui partner).
Actualizare software a plitei (se poate face prin intermediul contului Home Connect), astfel incat aparatul să beneficieze de cea mai recentă versiune disponibilă.

Siguranță
Indicator de căldură reziduală în 2 trepte: indică ce zonă de gătit este fierbinte sau caldă.
Sistem de protecţie împotriva accesului copiilor: previne activarea accidentală a plitei.
Funcție pauză (întrerupere temporară): ȋntrerupe temporar pocesul de ȋncălzire (exemplu: pentru a răspunde la uşă).
Funcţie PowerManagement: dacă este necesar, limitează puterea maximă (ȋn funcție de limitările de siguranță ale instalației electrice).
Întrerupător principal (de alimentare cu energie electrică): deconectează toate zonele de gătit prin atingerea unui singur buton.
Deconectare automată de siguranţă: din motive de siguranță, ȋncălzirea se oprește automat după un timp presetat de neutilizare a plitei (timpul poate fi personalizat).

Instalare
Dimensiuni produs (IxLxA ): 51 x 592 x 522 mm
Dimensiuni nișă (ȊxLxA): 51 x 560 x (490 - 500) mm
Grosime minimă blat de lucru: 16 mm
Putere conectată: 4600 W

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.