produse

Plită pe gaz BOSCH Seria 6 PCR7A5M90, 75cm, Inox

București: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Marți 12 Dec. - Miercuri 13 Dec.

Fabricat in*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 3.247,99 Lei
Diferență: 1.048,00 Lei
2.199,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: PCR7A5M90
EAN: 4242002802800
Date brute
G: 16,00kg
L: 79,30cm
l: 59,70cm
Î:14,50cm

Descriere

Nu am descoperit focul, dar l-am dus la un nou nivel. Nivelul nouă, ca să fim mai precişi. Plitele pe gaz cu FlameSelect sunt echipate cu nouă niveluri de putere precis definite, care îți permit să reglezi uşor şi sigur căldura necesară. Pentru rezultate pur şi simplu perfecte în bucătărie.

DualWok: Flacăra noastră este atât de delicată încât chiar și ciocolata se topește la vederea sa. Plitele pe gaz Bosch sunt puternice și delicate în același timp. Puterea mare, spre exemplu, face ca apa pentru paste să fiarbă într-o clipă. Dar aceasta nu a fost suficient pentru noi – și nici pentru tine. Și puterea scăzută este la fel de importantă pentru felurile de mâncare favorite. Astfel că ne-am asigurat că puterea redusă este deosebit de delicată pentru gătitul la foc mic. Atât de delicată, de fapt, încât poate topi până și ciocolata fără risc de opărire, poate face sosuri perfecte sau pur și simplu, poate menține alimentele calde.

Butonul de siguranţă necesar în toate bucătăriile. Plitele pe gaz sunt echipate cu un comutator principal care are o funcţie de oprire rapidă. Astfel, dacă sună cineva la uşă pe neaşteptate, tot ce trebuie să faci este să atingeţi un buton pentru a opri toate arzătoarele. Indicatorul de căldură cu LED îți indică dintr-o singură privire care suporturi de vase sunt încă fierbinţi după ce au fost deconectate, pentru siguranţa degetelor celor mari şi mici. 

Alimentează-ți alternativ plita cu gaz regenerabil biometan. Gătiți mai ecologic: Hota dumneavoastră este compatibilă cu gaz biometan regenerabil și este, prin urmare, una dintre multele soluții sustenabile de la Bosch.

Putere și zone de gătit:

Confort şi siguranţă:

Duze pentru GPL(28-30/37 mbar) incluse. 

„Va rugăm sa consultați dimensiunile specificate în schița de instalare”

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.