produse

Plită cu inducție BOSCH Seria 8 PXY875KW1E, 80cm, Negru

București: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Marți 12 Dec. - Miercuri 13 Dec.

Fabricat in*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 8.228,99 Lei
Diferență: 2.529,00 Lei
5.699,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: PXY875KW1E
EAN: 4242002949147
Date brute
G: 18,90kg
L: 95,30cm
l: 60,30cm
Î:12,60cm

Descriere

Prima colecţie de reţete sub forma unui cuptor. Setarea precisă a temperaturii şi timpul de coacere nu se specifică pur şi simplu în anumite reţete. Dar setările automate ale cuptorului, precum funcţia Assist, îţi poate garanta rezultate perfecte. Alege pur şi simplu reţeta dorită prin intermediul panoului de comandă - cuptorul va selecta apoi automat modul de încălzire, temperatura şi timpul de preparare ideale. Perfecţiune la atingerea unui buton.

Flexibilitate nelimitată, un singur rezultat - perfecţiune. Poţi folosi plita ca pe o plită cu inducţie obişnuită, cu patru zone de gătit separate sau o poţi conecta, pentru a crea două zone FlexInduction mari, continue. Astfel se creează mai mult spaţiu pentru vasele tale de gătit, indiferent de mărime sau de formă - oricum doreşti. Datorită zonei extinse FlexInduction, chiar şi tigăile şi vasele deosebit de mari, cu diametrul de 30 cm vor avea spaţiu suficient, alături de plăci grill şi accesorii cu o lungime de 40 cm.

Transfer automat al setărilor. Îndepărtarea unui vas de pe o zonă de gătit o dezactivează pe aceasta automat la plitele cu TFT-touchdisplay sau cu zonă FlexInduction extinsă. În paralel, noua zonă de gătit preia vechile setări, precum nivelurile de putere și timpul - iar cu o singură atingere de buton, setările sunt confirmate.

Suport acordat mai inteligent. Poate fi stresant dacă electrocasnicele nu funcționează așa cum ar trebui. Remote Diagnostics este aici pentru vă ajuta. Pur și simplu apelați linia telefonică Home Connect și faceți o programare pentru un diagnostic de la distanță al aparatului conectat prin intermediul internetului. Cu permisiunea dvs., serviciul pentru clienți Bosch vă poate scana de la distanță aparatul, localiza zona cu probleme și vă poate oferi sfatul clar de care aveți nevoie. În cazul în care problema nu poate fi rezolvată în acest mod, un tehnician de service Bosch poate fi informat și poate veni la domiciliu pentru a rezolva toate problemele, echipat cu toate piesele necesare deja la îndemână. Asistență inteligentă, soluții inteligente - la simpla apăsare a unui buton.

TFT-touchdisplay. Am dezvoltat TFT-touchdisplay pentru ca tu să navighezi ușor prin meniu sau să reușești să selectezi funcții suplimentare și să le activezi fără a pierde perspectiva. Scrisul este clar și ușor de înțeles, iar imaginile integrate facilitează navigarea rapidă.

Există numeroase moduri de a prepara o friptură perfectă. Iată paşii cei mai rapizi. Temperatura ideală este crucială pentru prăjire. O temperatură prea mare va face chiar şi cea mai bună friptură să se prăjească prea repede sau să se usuce. Indiferent cum îți place - în sânge, medie sau bine făcută - prăjitul cărnii nu poate fi mai simplu acum. Senzorul PerfectFry reglează continuu temperatura în timpul prăjirii şi o ajustează cu precizie dacă este necesar.

Gătești la un cu totul alt nivel. Putere adăugată suplimentară: funcţia îmbunătăţită PowerBoost a plitelor noastre cu inducţie adaugă şi mai multă putere pentru a accelera procesul de gătire. De exemplu, poți fierbe acum 2 litri de apă de aproape trei ori mai repede decât pe o plită vitroceramică convenţională.

MoveMode FlexZone. MoveMode face gătitul în totalitate intuitiv și confortabil. Cu o plită obișnuită îți găteai supa la nivelul 9, o preparai înăbușit la nivelul 5, apoi la nivelul 1., reglând în tot acest timp temperatura. Acum zonele FlexInduction cu MoveMode fac aceste lucruri pentru tine. Activarea MoveMode împarte FlexZone în trei zone diferite, cu nivelurile de putere pre-setate 1., 5 și 9.

PanBoost. PanBoost încălzește tigăile și vasele emailate chiar mai repede - fără a mai trebui să-ți faci griji pentru pagubele cauzate de prea multă căldură. Poți selecta ușor funcționalitatea PanBoost prin interfața utilizator. Astfel că tigaia ta este pregătită pentru prăjire în doar 30 de secunde.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.