produse

Plită cu inducție BOSCH Seria 8 PXY675DW4E, 60cm, Neagră

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: PXY675DW4E
EAN: 4242005061235
Date brute
G: 17,60kg
L: 75,30cm
l: 60,30cm
Î:12,60cm

Descriere

Poate fi utilizat pe scară largă. Panoul de control DirectSelect Premium, cu o lungime de 30 cm, oferă comfort premium la utilizare în timpul gătitului, Pentru o selecţie rapidă şi intuitivă a nivelurilor de putere şi a funcţionalităţilor suplimentare. Interfaţa cu utilizatorul afişează doar funcţiile de care ai efectiv nevoie. Interfaţa cu utilizatorul nu este vizibilă atunci când plita este oprită şi contribuie la designul curat şi elegant al acesteia.

Flexibilitate nelimitată, un singur rezultat: perfecţiune. Poţi folosi plita ca pe o plită cu inducţie obişnuită, cu patru zone de gătit separate sau o poţi conecta, pentru a crea două zone FlexInduction mari, continue. Astfel se creează mai mult spaţiu pentru vasele tale de gătit, indiferent de mărime sau de formă - oricum doreşti. Datorită zonei extinse FlexInduction, chiar şi tigăile şi vasele deosebit de mari, cu diametrul de 30 cm vor avea spaţiu suficient, alături de plăci grill şi accesorii cu o lungime de 40 cm.

Transfer automat al setărilor. Îndepărtarea unui vas de pe o zonă de gătit o dezactivează pe aceasta automat la plitele cu TFT-touchdisplay sau cu zonă FlexInduction extinsă. În paralel, noua zonă de gătit preia vechile setări, precum nivelurile de putere și timpul - iar cu o singură atingere de buton, setările sunt confirmate.

Suport acordat mai inteligent. Poate fi stresant dacă electrocasnicele nu funcționează așa cum ar trebui. Remote Diagnostics este aici pentru vă ajuta. Pur și simplu apelați linia telefonică Home Connect și faceți o programare pentru un diagnostic de la distanță al aparatului conectat prin intermediul internetului. Cu permisiunea dvs., serviciul pentru clienți Bosch vă poate scana de la distanță aparatul, localiza zona cu probleme și vă poate oferi sfatul clar de care aveți nevoie. În cazul în care problema nu poate fi rezolvată în acest mod, un tehnician de service Bosch poate fi informat și poate veni la domiciliu pentru a rezolva toate problemele, echipat cu toate piesele necesare deja la îndemână. Asistență inteligentă, soluții inteligente - la simpla apăsare a unui buton.

Există numeroase moduri de a prepara o friptură perfectă. Iată paşii cei mai rapizi. Temperatura ideală este crucială pentru prăjire. O temperatură prea mare va face chiar şi cea mai bună friptură să se prăjească prea repede sau să se usuce. Indiferent cum îți place - în sânge, medie sau bine făcută - prăjitul cărnii nu poate fi mai simplu acum. Senzorul PerfectFry reglează continuu temperatura în timpul prăjirii şi o ajustează cu precizie dacă este necesar.

Gătești la un cu totul alt nivel. Putere adăugată suplimentară: funcţia îmbunătăţită PowerBoost a plitelor noastre cu inducţie adaugă şi mai multă putere pentru a accelera procesul de gătire. De exemplu, poți fierbe acum 2 litri de apă de aproape trei ori mai repede decât pe o plită vitroceramică convenţională.

MoveMode FlexZone. MoveMode face gătitul în totalitate intuitiv și confortabil. Cu o plită obișnuită îți găteai supa la nivelul 9, o preparai înăbușit la nivelul 5, apoi la nivelul 1., reglând în tot acest timp temperatura. Acum zonele FlexInduction cu MoveMode fac aceste lucruri pentru tine. Activarea MoveMode împarte FlexZone în trei zone diferite, cu nivelurile de putere pre-setate 1., 5 și 9.

PanBoost. PanBoost încălzește tigăile și vasele emailate chiar mai repede - fără a mai trebui să-ți faci griji pentru pagubele cauzate de prea multă căldură. Poți selecta ușor funcționalitatea PanBoost prin interfața utilizator. Astfel că tigaia ta este pregătită pentru prăjire în doar 30 de secunde.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.