produse

Plită cu inducție BOSCH Seria 8 PXY675DW4E, 60cm, Neagră

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: PXY675DW4E
EAN: 4242005061235
Date brute
G: 17,60kg
L: 75,30cm
l: 60,30cm
Î:12,60cm

Ce este în cutie?

 

Documente oficiale

Descriere



Alege plitele cu inducție Bosch pentru un gătit rapid și eficient, economisind energie. Cu multiple zone de gătit, beneficiezi de flexibilitate maximă, iar tehnologia Bosch integrată face gătitul o experiență intuitivă. În plus, plitele cu inducție vor aduce o notă de eleganță în bucătăria ta.
 

BOSCH_PXY675DC1E_1.jpg
DirectSelect Premium

DirectSelect Premium este un panou touch cu o lățime de 30 cm care îți permite să deții controlul perfect. Designul amplu și textul ușor de citit te ajută să gestionezi cu ușurință setările plitei. În plus, cu o simplă atingere, poți selecta zonele de gătit, nivelul de putere sau alte opțiuni. Întreaga interfață dispare atunci când plita este oprită, iar tu te bucuri de designul simplu și elegant.


BOSCH_PXY875KW1E_1.jpg
FlexZone - Flexibilitate maximă pentru plita ta cu inducție.
Cu zona extinsă FlexZone combini zonele de gătit în funcție de nevoile tale! Datorită zonei flexibile din mijloc, poți combina zonele din spate sau din față, dar și din lateral. Plita ta detectează automat dimensiunea și poziția vaselor de gătit din zonă și încălzește suprafețele respective. Acum ai mai multe opțiuni de gătit și mai mult confort când pregăteși o friptură mare în partea de sus a plitei, dar ai nevoie și de spațiu pentru oale și tigăi de diferite dimensiuni.


BOSCH_PXY875KW1E_4.jpg
Remote Diagnostics - Suport acordat mai inteligent
Poate fi stresant dacă electrocasnicele nu funcționează așa cum ar trebui. Remote Diagnostics este aici pentru vă ajuta. Pur și simplu apelați linia telefonică Home Connect și faceți o programare pentru un diagnostic de la distanță al aparatului conectat prin intermediul internetului. Cu permisiunea dvs., serviciul pentru clienți Bosch vă poate scana de la distanță aparatul, localiza zona cu probleme și vă poate oferi sfatul clar de care aveți nevoie. În cazul în care problema nu poate fi rezolvată în acest mod, un tehnician de service Bosch poate fi informat și poate veni la domiciliu pentru a rezolva toate problemele, echipat cu toate piesele necesare deja la îndemână. Asistență inteligentă, soluții inteligente - la simpla apăsare a unui buton.


BOSCH_PXY875KW1E_5.jpg
PerfectFry - Ia-ți adio de la preparatele arse.
Temperatura potrivită este esențială pentru prăjire. O temperatură prea ridicată va face ca până și cea mai bună friptură să se prăjească prea repede sau să se ardă. De aceea, Senzorul PerfectFry monitorizează continuu temperatura tigăii și previne arderea. Poți alege dintre cinci niveluri de temperatură predefinite, pentru rezultate perfecte de fiecare dată.

PerfectCook Ready
PerfectCook Ready înseamna că această plită Bosch pote fi folosită împreună cu senzorul PerfectCook. Senzorul poate fi achiziționat suplimentar. Utilizarea PerfectCook va preveni supraîncălzirea și fierberea prin controlul precis al temperaturii de gătire.

BOSCH_PXY875KW1E_12.jpg
MoveMode FlexZone
MoveMode face gătitul în totalitate intuitiv și confortabil. Cu o plită obișnuită îți găteai supa la nivelul 9, o preparai înăbușit la nivelul 5, apoi la nivelul 1., reglând în tot acest timp temperatura. Acum zonele FlexInduction cu MoveMode fac aceste lucruri pentru tine. Activarea MoveMode împarte FlexZone în trei zone diferite, cu nivelurile de putere pre-setate 1., 5 și 9.


BOSCH_PXY875KW1E_7.jpg
Transfer automat al setărilor
Îndepărtarea unui vas de pe o zonă de gătit o dezactivează pe aceasta automat la plitele cu TFT-touchdisplay sau cu zonă FlexInduction extinsă. În paralel, noua zonă de gătit preia vechile setări, precum nivelurile de putere și timpul - iar cu o singură atingere de buton, setările sunt confirmate.

BOSCH_PXY875KW1E_8.jpg
PowerBoost (Inducție) - Accelereaza procesul de gătire
Putere adăugată suplimentară: funcţia îmbunătăţită PowerBoost a plitelor noastre cu inducţie adaugă şi mai multă putere pentru a accelera procesul de gătire. De exemplu, poți fierbe acum 2 litri de apă de aproape trei ori mai repede decât pe o plită vitroceramică convenţională.

BOSCH_PXY875KW1E_9.jpg
Seteaza-ți hota cu ajutorul plitei

Atât plita electrică cât și hota asociată, sunt echipate cu un modul Wi-Fi, care le permite să interacționeze. De îndată ce plita este activată, hota este de asemenea pornită și începe să extragă abur imediat ce începi să gătești. Când ai terminat de gătit, hota se oprește automat după o scurtă perioadă de timp, astfel încât poți fi sigur că mirosurile neplăcute din bucătărie dispar cu adevărat. Dacă dorești să controlezi hota direct, activează modul manual de pe comenzile plitei, cu o simplă atingere.


BOSCH_PXY875KW1E_10.jpg
ReStart - Stocheaza setările tale
Dacă opriți plita, aceasta salvează ultima setare selectată pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă plita este oprită într-un timp scurt, setările anterioare sunt încă disponibile.


BOSCH_PVQ731F15E_6.jpg
Tehnologia inducției
Plitele cu inducție generează căldură numai acolo unde este nevoie – la baza vasului. Ce înseamnă asta pentru tine? Mai multă siguranță și mai mult confort. Temperaturile scăzute protejează atât mâinile mari cât și pe cele mici împotriva arsurilor. Nu numai aceasta, ci și faptul că pe o plită cu inducție doi litri de apă fierb de două ori mai repede decât pe o plită vitroceramică, ceea ce este tot o mare economie de energie.


BOSCH_PXY875KW1E_11.jpg
PanBoost

PanBoost încălzește tigăile și vasele emailate chiar mai repede - fără a mai trebui să-ți faci griji pentru pagubele cauzate de prea multă căldură. Poți selecta ușor funcționalitatea PanBoost prin interfața utilizator. Astfel că tigaia ta este pregătită pentru prăjire în doar 30 de secunde.
 

Design
60 cm, suprafață pentru 4 vase de gătit
Design faţetat frontal şi spate, profile laterale

Zone de gătit
2 zone de gătit FlexInduction Plus: se poate utiliza un vas de orice formă sau mărime, plasat oriunde ȋn interiorul zonei lungi de 40 cm, sau chiar plasat lateral.
Zonă de gătit stânga faţă: 230 mm, 190 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)
Zonă de gătit stânga spate: 230 mm, 190 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)
Zonă de gătit dreapta spate: 230 mm, 190 mm , 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)
Zonă de gătit dreapta faţă: 230 mm, 190 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)

Confort
Panou DirectSelect Premium touch control: touch control pentru setarea puterii direct de pe bara lungă, iluminată (invizibilă când aparatul este deconectat).
17 trepte de putere: ajustare exactă a temperaturii cu ajutorul celor 17 trepte de putere (9 trepte principale și 8 trepte intermediare).
Funcţie de menţinere la cald a preparatelor: menține preparatele calde la o treaptă de temperatură redusă.
Timer/Ceas cu alarmă: Toate: dezactivează zona de gătit utilizată, după expirarea perioadei de timp setate (exemplu: pentru fierberea ouălor).
Timer cu deconectare pentru fiecare zonă de gătit,
Timer - funcție cronometru,
Timer - semnal sonor: un semnal sonor la finalul perioadei de timp setate (exemplu pentru paste).
Timer - funcție cronometru: indică timpul scurs de la ȋnceputul cronometrării (exemplu pentru cartofi).

Eficiență & economie de timp
Funcţie PowerBoost pentru toate zonele de gătit: apa fierbe mai repede, datorită puterii mai mari cu până la 50% față de treapta maximă.
Funcție PanBoost pentru încălzire rapidă tigăi: ȋncălzește tigăile mai repede față de puterea maximă standard, protejând ȋn același timp ȋnvelișul tigăii.
MoveMode (3 niveluri) - ajustare automată a puterii la mutarea vasului pe suprafața zonei FlexInduction: crește sau scade treapta de putere, doar prin mutarea vasului ȋn față sau ȋn spate.
Automatic setting transfer: prin mutarea unui vas pe o altă zonă de gătit, se preiau automat toate setările zonei inițiale, doar printr-o atingere a unei taste.
Funcţie QuickStart: la pornire, plita detectează și activează automat toate zonele de gătit cu vase (așezate anterior activării aparatului).
Funcţie ReStart: ȋn cazul opririi accidentale, toate setările anterioare sunt recuperate, dacă plita este reconectată ȋn următoarele 4 secunde.
Funcţie de pauză pentru panoul de control (blocare pentru curăţare): poți curăța lichidul scurs pe plită, fără a modifica din greșeală setările inițiale (blochează toate tastele pentru 30 de secunde).
Opţiune pentru afişare consum de energie la terminarea procesului de gătire: arată consumul de energie pentru ultimul proces de gătire.
Funcţie PowerManagement: dacă este necesar, limitează puterea maximă (ȋn funcție de limitările de siguranță ale instalației electrice).

Asistent pentru gătire
Senzorul PerfectCook Ready (accesoriu suplimentar, separat): preparatele nu mai dau ȋn foc, prin reglarea automată a temperaturii, cu ajutorul senzorului atașat pe vasul de gătit.
Senzor PerfectFry cu 5 trepte de temperatură: previne ȋncălzirea excesivă a uleiului, cu ajutorul senzorului integrat care ajustează temperatura automat.
Asistent pentru gătire: găsește rapid setarea de temperatură potrivită pentru un anumit preparat, prin intermediul aplicației Home Connect.

Interconectare
Home Connect (control și monitorizare de la distanță prin aplicație dedicată Home Connect): verifici dacă plita este deconectată, chiar și când nu ești acasă, cauți rețete sau funcții suplimentare ȋn aplicația Home Connect.
Posibilitate de control al hotei prin intermediul panoului de control al plitei (doar pentru modele compatibile de hotă) : activează automat hota ȋn timpul gătirii, datorită conexiunii WiFi ȋntre plită și o hotă compatibilă.

Siguranță
Indicator de căldură reziduală în 2 trepte: indică ce zonă de gătit este fierbinte sau caldă.
Sistem de protecţie împotriva accesului copiilor: previne activarea accidentală a plitei.
Întrerupător principal (de alimentare cu energie electrică): deconectează toate zonele de gătit prin atingerea unui singur buton.
Deconectare automată de siguranţă: din motive de siguranță, ȋncălzirea se oprește automat după un timp presetat de neutilizare a plitei (timpul poate fi personalizat).

Instalare
Dimensiuni produs (IxLxA ): 51 x 606 x 527 mm
Dimensiuni nișă (ȊxLxA): 51 x 560 x (490 - 500) mm
Grosime minimă blat de lucru: 16 mm
Putere conectată: 7400 W
Cablu de alimentare: 110 cm, Cablu inclus

Rețete

BOSCH_PXY675DW4E_reteta1.jpg
Friptură steak de vită cu ceapă crocantă
Ingrediente:  (pentru 2 porţii)
1 ceapă mare, cca. 150 g
½ linguriţă de boia
2 linguri de făină 200 ml ulei vegetal
2 fripturi steak de vită, a câte 180 g fiecare
1 linguriţă de ulei vegetal
sare, piper din râşniţă
Per porţie:
670 kcal
15 g carboh.
50 g grăsimi
41 g proteine
Preparare
1. Se curăţă cepele şi se taie în rondele subţiri. Se amestecă boiaua cu făina şi se dau rondelele de ceapă prin acest amestec. Se scutură excesul de făină.
2. Tigaia se încinge conform indicaţiilor. După emiterea semnalului sonor se adaugă în tigaie uleiul vegetal şi jumătate din rondelele de ceapă. Se prăjesc rondelele de ceapă până devin crocante. Scoateţi-le din tigaie şi lăsaţi-le să se scurgă pe un şervet de bucătărie.
3. În continuare se prăjesc în acelaşi mod restul rondelelor de ceapă şi se pun deoparte. Uleiul rămas se toarnă într-un vas termorezistent şi se curăţă tigaia.
4. Feliile de friptură se clătesc în apă rece şi se usucă cu un prosop de bucătărie. Se încinge tigaia pentru feliile de friptură conform indicaţiilor. După emiterea semnalului sonor, uleiul se distribuie uniform în tigaie. Aşezaţi feliile de friptură în tigaie şi prăjiţi-le pe ambele părţi. După aceea săraţi şi piperaţi feliile de friptură.
5. Distribuiţi pe feliile de friptură, rondelele de ceapă crocante şi serviţi.

Astfel efectuaţi setările:
Ceapă crocantă per porţie:
Cu senzor pentru prăjire, treapta 3 după emiterea semnalului sonor se prăjeşte cca. 10 minute
Fripturi:
Cu senzor pentru prăjire, treapta 4
mediu: după emiterea semnalului sonor se prăjeşte cca. 12 minute
well done: după emiterea semnalului sonor se prăjeşte cca. 15 minute


BOSCH_PXY675DW4E_reteta2.jpg
Şniţel cu crustă de verdeţuri şi usturoi
Ingrediente: (pentru 4 porţii)
2 ouă
2 linguri de făină
8 linguri de făină pentru pane
1 căţel de usturoi
½ linguriţă de busuioc uscat
½ linguriţă de oregano uscat
4 şniţele de porc, a câte 120 g fiecare
sare, piper din râşniţă
5 linguri de ulei de floarea soarelui
Per porţie: 457 kcal, 28 g carboh., 22 g grăsimi, 36 g proteine
Preparare
1 | Se bat ouăle într-o farfurie adâncă. Se adaugă făina şi făina pentru pane în farfuria adâncă.
2 | Se curăţă usturoiul şi se taie mărunt. Se adaugă la verdeţuri şi la făina pentru pane şi se amestecă totul.
3 | Şniţelele se clătesc în apă rece şi se usucă cu un prosop de bucătărie. În continuare se sărează şi se piperează. Mai întâi se dă carnea prin făină, după aceea, prin ouăle bătute şi la sfârşit prin făina pentru pane.
4 | Tigaie se încinge conform indicaţiilor.
5 | După emiterea semnalului sonor se adaugă ulei în tigaie. Se aşază două şniţele în tigaia încinsă şi se prăjesc pe fiecare parte cca. 4-5 minute.
6 | Şniţelele gata prăjite se pun la cald şi se prăjesc şi restul şniţelelor.
Astfel efectuaţi setările:
Cu senzor de prăjire, treapta 4 după emiterea semnalului sonor se prăjeşte cca. 20 de minute
Recomandare:
Puteţi folosi şi verdeţuri proaspete. Luaţi ceva mai multe. Tocaţi verdeţurile fin şi amestecaţi-le cu făina pentru pane.
 


BOSCH_PXY675DW4E_reteta4.jpg
Panna Cotta
Ingrediente: (pentru 6 porţii) - Oală cu diametrul fundului de 145 mm
750 ml smântână
150 ml lapte
75-100 g zahăr
1 pacheţel de zahăr vanilat
1 păstaie de vanilie
1 ½ pacheţel de gelatină sau 10 g gelatină măcinată
300 g zmeură
zahăr pudră
Per porţie: 480 kcal, 23 g carboh., 41 g grăsimi, 6 g proteine
Preparare
1| Se activează senzorul de temperatură fără fir şi se adaugă în oală smântâna cu laptele şi zahărul, zahărul vanilat şi păstaia de vanilie răzuită. Se pune capacul şi se lasă să fiarbă conform indicaţiilor.
2 | Între timp se lasă gelatina să se umfle conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
3 | Se ia smântâna de pe ochiul de gătit. Se îndepărtează păstaia de vanilie şi se strecoară smântâna printr-o sită cu ochiuri fine. Se amestecă gelatina umflată în smântâna caldă până se dizolvă.
4 | Se toarnă Panna Cotta caldă în forma unsă sau în cupe şi se dă la rece cca. 4-5 ore.
5 | În funcţie de preferinţe, îndulciţi zmeura cu zahăr pudră şi serviţi-o alături de crema răcită.
Astfel efectuaţi setările: 
Fierberea smântânii: Cu senzorul de temperatură fără fir, treapta 2 / 90 °C 10 minute după emiterea semnalului
Recomandare:
Puteţi trece zmeura printr-o sită cu ochiuri fine şi o puteţi servi ca sos de fructe. După aceea, în funcţie de preferinţe, se îndulceşte cu zahăr pudră.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.