produse

Plită cu inducție BOSCH Seria 8 PXE675DC1E, Electrică, Vitroceramică, l60cm, 7400W (17 trepte), 178.3 Wh/kg, 4 zone simultan, FlexInduction, DirectSelect Premium, PerfectFry, MoveMode FlexZone, Neagră

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 21 Iun. - Marți 25 Iun.

Fabricat in*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 5.199,99 Lei
Diferență: 1.650,00 Lei
3.549,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: PXE675DC1E
EAN: 4242002849003
Date brute
G: 15,30kg
L: 75,30cm
l: 60,30cm
Î:12,60cm

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2024 unul dintre aparatele încorporabile BOSCH, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 5 ani fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/campanii/5-ani-garantie-pentru-aparate-incorporabile

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat, beneficiază de această extensie de garanție.
 

Află mai multe detalii aici.

Ce este în cutie?

Documente oficiale

DescriereAlege plitele cu inducție Bosch pentru un gătit rapid și eficient, economisind energie. Cu multiple zone de gătit, beneficiezi de flexibilitate maximă, iar tehnologia Bosch integrată face gătitul o experiență intuitivă. În plus, plitele cu inducție vor aduce o notă de eleganță în bucătăria ta.
 

BOSCH_PXE675DC1E.jpg
FlexInduction - Plitele cu inducție îți oferă mai multă flexibilitate când gătești.

FlexInduction îți permite să combini două zone într-o singură suprafață încălzită uniform. Plita detectează automat dimensiunea și poziția vaselor de gătit din zona respectivă. Fie că vrei să pregătești un espresso sau să încălzești o tavă mare pentru friptură, plita încălzește toate tipurile de vase de gătit cu precizie și eficiență.


BOSCH_PXY675DC1E_1.jpg
DirectSelect Premium - Control touch foarte mare.
DirectSelect Premium este un panou touch cu o lățime de 30 cm care îți permite să deții controlul perfect. Designul amplu și textul ușor de citit te ajută să gestionezi cu ușurință setările plitei. În plus, cu o simplă atingere, poți selecta zonele de gătit, nivelul de putere sau alte opțiuni. Întreaga interfață dispare atunci când plita este oprită, iar tu te bucuri de designul simplu și elegant.


BOSCH_PXY875KW1E_5.jpg
PerfectFry - Ia-ți adio de la preparatele arse.
Temperatura potrivită este esențială pentru prăjire. O temperatură prea ridicată va face ca până și cea mai bună friptură să se prăjească prea repede sau să se ardă. De aceea, Senzorul PerfectFry monitorizează continuu temperatura tigăii și previne arderea. Poți alege dintre cinci niveluri de temperatură predefinite, pentru rezultate perfecte de fiecare dată.


BOSCH_PXY875KW1E_12.jpg
MoveMode FlexZone 
MoveMode face gătitul în totalitate intuitiv și confortabil. Cu o plită obișnuită îți găteai supa la nivelul 9, o preparai înăbușit la nivelul 5, apoi la nivelul 1., reglând în tot acest timp temperatura. Acum zonele FlexInduction cu MoveMode fac aceste lucruri pentru tine. Activarea MoveMode împarte FlexZone în trei zone diferite, cu nivelurile de putere pre-setate 1., 5 și 9.


BOSCH_PXY875KW1E_8.jpg
PowerBoost (Inducție) - Accelerează procesul de gătire.
Putere adăugată suplimentară: funcţia îmbunătăţită PowerBoost a plitelor noastre cu inducţie adaugă şi mai multă putere pentru a accelera procesul de gătire. De exemplu, poți fierbe acum 2 litri de apă de aproape trei ori mai repede decât pe o plită vitroceramică convenţională.
BOSCH_PXY875KW1E_10.jpg
ReStart - Stochează setările tale
Dacă opriți plita, aceasta salvează ultima setare selectată pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă plita este oprită într-un timp scurt, setările anterioare sunt încă disponibile.

BOSCH_PXY875KW1E_11.jpg
PanBoost 
PanBoost încălzește tigăile și vasele emailate chiar mai repede - fără a mai trebui să-ți faci griji pentru pagubele cauzate de prea multă căldură. Poți selecta ușor funcționalitatea PanBoost prin interfața utilizator. Astfel că tigaia ta este pregătită pentru prăjire în doar 30 de secunde.

BOSCH_PVQ731F15E_6.jpg
Tehnologia inducției - Gătit mai rapid, consum de energie redus. Aceasta este inducția.
Plitele cu inducție generează căldură numai acolo unde este nevoie – la baza vasului. Ce înseamnă asta pentru tine? Mai multă siguranță și mai mult confort. Temperaturile scăzute protejează atât mâinile mari cât și pe cele mici împotriva arsurilor. Nu numai aceasta, ci și faptul că pe o plită cu inducție doi litri de apă fierb de două ori mai repede decât pe o plită vitroceramică, ceea ce este tot o mare economie de energie.


Design
60 cm, suprafață pentru 4 vase de gătit
Design faţetat frontal şi spate, profile laterale

Zone de gătit
FlexInduction: folosește vase de orice dimensiune sau formă, ȋn zona de gătit de 40 cm lungime.
Zonă de gătit stânga faţă: 240 mm, 190 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)
Zonă de gătit stânga spate: 240 mm, 190 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)
Zonă de gătit dreapta spate: 145 mm , 1.4 kW (putere maximă 2.2 kW)
Zonă de gătit dreapta faţă: 210 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)

Confort
Panou DirectSelect Premium touch control: touch control pentru setarea puterii direct de pe bara lungă, iluminată (invizibilă când aparatul este deconectat).
17 trepte de putere: ajustare exactă a temperaturii cu ajutorul celor 17 trepte de putere (9 trepte principale și 8 trepte intermediare).
Funcţie de menţinere la cald a preparatelor: menține preparatele calde la o treaptă de temperatură redusă.
Timer cu deconectare pentru fiecare zonă de gătit: dezactivează zona de gătit utilizată, după expirarea perioadei de timp setate (exemplu: pentru fierberea ouălor).
Timer - semnal sonor: un semnal sonor la finalul perioadei de timp setate (exemplu pentru paste).
Timer - funcție cronometru: indică timpul scurs de la ȋnceputul cronometrării (exemplu pentru cartofi).

Eficiență & economie de timp
Funcţie PowerBoost pentru toate zonele de gătit: apa fierbe mai repede, datorită puterii mai mari cu până la 50% față de treapta maximă.
Funcție PanBoost pentru încălzire rapidă tigăi: ȋncălzește tigăile mai repede față de puterea maximă standard, protejând ȋn același timp ȋnvelișul tigăii.
MoveMode (3 niveluri) - ajustare automată a puterii la mutarea vasului pe suprafața zonei FlexInduction: crește sau scade treapta de putere, doar prin mutarea vasului ȋn față sau ȋn spate.
Funcţie QuickStart: la pornire, plita detectează și activează automat toate zonele de gătit cu vase (așezate anterior activării aparatului).
Funcţie ReStart: ȋn cazul opririi accidentale, toate setările anterioare sunt recuperate, dacă plita este reconectată ȋn următoarele 4 secunde.

Asistent pentru gătire
Senzor PerfectFry cu 5 trepte de prăjire: previne ȋncălzirea excesivă a uleiului, cu ajutorul senzorului integrat care ajustează temperatura automat.

Siguranță
Indicator de căldură reziduală în 2 trepte: indică ce zonă de gătit este fierbinte sau caldă.
Sistem de protecţie împotriva accesului copiilor: previne activarea accidentală a plitei.
Funcţii de protecţie plită: Demo mode: poți curăța lichidul scurs pe plită, fără a modifica din greșeală setările inițiale (blochează toate tastele pentru 30 de secunde).
Întrerupător principal (de alimentare cu energie electrică): deconectează toate zonele de gătit prin atingerea unui singur buton.
Deconectare automată de siguranţă: din motive de siguranță, ȋncălzirea se oprește automat după un timp presetat de neutilizare a plitei (timpul poate fi personalizat).
Opţiune pentru afişare consum de energie la terminarea procesului de gătire: arată consumul de energie pentru ultimul proces de gătire.
Funcţie PowerManagement: dacă este necesar, limitează puterea maximă (ȋn funcție de limitările de siguranță ale instalației electrice).

Instalare
Dimensiuni produs (IxLxA ): 51 x 606 x 527 mm
Dimensiuni nișă (ȊxLxA): 51 x 560 x (490 - 500) mm
Grosime minimă blat de lucru: 16 mm
Putere conectată: 7400 W
Cablu de alimentare: 110 cm, Cablu inclus

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.