produse

Mașină de spălat vase încorporabilă BOSCH Seria 4 SPI4HMS61E, 10 seturi, 6 programe, Clasa E, Home Connect, ExtraDry, AquaStop, Sistem Rackmatic triplu, Sertarul Vario, Silence Plus

Cluj: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Vineri 10 Mai - Luni 13 Mai

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 3.699,99 Lei
Diferență: 1.000,00 Lei
2.699,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: SPI4HMS61E
EAN: 4242005179411
Date brute
G: 32,30kg
L: 55,00cm
l: 45,80cm
Î:45,00cm

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2024 unul dintre aparatele încorporabile BOSCH, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 5 ani fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/campanii/5-ani-garantie-pentru-aparate-incorporabile

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat, beneficiază de această extensie de garanție.
 

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

25 June 2021
2.87MB

Descriere

landing-pages-partener-bosch%28120%29.jpg
EcoSilence Drive: puternic, durabil, silențios și eficient. Pentru a crește eficient procesul de spălare am dezvoltat motorul economic EcoSilence Drive. Acesta este excepțional de silențios, eficient și garantează un consum redus de electricitate. EcoSilence Drive funcționează fără perii, este ultra-silențios și cele mai bune rezultate sunt garantate automat.
 
Mașină de spălat vase cu Home Connect și posibilitate inteligentă de reducere a nivelului de zgomot prin intermediul aplicațiilor.
HomeConnect1600x1300%283%29.jpg
Să stai prin preajmă și să aștepți ca mașina de spălat vase să termine programul poate fi pierdut de timp și o grijă inutilă. Home Connect îți ia asta de pe cap și te ajută să-ți folosești timpul în mod mai productiv. Dacă dorești, pot fi transmise notificări push de la mașina ta de spălat vase către dispozitivul tău mobil, care să te informeze în mod convenabil care este starea programului curent la mașinii de spălat vase, precum și alte informații utile.
collage.jpg
Ghid de pornire ușoară. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă este să introducă în aplicații Home Connect gradul de murdărie, tipul și cantitatea de vase sau de tacâmuri de spălat. Astfel, poți alege ușor programul potrivit și poți obține rezultate perfecte, spălare după spălare.
 
O mașină de spălat vase care se îngrijește singură de ea. Caracteristica Tab-Count din aplicația Home Connect urmărește consumul și te informează prin notificare push atunci când mai sunt doar cinci tablete de la ultima cumpărare. Printr-un link direct, poți comanda un nou pachet. În cele din urmă,
 
Funcția ta favorită cu o singură atingere. Profită la maximă de mașină de spălat vase conectată, simplificându-ți viața de zi cu zi. Cu funcția Favorit, puteți seta pur și simplu programele și opțiunile cele mai utile ca și combinație preferată. Setarea programată poate fi accesată prin aplicații Home Connect sau direct din display cu un singur pas. Combină, spre exemplu, opțiunea Extra Dry cu programul Eco 50 ° și pornește mașina de spălat vase cu o singură atingere. Setări personalizate ce îți curăță vasele cu o singură atingere.
functie%20favorite%281%29.jpg
Extra silențios oricând ai nevoie. Uneori acasă ai nevoie de un mediu de lucru mai silențios pentru a putea concentra pe responsabilitățile tale zilnice. Funcția Silence on demand (la cerere) poate fi activată cu ajutorul aplicațiilor Home Connect, oricând este necesar. Reduce zgomotul la minimum cu până la 30 de minute în orice moment, cu o pauză activă, în timp ce mașina de spălat vase încă funcționează. Cu funcții Silence on demand te poti concentra pe ce contează mai mult.
 
Aparatul tău electrocasnic te ascultă. Datorită parteneriatului cu Amazon Alexa, mașina de spălat vase poate fi controlată și prin voce. Află dacă abilitatea relevantă „Home Connect” din aplicația Alexa este disponibilă pentru țara și limba ta de utilizare. Activează abilitatea respectivă pentru a stabili conexiunea între Amazon Alexa și aparatul electrocasnic de acasă.
5a6466c859f75%284%29.jpg
Un singur rezultat: perfecțiune. Vasele din plastic curățat în mașini de spălat vase rămân deseori ude după finalizarea spălării. Din acest motiv, mașinile de spălat Bosch oferă opțiunea ExtraDry. Această opțiune mărește temperatura în timpul clătirii finale și extinde durata de uzare. Astfel, chiar și vasele din plastic precum biberoanele sau vasele pentru picnic ies perfect curate și uzate complet.
 
10 ani garanție împotriva ruginilor în interiorul cuvei. Am dezvoltat tratamente speciale de suprafață și procese de producție adaptate în mod exact materialelor folosite în interiorul mașinilor de spălat vase. Ca rezultat, putem oferi 10 ani garanție împotriva ruginilor, pentru cavitatea interioară, dinspre interior spre exterior, pentru toate mașinile noastre de spălat vase. Și garanție poate fi activată pentru toate mașinile de spălat vase achiziționat începând cu data de 01.01.2012.
Bosch-garantieBosch%284%29.jpg
DosageAssist asigură rezultate optime datorită dizolvării eficiente a tabletelor de curățare. DosageAssist asigură rezultate optime de curățare și o spălare mai silențioasă. Detergentul iese din distribuitorul de detergent într-un sertar special, pe coșul superior, unde este dizolvat complet.
 
Rackmatic triplu. Reglabil pe înălțime până la 5 cm, pe 3 niveluri, chiar și cu coșul superior complet încărcat, datorită sistemului Rackmatic triplu, înălțimea coșului superior poate fi ajustată cu până la 5 cm și poți face acest lucru când este complet încărcat. Acest lucru înseamnă chiar mai multe opțiuni de ajustare și flexibilitate maximă.
 
Programe automatizate. Consumul de apă, temperatura apei și timpul de clătire sunt reglate cu precizie pentru a corespunde gradului de omor, asigurând cele mai bune rezultate și economisind, în același timp, apă și energie.
MCIM00725280_BO_PDC_E_DuoPower_spray_arms.jpg
DuoPower: Spălare delicată, rezultate optime. În plus față de brațul de pulverizare din partea inferioară, DuoPower, brațul dublu de pulverizare din coșul superior asigură că acestea sunt vasele sunt spălate în mod optim. Cele două brațe de pulverizare proiectate ergonomic se asigură că poate ajunge în fiecare colț al interiorului mașinii de spălat vase. Datorită controlului precis al jeturilor de apă și presiunii, fiecare ciclu de spălare și clătire este deosebit de delicat pentru pahare și vase.
 
VarioDrawer Pro. În mod vizibil mai multă flexibilitate și utilizare mai bună a spațiului. Piesele mobile sunt roșii sau gri, în funcție de modelul mașinii de spălat vase.
 
Protecție 100% împotriva daunelor cauzate de apă. Defecțiunile mașinii de spălat vase par să apară întotdeauna în cele mai multe momente, costând atât de multe cât și timp. Mașinile noastre de spălat vase cu sistem AquaStop constă într-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapă în furtunul de alimentare și un flotor la baza mașinilor care comandă într-o alimentație cu apă imediat ce este detectată o problemă. Bosch oferă astfel protecție împotriva daunelor cauzate de apă.
ActiveWater_technology%281%29.jpg
Protecția sticlei. Protectia sticlei pentru o ingrijire atenta a paharelor si a vaselor delicate din ceramica. Deoarece apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, masinile de spalat vase Bosch cu tehnologia pentru protectia sticlei regleaza gradul de duritate al apei. Astfel reusim sa optimizam protectia paharelor si a vaselor de portelan de valoare, respectand cerinte speciale de ingrijire.
SPS66TI01E_3.jpg
Tehnologie ActiveWater: mai puțină apă, mai puțină energie, mai multă performanță. Această tehnologie inovatoare de spălare, maximizează eficiența și contribuția protecției mediului prin consum redus de apă și energie, oferind rezultate excelente de curățare. Apa și energia sunt economisite prin distribuirea precisă a apei, tehnologie optimizată de filtrare, încălzire mai rapidă și performanță mai ridicată după pompei pentru creșterea circulației apei.
Bosch%20Banner%2826%29.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.