produse

Combină frigorifică încorporabilă Bosch KIS87AFE0 , 272 L, Clasa E, LowFrost, FreshSense, H 177 cm, Argintiu

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
5.809,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
COD: KIS87AFE0
EAN: 4242005170425

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2024 unul dintre aparatele încorporabile BOSCH, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 5 ani fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/campanii/5-ani-garantie-pentru-aparate-incorporabile

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat, beneficiază de această extensie de garanție.
 

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

28 June 2021
514.67KB

Descriere

landing-pages-partener-bosch%28136%29.jpg5 ani garanție fără costuri suplimentare la aparate frigorifice. Campania promoțională "5 ani garanție fără costuri suplimentare pentru aparate frigorifice", se desfășoară în perioada 1 mai - 31 octombrie 2021, în magazinele distribuitorilor care comercializează produse electrocasnice Bosch.
Garanția se acordă la înscrierea produselor participante în contul MyBosch în termen de 60 de zile de la datele achiziției.
banner%20combina%20frigorifica%20bosch%20KIS87AFE0-00.jpg
Flexibilitate în zona de congelare. Pentru a crea mai mult spațiu, puteți îndepărta toate rafturile de siguranță din sticlă din zona de congelare, pentru depozitarea unui tort pe mai multe niveluri sau a unui curcan întreg. Alimentele de mari dimensiuni, precum o pizza pentru toată familia, pot fi așezate pe suprafețele din sticlă fără nicio problemă.
collage.00.jpg
Raft EasyAccess. Rafturile din sticlă securizată se pot glisa cu până la 12 cm, făcând introducerea și extragerea alimentelor deosebit de ușoară. În același timp, ai o imagine de ansamblu excelent asupra conținutului din frigider - chiar și în partea din spate a rafturilor.
 
VarioShelf: ai nevoie de spațiu. Ai spațiu. Raftul divizat VarioShelf, din sticlă securizată, poate fi ajustat fără efort pentru punerea și scoaterea din frigider a unor articole. Este ideal pentru articole mai mari, precum sticlele sau bolurile înalte și îți oferă flexibilitate atunci când ai nevoie de mai mult spațiu. O jumătate a raftului glisează ușor sub cealaltă, oferind o înaltă utilitate.
 
Iluminare LED: păstrează conținutul frigiderului tău în lumina reflectoarelor. Iluminarea cu LED aduce un concept de iluminat complet nou frigiderului tău, garantând o lumină uniformă a interiorului. Iluminarea LED utilizează mai puțină electricitate decât sursele convenționale de iluminat pentru o durată de viață mai lungă a aparatului.
collage%281%29.jpg
O decongelare mai rară implică mai puțină muncă și mai multă eficiență energetică. Necesitatea de a dezgheța în mod constant congelator tău convențional nu implică numai o investigație din timpul, ci și din energia ta. LowFrost reduce cantitatea de gheață care se formează în congelatorul tău pentru a elimina necesitatea de dezghețare frecventă. În cazul în care este nevoie de dezghețare, congelatoarele noastre dotate cu tehnologie LowFrost dețin un orificiu practic la baza aparatului pentru o evacuare rapidă a apei rezultate la dezghețare. Alege congelatorul care are grijă de tine și de el.
 
Două circuit de răcire separate sunt mai confortabile și economisesc energie. În aparate cu circuitul de răcire separate, secțiuni de răcire și congelare pot fi controlate separat. Comenzile electronice ușor de utilizat îți permit să reglezi temperaturile separate.
 
Frigiderul care știe cum să se mențină rece. Activând funcții de răcire rapidă SuperCooling înainte de a merge la cumpărături, pentru scăderea temperaturilor din frigider pentru o scurtă perioadă de timp astfel încât alimentele proaspăt să cumpere să fie păstrat la temperatura adecvată. Pentru a preveni consumul de energie, funcții se schimbă înapoi automat după aproximativ 6 ore.
collage30.jpg
Tehnologie cu invertor inteligent: interacțiune eficientă. Avem un nume pentru interacțiunea inteligentă a senzorilor de temperatură, componentă electronică și a compresorului: Intelligent Inverter Technology. Senzorii de temperatură monitorizează continuu temperatura din interior și exterior frigiderului încorporat. Modificările sunt transmise imediat sistem electronic, pentru a asigura ajustarea către compresor a performanțelor sale în funcție de situație respectiv.
Bosch%20Banner%2827%29.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.