produse

Espressor automat încorporabil BOSCH Seria 8 CTL636EB6, 1600W, 19bar, 2.4l, Spumare prin kit, Râșniță ceramică, Boabe și Măcinată, SensoFlow, Home Connect, Control vocal, AromaDouble Shot, Negru

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 12.818,99 Lei
Diferență: 3.919,00 Lei
8.899,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: CTL636EB6
EAN: 4242002916668
Lansat în: Q2 2016
Date brute
G: 22,60kg
L: 67,00cm
l: 54,00cm
Î:47,80cm

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2024 unul dintre aparatele încorporabile BOSCH, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 5 ani fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/campanii/5-ani-garantie-pentru-aparate-incorporabile

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat, beneficiază de această extensie de garanție.
 

Află mai multe detalii aici.

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Intelligent Heater inside - Intelligent Heater inside: aromă desăvârșită datorită temperaturii optime de preparare cu SensoFlow System de la Bosch. Temperatura optimă de preparare pentru o cafea espresso perfectă este între 90°C și 95°C. Dacă temperatura este prea scăzută, este eliberată numai o parte din aroma cafelei. Dacă temperatura este prea ridicată, cafeaua va prinde repede gust de ars. Sistemul inteligent SensoFlow System încălzește apa la temperatura optimă între 90°C și 95°C pe durata întregului proces de preparare pentru ca tu să te bucuri de un espresso cu o aromă desăvârșită și savoare incomparabilă.

Home Connect - Aplicația Home Connect îți face viața de zi cu zi mai ușoară. Feature IconFolosește CoffeePlaylist pentru a selecta un număr de băuturi care trebuie preparate una după alta. Este ideal când ai oaspeți! Dacă dorești să te bucuri de specialități de cafea internaționale noi, precum Vienna Melange sau Colombian Cortado, răsfoiește pur și simplu CoffeeWorld. Aplicația oferă, de asemenea, date interesante despre cafea.

Funcția OneTouch. Toate specialitățile de cafea la o atingere de buton: funcția OneTouch. Indiferent ce vrei – espresso, cappuccino sau latte macchiato – prepararea tuturor specialităților de cafea cu Funcția OneTouch are loc automat în cel mai scurt timp posibil. Deoarece dozarea cafelei și a spumei de lapte este controlată automat cu ajutorul tehnologiei inovatoare, fiecare băutură este disponibilă cu o simplă atingere de buton.

Remote Diagnostics: Ajutor acordat mai inteligent. Poate fi stresant dacă aparatele electrocasnice nu funcționează așa cum ar trebui. Remote Diagnostics este aici pentru a te ajuta. Sună la linia de asistență telefonică Home Connect și fă o programare pentru o diagnosticare la distanță a aparatelor electrocasnice conectate prin internet. Cu permisiunea ta, departamentul Bosch de asistență pentru clienți poate verifica de la distanță aparatul, poate identifica problema și îți poate oferi soluția de care ai nevoie. În cazul în care problema nu poate fi rezolvată în acest mod, poate fi informat un tehnician de service Bosch care să vină acasă la tine pentru a rezolva toate problemele, având la el toate piesele necesare. Suport inteligent, soluții inteligente - prin atingerea unui buton.

Control vocal - Folosește aparatul de la distanță cu Alexa de la Amazon prin intermediul controlului vocal. Datorită parteneriatului nostru cu Alexa de la Amazon aparatul tău de cafea ta poate fi controlat ușor cu ajutorul comenzilor vocale. Descarcă aplicația Home Connect* și fă setările corespunzătoare pentru a o conecta pe Alexa de la Amazon la espressorul tău. (*Modulul Alexa din aplicația „Home Connect” nu este disponibil pentru toate țările).

Espressorul care iți oferă o pauză. Atunci când ai invitați, ai nevoie de timp liber pentru a-l petrece cu ei. Coffe Playlist din cadrul aplicației Home Connect se ocupă de prepararea cafelelor. Pur și simplu, introdu comenzile de cafea ale oaspeților tăi pe în aplicația Home Connect și lasă-ți espressorul să se ocupe de ocupe de prepararea acestora. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că există o cană pregătită sub gura de scurgere. Espressorul se ocupă de pregătirea cafelei, iar tu ai timp liber pentru a sta cu invitații tăi.

AromaDouble Shot - Cafea extra tare, mai puțin amară. Cu cât mai multă apă trece prin cafeaua măcinată, cu atât rezultatul este mai amar. AromaDouble Shot macină și prepară cafea extra tare în două etape - și cum numai jumătate din apă este utilizată în fiecare etapă, cafeaua este mai puțin amară. Astfel, te poți bucura de aroma maximă - chiar și atunci când consumi cafea foarte tare.

CeramDrive - Cafea măcinată fin pentru o aromă perfectă: CeramDrive. Unitatea de măcinare a cafelei, fabricată din material ceramic rezistent la uzură, îți macină fin cafeaua păstrând aroma deplină din fiecare bob. Gradul de măcinare poate fi ajustat în mod individual ceea ce îți garantează un gust mai bun și o aromă incomparabilă.

Propriul tău barista. Să servești încrezător prietenilor tăi ceașca de cafea preferată poate fi complicat dacă nu ești un barista autentic. Mulțumită CoffeeWorld din cadrul aplicației Home Connect, poți prepara fără efort orice tip de cafea - ușor și cu o atingere de buton. Selectează din aplicație tipul de cafea pe care îl dorești din gama de varietăți oferite și lasă-ți espressorul să se ocupe de restul. Savurarea unei cești de cafea exact așa cum îți place nu a fost niciodată mai simplă.

Connoisseur în domeniul cafelei, la atingerea unui buton. Dacă ai încercat vreodată să afli ce se află în spatele preparării unei cești de cafea, atunci știi cât de dificil este să asimilezi toate informațiile legate de aceasta. Coffee Know-how, disponibil în aplicația Home Connect, îți oferă acces ușor la tot vrei să știi despre cafea. Cu o atingere de buton, poți afla rețete noi și poți descoperi totul, de la creșterea cafelei până la metodele consacrate de prăjire pe care le poți încerca acasă. Acum poți deveni connoisseur în cel mai scurt timp posibil.

OneTouch DoubleCup OneTouch DoubleCup - cu o singură atingere de buton faci două cești de cafea în același timp. Acum poți face două cești de cafea în același timp. Dacă îți dorești un espresso tare, o cafea aromată sau o specialitate cu lapte precum cappuccino, latte macchiato sau caffe latte, OneTouch DoubleCup va prepara băutura ta preferată rapid și ușor, cu o singură atingere de buton.

Timp scurt de preparare pentru espresso, cappuccino, caffee latte, macchiato și altele.

Program automat de curățare - Program automat de curățare după prepararea cafelei. Sistemul complet automat de curățare cu abur pentru curățarea zilnică a sistemului de dozare a laptelui este ideal pentru mai mult confort în utlizare și economie de timp.

AROMĂ.
Sistem inovativ de încălzire "senso flow system": savurează un espresso perfect de fiecare dată datorită temperaturii ideale constante de preparare
Funcție one-touch pentru Cappuccino, Espresso Macchiato, Latte Macchiato, cafea cu lapte, Funcţie personalizată "My Coffee"
AromaDouble Shot: cafea extra tare fără a compromite aroma, datorită celor 2 cicluri separate de măcinare și preparare
Ajustarea individuală a temperaturii pentru băuturi: 3 trepte pentru cafea; 4 trepte pentru apă fierbinte
Accesoriu opţional Filtru Brita Intenza: îmbunătățește gustul cafelei și protejează aparatul împotriva depunerilor de calcar

CONFORT.
Afişaj TFT cu meniu interactiv și touchControl
MyCoffee: Memorarea a 8 băuturi preferate cu nume personalizabil și reglarea raportului de amestecare a laptelui și cafelei
IndividualCup Volume: ajustarea cantității de băuturi în mod independent (20-250 ml)
Distribuitor cafea și Dispozitiv spumare lapte ajustabile pe înălțime: ideal chiar și pentru paharele de Latte Macchiato cu înălțime de pînă la 15cm
oneTouch DoubleCup: posibilitatea de preparare a două cești în acelasi timp pentru toate specialitățile cu cafea și lapte
Rezervor de apă detaşabil - 2.4 litri
Atenţionare din timp container boabe cafea sau rezervor apă pe cale de golire
Soluție flexibilă pentru utilizare lapte: utilizare container de lapte inclus sau utilizarea directă a cutiei de lapte sau alt tip container pentru lapte
Manual compact cu instructiuni de utilizare pe scurt, inclus in interiorul aparatului

PERFORMANȚĂ.
SilentCeram Drive - unitate de măcinare silențioasă, din ceramică
coffeeSensor System: Râșnița se reglează automat în funcție de varietatea de boabe
Specialități cu lapte și cafea disponibile printr-o singură atingere: spumă fină de lapte datorită unui dispozitiv inovator de spumare a laptelui
Optiuni suplimentare de preparare: spumă de lapte, lapte cald, apă caldă
Timp de încălzire redus - preparare rapidă
Pompă de apă cu funcţionare la presiune de 19 bari
Container separat pentru cafea deja măcinată
Garanție 15.000 cești: calitate constantă de la prima ceașcă până la 15.000 cești (pentru uz non-comercial în primele 24 luni de la achiziție)

Home Connect.
Descoperiți noul mod de a controla aparatele de uz casnic. Aplicația Home Connect vă permite să accesați aparatul de oriunde - acasă utilizând WiFi, când sunteți departe de casă folosind rețeaua de date mobile.
Start la distanță: Selectați și configurați băuturile din aplicație, apoi porniți de la distanță prepararea băuturilor
CoffeePlaylist: Introduceți simultan mai multe tipuri de băuturi în aplicație (de ex. pentru musafiri), iar aparatul va pregăti apoi băuturile una după alta.
CoffeeWorld: aditional, 17 specialități internaționale de băuturi pe bază de cafea sunt disponibile în aplicație - de la Australian Flat White , la Vienna Melange si Colombian Cortado
Rețete de cafea: aplicația oferă o varietate de rețete care pot fi transferate în aparat sau într-un cuptor cu Home Connect
Know-how despre cafea: Aplicația include informații interesante, de ex. soiurile de boabe de cafea, metodele de recoltare sau tehnicile de prăjire
Manual de utilizare: un manual de utilizare digital este gata în orice moment prin aplicație
Securitate: Securitatea este prioritară la Home Connect. Aplicația Home Connect a fost testată și certificată de TÜV IT. Și transferul de date criptat prin intermediul protocolului Home Connect protejează împotriva accesului neautorizat.

ÎNTREŢINERE ŞI CURĂŢARE.
Unitate de preparare detaşabilă - curățare ușoară doar sub jet de apă
AutoMilk Clean: curățare complet automată cu abur a sistemului de dozare a laptelui, după prepararea fiecărei băuturi
Toate componente dispozitivului de spumare lapte - uşor de îndepărtat, separat şi curăţat (posibilitate curăţare duză de spumare în maşina de spălat vase)
Funcţie SinglePortion Cleaning - pentru cea mai bună aromă a cafelei preparată în cele mai bune condiţii
Program automat de clătire rapidă la oprire, pornire aparat
Tavă detașabilă de colectare apă, zaţ și cafea
Program complet automat pentru decalcifiere & curăţare (program combinat în calc'n'clean)
Afișare număr de cești rămase înainte de schimbare filtru, decalcifiere, curățare decalcifiere

ALTE DETALII.
Rezervor pentru apă, lapte și boabe de cafea sunt ușor accesibile, fiindintegrate in aparat, astfel încât bucătăria sa aibă întotdeauna un aspect elegant
Container pentru cafea boabe (max: 500gr) cu capac pentru păstrarea aromei
Iluminare taste
Ajustarea gradului de măcinare
Posibilitate alegere limbă de utilizare
Protecţie împotriva accesului copiilor: previne activarea funcţiei de preparare cafea
Putere consumată: 1600 W max.

ACCESORII. Accesorii disponibile separat:
     tablete de curățare (TCZ80001)
     tablete de decalcifiere (TCZ80002)
     filtru de apa BRITA Intenza (TCZ70003)
     set de întreținere pentru espressoare complet automate (TCZ80004)
     container izolat termic pentru lapte (TCZ80009N)

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.