produse

Cuptor multifuncțional încorporabil BOSCH Seria 4 HBA5540S0, 60x60cm, Inox

Întreabă

Fabricat in*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 3.188,99 Lei
Diferență: 889,00 Lei
2.299,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: HBA5540S0
EAN: 4242005356430
Date brute
G: 36,40kg
L: 69,00cm
l: 67,50cm
Î:66,00cm

Descriere

Cuptor incorporabil Bosch HBA5540S0, Electric, Multifunctional, 71 l, EcoClean Direct, Clasa A, Inox

 
 

Caracteristici:

  • EcoClean Direct: curatare usoara datorita unui strat care descompune grasimea in timpul procesului de coacere.
  • Cleaning Assistance - curatarea cuptorului este mult mai usoara cu aceasta noua optiune, fiind ideala atunci cand cuptorul nu este foarte murdar
  • ClipRail, suport telescopic pe 1 nivel, independent de pozitie - poate fi amplasat pe orice nivel al cuptorului
  • 3D Hotair: distributie uniforma a caldurii pentru rezultate perfecte - la orice nivel din cuptor.
  • Hotair nivel delicat: economiseste energie.
 

Curatarea cuptorului nu a fost niciodata mai usoara

Cu EcoClean Direct elimini efortul de a curata cuptorul. Un strat special compus din particule nanoceramice de pe peretii cuptorului descompune delicat stropii de grasime, in timp ce prajesti sau coci. La final, trebuie doar sa stergi cu o laveta peretii si usa de sticla. Pentru o curatare optima, este necesar sa activezi din cand in cand ciclul de regenerare. Acest strat durabil te ajuta sa economisesti timp si energie!

   

Curatare usoara

Cuptorul tau este usor murdar si doresti sa il cureti rapid? Trebuie doar sa plasezi aproximativ 400 ml de apa si o picatura de lichid de spalat in tava partea inferioara a cuptorului si apoi seteaza modul, temperatura si durata corespunzatoare de incalzire. Sistemul de curatare ecologic inmoaie reziduurile, astfel incat sa il poti sterge, pentru o curatare simpla si rapida a cuptorului.

   

Manevrarea mai usoara a tavilor de copt

Sistemele de rafturi clasice ofera doar trei pozitii pentru sinele telescopice. Bosch ofera si sine telescopice independente de nivel. Sinele pot fi adaugate pe toate nivelurile, inclusiv la nivelul gratarului, facand prajirea mai comoda. Sina este usor de instalat si indepartat.

 

Acum poti sa coci uniform folosind pana la trei niveluri

Acum poti coace tot felul de bunatati fara sa le amesteci aromele. Poti pregati prajituri pe trei niveluri simultan. Dar poti gati si trei feluri diferite de mancare in acelasi timp: o lasagna pentru seara, o friptura pentru maine si briose pentru desert. Ventilatorul 3D Hotair distribuie caldura rapid si uniform la toate nivelurile, fara transfer de arome.

   

Modul delicat de coacere

Vrei sa economisesti energie in timp ce gatesti? Cu Hotair delicat, am imbunatatit modul de incalzire care este cel mai frecvent utilizat in gospodarii. Ventilatorul distribuie caldura uniform in cavitatea cuptorului, ceea ce poate ajuta la economisirea energiei. Cand coci pe un singur nivel - cum ar fi produse de copt mici, prajituri in forme sau prajituri pe o tava de copt - nu este necesara preincalzirea.

   

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.