produse

Cuptor încorporabil multifuncțional cu opțiune de aburi BOSCH Seria 6 HRA5380S1, 60x60cm, 3600W, 71l, 30~275°C, Afișaj LCD, EcoClean Direct, AutoPilot 30, CoolDoor 40°C, Hidrolitic, Inox

Cluj: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Marți 7 Mai - Miercuri 8 Mai

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 5.459,99 Lei
Diferență: 1.510,00 Lei
3.949,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: HRA5380S1
EAN: 4242005151356
Date brute
G: 37,60kg
L: 69,00cm
l: 67,50cm
Î:66,00cm

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2024 unul dintre aparatele încorporabile BOSCH, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 5 ani fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/campanii/5-ani-garantie-pentru-aparate-incorporabile

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat, beneficiază de această extensie de garanție.
 

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

Descriere

landing-pages-partener-bosch%28110%29.jpgCuptor încorporabil cu AutoPilot și opțiune de aburi: funcție automată de gătire pentru ca pregătite tale să fie crocante și suculente.
HRA5380S1-02.jpg
Crocante la exterior și suculente la interior. Deoarece aburul împiedică ieșirea alimentelor, oferă o crustă delicioși de crocantă și păstrează pâinea pufoasă din interior. Mai mult, preparatele reîncălzite sunt chiar mai gustoase. Și asta este exact ceea ce face funcția noastră cu aburi adăugată a cuptorului Serie 6. Combinăm modurile de încălzire ca 3D hotair, căldură de sus / jos și grătar cu aer cald și funcție de abur adăugată. Rezervorul de apă integrat în panoul frontal al cuptoarelor poate fi îndepărtat cu ușurință pentru reumplere sau curățare. Controlul cu abur este felul simplu, deoarece este controlat manual sau, mai ușor, de AutoPilot.
 
Rezultate de coacere uniformă - până la trei niveluri. Această funcție distribuie căldura rapidă și uniformă în întreg cuptor, făcând posibilă pregătirea simultană până la trei niveluri. Mâncărurile dulci și sărate pot fi gătite în același timp, fără a amesteca aromele.
HRA5380S1-00.jpg
Gătirea automată simplificată. Cu AutoPilot 30 puteți găsi masă perfectă. După introducerea vasului în cuptor, setați - din 30 - programul automat adecvat din meniul afișat. Doar adăugați greutatea vasului și apăsați „Start”. AutoPilot preia apoi și determină modul de gătire, temperatură și durată. Acesta chiar oprește programul spre sfârșitul timpului de gătit. Deoarece unele feluri de mâncare cu AutoPilot au nevoie de vase cu capacitate, pereții interne rămân și ei curati. Gătitul nu ar putea fi mai simplu.
 
Curățare ușoară. Cuptorul tău este ușor murdar și dorești să îl cureți rapid? Trebuie doar să plaseze aproximativ 400 ml de apă și o picătură de lichid de spălat în tava partea inferioară a cuptorului și apoi setează modul, temperatură și durata corespunzătoare de încălzire. Sistemul de curățare ecologic înmoaie reziduurile, astfel și acestea îl vor pune pe șterge, pentru o curățare simplă și rapidă la cuptorului.
HRA5380S1-01.jpg
Manevrarea mai ușoară a tăvilor de copt. Sistemele de rafturi clasice oferă doar trei poziții pentru șinele telescopice. Bosch oferă și șine telescopice independent de nivel. Șinele pot adăuga pe toate nivelurile, inclusiv la nivelul grătarului, făcând prăjirea mai comodă. Șina este ușor de instalat și îndepărtat
 
EcoClean Direct: sistem autocurățare pentru peretele posterior. Sistemul de autocurățare EcoClean Direct nu presupune consum suplimentar de energie, făcând întreținerea cuptorului foarte ușor. Un strat special compus din particule nanoceramice de pe pereții interiori ai cuptorului descompune murdăria, tot acest proces are loc în timpul gătirii - fiind activ pe întreaga durată de funcționare a aparatului. Economie de timp și energie.
Bosch%20Banner%282%29.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.