produse

Cuptor încorporabil multifuncțional BOSCH Seria 8 HBG633NB1, 60x60cm, 3600W, 71l, 30~300°C, Clasa A, Afișaj TFT, Ușă SoftOpen SoftClose, Control inel rotativ, EcoClean Direct, 4D Hotair, Negru

Cluj: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 13 Mai - Marți 14 Mai

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 5.079,99 Lei
Diferență: 1.730,00 Lei
3.349,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: HBG633NB1
EAN: 4242002807614
Date brute
G: 37,20kg
L: 68,00cm
l: 67,00cm
Î:67,00cm

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2024 unul dintre aparatele încorporabile BOSCH, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 5 ani fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/campanii/5-ani-garantie-pentru-aparate-incorporabile

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat, beneficiază de această extensie de garanție.
 

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

Descriere

Cuptor incorporabil: pentru obtinerea unor rezultate de coacere si prajire perfecte.

Afișează TFT ușor de utilizat. Inelul nostru de control intuitiv face gătirea mai ușoară ca niciodată. Cu o mică rotire a inelului central, puteți ajusta oricare dintre setările cuptorului cu un singur deget. Sunteți susținut de afișare TFT cu text clar și butoane selectabile direct. Astfel, aveți întotdeauna o imagine de ansamblu perfect și un control ușor la funcțiile cuptorului.

Curățare ușoară. Cuptorul tău este ușor murdar și dorești să îl cureți rapid? Trebuie doar să plaseze aproximativ 400 ml de apă și o picătură de lichid de spălat în tava partea inferioară a cuptorului și apoi setează modul, temperatură și durata corespunzătoare de încălzire. Sistemul de curățare ecologic înmoaie reziduurile, astfel și acestea îl vor pune pe șterge, pentru o curățare simplă și rapidă a cuptorului.

Închidere ușoară. Ușile cuptorului sunt acum mai convenabile ca niciodată: un mecanism special de amortizare împiedică închiderea zgomotoasă a ușor cuptorului. Pe măsură ce împingi ușor ușor, aceasta se oprește chiar înainte de închidere, apoi se închide ușor și liniștit, garantând astfel o viață lungă, atât pentru cuptorul tău, cât și pentru ușor cuptorului.

Manipulați-vă vasele mai sigur și mai ușor. Sistemul nostru de rafturi este sigur și ușor de utilizat. Când șinele telescopice sunt complet extinse, un mecanism special îl fixează pe ambele părți, astfel încât acest lucru să fie rămas drept și complet stabil. Acest lucru facilitează coacerea și prăjirea.

Rezultate uniforme de coacere și până la patru niveluri de gătire. Cu funcția Convecție aer 4D, căldura este distribuită uniform la orice nivel. Ceea ce înseamnă că alimentele pot fi introduse pe orice nivel al cuptorului de la unul la patru, iar rezultatul va fi perfect în mod consecvent. Și acesta nu este singurul avantaj: de asemenea, poți coace sau prăji folosind până la patru niveluri simultan pentru rezultate fiabile de sus până jos.

EcoClean Direct: sistem autocurățare pentru peretele posterior. Sistemul de autocurățare EcoClean Direct nu presupune consum suplimentar de energie, făcând întreținerea cuptorului foarte ușor. Un strat special compus din particule nanoceramice de pe pereții interiori ai cuptorului descompune murdăria, tot acest proces are loc în timpul gătirii - fiind activ pe întreaga durată de funcționare a aparatului. Economie de timp și energie

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.