produse

Cuptor încorporabil BOSCH CSG656BS2 Serie 8 Electric, Multifuncțional, 47L, Funcție Abur, Autocurățare EcoClean, Convecție 4D, Touch control, Display TFT, Clasa A+, Inox

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 8.538,99 Lei
Diferență: 2.359,00 Lei
6.179,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: CSG656BS2
EAN: 4242005126156
Date brute
G: 36,70kg
L: 71,00cm
l: 65,00cm
Î:52,00cm

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2024 unul dintre aparatele încorporabile BOSCH, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 5 ani fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/campanii/5-ani-garantie-pentru-aparate-incorporabile

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat, beneficiază de această extensie de garanție.
 

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

Descriere

Functie de generare a aburilor aburii sunt atât de delicaţi, astfel încât vitaminele se păstrează intacte pentru cină. Atunci când sunt gătite puțin la abur, legumele rămân crocante, iar puiul și peștele devin suculente și fragede. Alimentele preparate la abur fierbinte își păstrează vitaminele și mineralele, precum și toate aromele lor naturale. Astfel încât poți reduce cantitatea de condimente şi de sare atunci când gătești. Folosind aburii, poți găti chiar fără a folosi ulei sau grăsime.
 
Funcția Added Steam Crocant la exterior și suculent în interior. Adăugând cu exactitate cantitatea potrivită de abur la momentul potrivit când prepari pâine, rezultatul devine și mai bun. Aburul previne uscarea preparatului, oferă o crustă delicioasă, crocantă și păstrează pâinea pufoasă din interior. De asemenea, alte feluri de mâncare, preparate prin coacere sau rumenire, reîncălzire sau regenerare sunt mai bune. Pur și simplu completezi apa, care este integrată invizibil în spatele panoului de control detașabil din cuptoarele Serie 8. Funcția suplimentară de abur este controlată automat.
 
EcoClean Direct Transformă cuptorul într-un ajutor pentru curățare. EcoClean Direct facilitează curățarea cuptorului și economisește energie. O acoperire specială din sfere ceramice microfine pe pereții interiori ai cuptorului și pe cel superior descompune picăturile de grăsime în timp ce coaceți sau prăjiți pe întreaga durată de viață a aparatului. Economisiți timp și energie.
 
4D Hotair Rezultate de coacere uniforme. Cu 4D Hotair căldura este distribuită uniform. Astfel, puteți coace și prăji simultan până la două niveluri, pentru rezultate fiabile de sus în jos.
 
Display TFT ușor de utilizat. Inelul nostru de control intuitiv face gătirea mai ușoară ca niciodată. Cu o simplă rotire a inelului central, puteți ajusta oricare dintre setările cuptorului cu un singur deget. Sunteți ajutat de ecranul tactil TFT de înaltă rezoluție, cu text clar și butoane selectabile direct. Imagini clare, vii și texte informative vă ajută și vă ghidează la fiecare pas în timp ce navigați în opțiunile programului. Astfel, aveți întotdeauna o imagine de ansamblu completă și un control perfect al funcțiilor cuptorului.
 
Curățare ușoară. Cuptorul tău este ușor murdar și dorești să îl cureți rapid? Trebuie doar să plasezi aproximativ 400 ml de apă și o picătură de lichid de spălat în tava partea inferioară a cuptorului și apoi setează modul, temperatura și durata corespunzătoare de încălzire. Sistemul de curățare ecologic înmoaie reziduurile, astfel încât să îl poți șterge, pentru o curățare simplă și rapidă a cuptorului.
 
Iluminare cu LED: iluminare perfectă a preparatelor, cu consum minim de energie.
 
Închidere ușoară. Ușile cuptorului sunt acum mai convenabile ca niciodată: un mecanism special de amortizare împiedică închiderea zgomotoasă a ușilor cuptorului. Pe măsură ce împingi ușor ușa, aceasta se oprește chiar înainte de închidere, apoi se închide ușor și liniștit, garantând astfel o viață lungă, atât pentru cuptorul tău, cât și pentru ușa cuptorului.
 
landing-pages-partener-bosch%2852%29.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.