produse

Stație de călcat cu aburi BRAUN CareStyle 5 Pro IS5155WH, 2200~2400W, Presiune 7.5bar, Continuu 125g/min, Jet 480g, Talpă EloxalPlus, Rez det 2l, C1.8m, Tehnologie iCare, FreeGlide 3D, Easy CalcClean, Violet

30% EXTRA REDUCERE
Stoc magazin limitat
Estimat livrare
Joi 2 Mai - Marți 7 Mai

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.308,99 Lei
Diferență: 209,00 Lei
1.099,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BRAUN România
Tip: Free Pickup & Return
COD: IS5155WH
EAN: 8021098280299
Lansat în: Q2 2021
Date brute
G: 5,00kg
L: 41,00cm
l: 27,00cm
Î:23,00cm
Adaugă în coș pentru 30% EXTRA REDUCERE!

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Rezultate excelente si design ergonomic - salveaza timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat! Folosind Braun CareStyle 5 ai libertate maxima de miscare in timpul sesiunilor de calcat si rezultate excelente datorita tehnologiilor de ultima generatie de la Braun. Proiectat sa ofere o manevrabilitate exceptionala, are integrat cel mai usor fier de calcat de la Braun. In plus, confortul este sporit de materialul texturat al manerelor ce asigura o prindere sigura si precisa. Un standard pentru toate statiile de calcat cu aburi de la Braun, tehnologia FreeGlide 3D asigura o alunecare fara efort peste orice detaliu, in orice directie. Nu te vei bloca in nasturi, buzunare si fermoare. Talpa are o capacitate extraordinara de alunecare si rezistenta datorita invelisul unic EloxalPlus iar sistemul DoubleSteam produce de 2 ori mai mult abur in comparatie cu un fier de calcat traditional rezultand in sesiuni de calcat de 2 ori mai rapide. Prevazuta cu sistem inteligent de protectie a hainelor iCare garanteaza o temperatura sigura pentru orice tip de tesatura. In plus, ai la dispozitie si modul Eco de reglare a aburilor, pentru tesaturi delicate, ce salveaza mai mult de 35% din energie. Statia de calcat se incalzeste rapid, este prevazuta cu un rezervor detasabil de capacitate mare (2L) si sistem ultra rapid de curatare.

Tehnologia FreeGlide 3D. Prima tehnologie din lume pentru calcare 360˚. Inspirata din designul placilor de snowboard, talpa fierului de calcat are o forma unica, cu o curbura ascendenta si marginile rotunjite, ce garanteaza o alunecare fara efort peste orice detaliu, in orice directie. Nu te vei bloca in nasturi, buzunare si fermoare. Faciliteaza accesul in zonele dificile si, cel mai important, aluneca usor chiar si inapoi.

Talpa EloxalPlus. Invelisul EloxalPlus asigura un nivel extraordinar de rezistenta fiind de 2 ori mai puternic decat otelul inoxidabil. Rezistenta la zgarieturi si oxidare permite o durata de viata indelungata a produsului. Netezeste hainele mai eficient iar tu depui mai putin efort. Hainele sunt protejate astfel incat chiar si cele mai delicate tesaturi raman la fel de frumoase ca in prima zi.

Pentru toate tipurile de tesaturi. Prevazuta cu sistem inteligent de protectie a hainelor iCare ce garanteaza o temperatura sigura pentru orice tip de tesatura. In plus, ai la dispozitie si modul Eco pentru tesaturi delicate ce economiseste mai mult de 35%* din energie. *in comparatie cu setarea maxima.

Sistem de curatare ultra rapid. Proiectat pentru a proteja statia de calcat si a-i prelungi durata de viata, sistemul de curatare este ultra rapid si usor de realizat.

De 2 ori mai rapid - tehnologia DoubleSteam. CareStyle 5 produce de 2 ori mai mult abur in comparatie cu un fier de calcat traditional fapt ce ajuta la reducerea timpului de calcare. Intensitatea vaporilor este cu 100% mai mare, cutele sunt eliminate mai rapid astfel incat nu trebuie sa treci de mai multe ori peste o anumita zona. Pentru mai multa versatilitate, poate fi folosit chiar si in pozitie verticala.

Economisesti cu 50% mai mult timp. Datorita combinatiei unice de tehnologii, statia de calcat CareStyle 5 asigura rezultate excelente in doar jumatate din timpul pe care l-ai fi alocat folosind un fier de calcat traditional.
*Salveaza cu 50% mai mult timp comparativ cu fierul de călcat Braun TexStyle 1 (test intern de laborator).

Presiune aburi 7.5 bar si jet de abur de pana la 480 g/min. Presiunea ridicata ajuta aburii sa patrunda in tesatura si astfel calcatul devine extrem de usor. Chiar si cele mai dificile cute se vor netezi imediat datorita jetului de abur. Debitul puternic de abur continuu de 125 g/min asigura rezultate excelente. Avand o greutate redusa, fierul de calcat poate fi folosit vertical pentru reimprospatarea rapida a hainelor usor sifonate.

Design ergonomic excelent. Pentru o experienta placuta si confortabila, statia de calcat CareStyle 5 este prevazuta cu cel mai usor fier de calcat de la Braun. Manevrabilitatea excelenta este asigurata si de materialul texturat, aderent folosit la manerul fierului de calcat si cel al rezervorului asigurand astfel o prindere sigura si precisa.

Rezervor mare de apa (2L). Capacitatea rezervorului ofera autonomie indelungata – pana la 2.5h de calcat neintrerupt. Rezervorul ste usor de umplut, transportat si depozitat.

Sistem digital antipicurare. Functia antipicurare controleaza temperatura protejand tesaturile impotriva petelor de apa.

Sistem de siguranta - oprire automata. Economisesti energie si nu trebuie sa iti mai faci griji daca ai oprit sau nu sistemul de calcat: dupa 10 minute se opreste automat daca nu este folosit.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Stație de călcat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Putere (W):2400
Presiune (bar):7.5
Gamă:CareStyle 5 Pro
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q2 2021
Caracteristici speciale
Control al aburului pe mâner:Da
Design mâner:Închis
Oprire automată:Da
Tehnologie silențioasă:Da
Suport stabil:Da
Sistem antipicurare:Da
Mâner ergonomic:Da
Sistem anti-calcar folosit:Colector
Vârf de precizie:Da
Sistem de blocare:Da
Tehnologie anti-calcar:Ultimate FastClean
Indicator anti-calcar:Da (luminos)
Altele (anti-calcar):Pentru a menţine performanţe optime, sistemul trebuie decalcifi at la fi ecare 15 litri de apă consumaţi (aproximativ 8 reumpleri complete). Nu utilizaţi substanţe chimice, aditivi sau produse de îndepărtare a depunerilor pentru a clăti boilerul.
Abur
Debit continuu de abur (g/min):125
Jet de abur (g):480
Tehnologie auto-ajustoare:Da (iCare)
Timp de încălzire:2 minute
Gata de utilizare:Da (indicator luminos)
Reglare manuală a aburului:Da (2 trepte: iCare, Eco)
Vertical:Da
Jet de abur concentrat la vârf:Da
Talpa
Material talpă:Ceramică
Tehnologie talpă:EloxalPlus
Număr găuri:181
Rezervor
Capacitate rezervor (l):2
Orificiu alimentare:XL
Poziționare fantă:Laterală
Deschidere ușă:Verticală
Rezervor detașabil:Da
Detectare rezervor gol:Da (luminos)
Reumplere continuă:Da (atâta timp cât aparatul este scos din priză)
Aspect:Semi-transparent
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Recomandare:Dacă apa de la robinet are o duritate foarte mare, vă recomandăm să utilizaţi un amestec de 50% apă de la robinet şi 50% apă distilată.
Altele (rezervor):Nu adăugaţi aditivi (de exemplu, amidon). Nu utilizaţi apă de condens provenită dintr-un uscător. Nu utilizaţi niciodată doar apă distilată. Nu adăugaţi aditivi (de exemplu, amidon). Nu folosiţi apă de condensare de la un uscător de rufe.
Recomandat pentru
Toate tipurile de țesături (care pot fi călcate):Da
Alimentare
Voltaj (V):220 - 240
Herți (Hz):50 / 60
Mod ECO:Da (35%)
Lungime cablu alimentare (cm):180
Depozitare cablu:Da (alimentare și furtun)
Caracteristici fizice
Greutate totală netă (kg):4.30
Culoarea predominantă:Alb
Culoarea secundară (accent):Violet

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.