produse

Stație de călcat cu abur Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20, 2400W, Presiune 6.5bar, Continuu 120g/min, Jet 430g, Talpă SteamGlide, Rezervor detașabil 1.5l, Furtun 1.6m, Cablu 1.65m, Fier 1.3kg

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GC7920/20
EAN: 8710103892984
Lansat în: Q2 2019
Date brute
G: 3,69kg
L: 42,60cm
l: 27,70cm
Î:23,60cm

Descriere

Garantat fără arsuri. Chiar dacă faci mai multe lucruri în acelaşi timp sau eşti distras(ă), nu-ţi vei arde hainele niciodată. Datorită tehnologiei noastre OptimalTEMP, promitem că această staţie de călcat cu abur nu va arde niciodată niciun material ce poate fi călcat. Poţi să o laşi pe talpă pe haine sau pe masa de călcat. Fără arsuri şi fără a se crea luciu. Garantat.

Abur puternic pentru cea mai eficientă îndepărtare a cutelor. Când ai nevoie să îndepărtezi uşor cutele dificile, bazează-te pe jetul nostru de abur continuu, care-ţi va uşura munca. Vezi cum cutele dispar cu un jet de abur suplimentar exact acolo unde ai nevoie. Este perfect şi pentru călcatul cu abur pe verticală al perdelelor sau pentru reîmprospătarea hainelor pe umeraş.

Uşor şi compact pentru utilizare şi depozitare uşoare. Datorită dimensiunii compacte, are greutate redusă şi este uşor de manevrat în timpul călcatului. Chiar încape pe masa de călcat. Dar să nu crezi că dacă este mai mică, este mai puţin puternică. Datorită tehnologiei noastre exclusive ProVelocity, am construit staţii de călcat cu abur puternice, care sunt mai uşoare şi mai compacte ca niciodată.

Recipient mare de apă, detaşabil pentru reumplere uşoară. Rezervorul de apă transparent de 1,5 litri îţi oferă până la 1,5 ore de utilizare continuă. Vezi clar câtă apă a rămas şi reumple uşor oricând la robinet, prin uşa de umplere mare.

Recipient pentru detartrare inclus – fără cartuşe, fără costuri suplimentare. Poţi întreţine uşor staţia de călcat cu abur cu Smart Calc Clean, sistemul nostru de detartrare încorporat. Acesta îţi va aminti când este momentul să detartrezi şi include un recipient pentru îndepărtarea uşoară şi sigură a calcarului. Deoarece este reutilizabil, vei economisi bani şi nu va trebui să cumperi niciodată cartuşe suplimentare.

Nu există setări de temperatură de modificat. Un pas mai puţin în rutina de călcat săptămânală. Nu va trebui să separi materialele sau să modifici setări şi să aştepţi ca temperatura să se schimbe. Datorită OptimalTEMP, poţi călca orice, de la blugi la mătase delicată, fără a regla temperatura.

Talpă SteamGlide netedă şi rezistentă la zgârieturi pentru alunecare uşoară. Talpa noastră SteamGlide specială alunecă lin pe orice material. Este totodată antiaderentă, rezistentă la zgârieturi şi uşor de curăţat.

Blocare pentru transport sigur şi uşor. Blochează fierul în siguranţă pe staţia de bază pentru a-l transporta cu uşurinţă prin casă şi pentru a reduce riscul de atingere accidentală a tălpii fierbinţi.

Oprire automată sigură şi uşoară. Funcţia de oprire automată opreşte automat staţia de călcat cu abur dacă nu este utilizată timp de câteva minute. Astfel se economiseşte energie şi îţi oferă siguranţă şi linişte.

* - Pe baza unei reprize de călcare de 2 ore.
* - Economii de energie de până la 35 % pe baza IEC 603311, în comparaţie cu GC6734.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.