produse

Stație de călcat cu abur Philips PerfectCare Performer GC8731/20, 2600W, Presiune 6.5bar, Continuu 120g/min, Jet 390g, Talpă SteamGlide Plus, Rezervor detașabil 1.8l, Furtun 1.6m, Cablu 1.8m, Fier 1.2kg

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GC8731/20
EAN: 8710103791096
Lansat în: Q3 2016
Date brute
G: 4,47kg
L: 45,90cm
l: 33,50cm
Î:24,60cm

Produse resigilate

Stație de călcat cu abur Philips GC8731/20, Gama PerfectCare Performer, Putere 2600W, Presiune 6.5bar, Continuu 120g/min, Jet 390g, Talpă SteamGlide Plus,Rezervor det. 1.8l, F 1.6m, C 1.8m, Fier 1.2kg
NOU 1.075,99 Lei
649,99 Lei
Diferență: 426,00 Lei
Stație de călcat cu abur Philips GC8731/20, Gama PerfectCare Performer, Putere 2600W, Presiune 6.5bar, Continuu 120g/min, Jet 390g, Talpă SteamGlide Plus,Rezervor det. 1.8l, F 1.6m, C 1.8m, Fier 1.2kg
NOU 1.075,99 Lei
649,99 Lei
Diferență: 426,00 Lei

Descriere

Rezervor de apă detaşabil de 1,8 litri, până la 2 ore de călcare. Rezervorul de apă poate fi detaşat pentru reumplere simplă sub robinet. Orificiul mare pentru umplere asigură o reumplere rapidă. Mulţumită capacităţii de 1,8 l a rezervorului de apă, poţi călca până la 2 ore continuu, fără a necesita reumpleri.

Jet de abur continuu, de până la 120 g/min. Cu cât există mai mult abur, cu atât mai rapid este călcatul. Tehnologia unică dintr-o staţie de călcat cu abur Philips generează abur puternic, făcând călcatul mai uşor, mai eficient şi mai rapid.

Economie de energie cu modul ECO. Utilizând modul ECO, cu o cantitate redusă de abur, poţi economisi energie fără a compromite rezultatele de călcare.

Calci de la blugi la mătase fără a fi nevoie de setări de temperatură. „Acum poţi călca de la blugi la mătase fără a fi nevoie să setezi temperatura. Garantat fără arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. Tehnologie revoluţionară cu 1) Procesorul de control inteligent şi avansat, care controlează cu exactitate temperatura tălpii. Nu este nevoie să reglezi temperatura. 2) Generatorul de abur compact ProVelocity asigură mai mult abur pentru o călcare mai rapidă. Permite un design compact al staţiei de călcat cu abur pentru o depozitare mai simplă”.

Poate fi utilizat cu apă de la robinet, reumple oricând în timpul călcatului. Staţia ta de călcat cu abur este concepută pentru a utiliza apă de la robinet. În timpul călcatului, atunci când nu mai este apă în rezervor, poţi reumple rezervorul cu uşurinţă fără să aştepţi sau să opreşti aparatul.

Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat. Tehnologia inovatoare Philips OptimalTEMP garantează că nu vor exista arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. În timpul călcării, nu este nevoie să pui fierul înapoi pe staţia de bază, este suficient să laşi talpa fierbinte a fierului de călcat direct pe îmbrăcăminte sau pe husa din bumbac pentru masa de călcat, fără accesorii de suport suplimentare. Acesta nu va deteriora niciun articol de îmbrăcăminte care poate fi călcat, nici masa. Astfel, călcatul este mai uşor, cu mai puţin efort al încheieturii mâinii.

Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor. Acest fier de călcat este testat şi aprobat, pentru performanţa sa de călcare excelentă, de institute independente de experţi în domeniul textilelor, cum ar fi DWI, IWTO, Woolmark. Programul Woolmark Apparel Care ajută consumatorii să identifice produsele de calitate destinate îngrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark în vederea utilizării cu produse din lână. Philips, cu tehnologia sa exclusivă OptimalTEMP, este până în prezent singura marcă ce poate fi certificată cu standardul de aur de la Woolmark. Poţi avea încredere că produsele de îngrijire a rufelor aprobate de Woolmark sunt ideale pentru orice articol din lână.

Bucură-te de un călcat puternic cu zgomot minim. Calcă fără bătăi de cap având familia alături sau în timp ce vizionezi la televizor, fără a fi deranjat(ă) de zgomotul aburului. Tehnologia silenţioasă cu abur oferă un abur foarte puternic, dar silenţios. Staţia de călcat cu abur este prevăzută cu o platformă de absorbţie a sunetului, pentru a reduce zgomotul produs de vibraţia pompei în timp ce se livrează aburi puternici în mod continuu.

Generator de abur ProVelocity: abur continuu, tot timpul. Apa este transferată din rezervorul de apă în fier cu ajutorul unei pompe de înaltă presiune. O cantitate mare de apă se deplasează în interiorul camerei de abur la o viteză mare. Permite ieşirea de abur puternic şi constant în mod permanent, fără ca apa să se condenseze.

Staţie de călcat cu abur cu greutate mai redusă de la Philips. Mulţumită tehnologiei revoluţionare ProVelocity, am făcut staţia noastră de călcat cu abur mai compactă ca înainte. Staţia de călcat cu abur compactă se potriveşte cu uşurinţă pe masa de călcat, ceea ce face călcatul mai confortabil. În plus, staţia ta de călcat cu abur ocupă mai puţin spaţiu de depozitare.

Sistem de detartrare inteligent cu memento pentru detartrare cu sunet şi lumină. Sistemul de detartrare inteligent este o funcţie de detartrare şi curăţare integrată pentru protejarea staţiei tale de călcat cu abur. După fiecare perioadă de aproximativ 10 ore de călcat, sunetul şi lumina staţiei tale de călcat cu abur îţi vor aminti să efectuezi procesul de detartrare. Recipientul pentru detartrare îţi va oferi comoditate în timpul procesului de detartrare, prin simpla aşezare a fierului pe recipient fără a trebui să-l ţii în mână pentru a-ţi solicita încheietura. După procesul de curăţare, toată apa murdară este colectată în recipient, iar staţia ta de călcat cu abur este gata de utilizare din nou.

Gata de utilizare în 2 minute cu reîncărcare nelimitată. Aburul este gata de utilizare în 2 min şi rezervorul poate fi reumplut oricând în timpul călcării.

SoftGrip: mâner uimitor de confortabil. Finisajul din material moale aplicat pe partea superioară a mânerului oferă o atingere delicată. Modelul special îmbunătăţeşte experienţa de prindere, făcând-o mai confortabilă în timpul călcării.

Presiune pompă max. 6,5 bar. Cu cât este mai mult abur, cu atât mai repede vei călca. Aburul generat este atât de puternic şi de consistent, încât ajunge până în interiorul hainelor, ceea ce face călcatul mai rapid şi mai corespunzător. Cantitatea aburului poate fi reglată pentru a corespunde nevoilor tale.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Gheorghe Silviu

22 Dec 2019

Promptitudine si calitate.

Achizitie verificata

Produs de calitate cu facilități extrem de utile.
Livrarea de o promptitudine ireproșabilă. Comandasem inițial la firma R****Z (feriți-vă de ei) și după o săptămână de așteptare am renunțat și am ales magNET - alegere super, pe care o recomand.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.