produse

Stație de călcat cu abur Philips GC7808/40, Gama PerfectCare Compact, Putere 2400W, Presiune 5.3bar, Continuu 120g/min, Jet 280g, Talpă SteamGlide, Rezervor 1.5l, F 1.6m, C piv 180° 1.8m, Fier 1.2kg

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: GC7808/40
Date brute
G: 3,94kg

Produse resigilate

Stație de călcat cu abur Philips GC7808/40, Gama PerfectCare Compact, Putere 2400W, Presiune 5.3bar, Continuu 120g/min, Jet 280g, Talpă SteamGlide, Rezervor 1.5l, F 1.6m, C piv 180° 1.8m, Fier 1.2kg
NOU 569,99 Lei
469,99 Lei
Diferență: 100,00 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Abur puternic pentru cea mai eficientă îndepărtare a cutelor. Poţi beneficia de călcat ultra-rapid datorită tehnologiei revoluţionare. Aburul puternic şi continuu elimină chiar şi cele mai rezistente cute, iar materialele mai groase sunt călcate simplu şi rapid. În plus, dacă este necesar, este disponibil şi un jet de abur suplimentar, perfect pentru călcat vertical sau pentru cutele dificil de îndepărtat.

Calcă de la blugi la mătase, fără să modifici setarea de temperatură. Cu tehnologia OptimalTEMP, nu vei mai irosi timpul schimbând setările de temperatură, aşteptând reglarea temperaturii sau sortând în prealabil articolele vestimentare. Poţi călca materiale de la blugi la mătase, garantat fără arsuri, mulţumită combinaţiei perfecte dintre temperatură şi aburul puternic continuu.

Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat. Tehnologia inovatoare OptimalTEMP garantează că nu vor exista arsuri pe niciunul dintre articolele care pot fi călcate. Pe lângă siguranţa pe care ţi-o oferă în timpul călcării, înseamnă şi că poţi lăsa talpa fierbinte a fierului direct pe masa de călcat din bumbac, fără a o deteriora deloc. Acest lucru contribuie la reducerea disconfortului încheieturilor mâinilor, deoarece nu va trebui să ridici la fel de des fierul de călcat de pe baza acestuia.

Rezervor de apă mare pentru utilizare continuă prelungită. Rezervorul de apă are o capacitate de 1,5 l, oferindu-ţi confortul unei utilizări continue de 1,5 ore, fără a fi necesar să adaugi apă. Este totodată transparent, oferind o vedere de 360° a rezervorului pentru a vedea uşor cantitatea de apă rămasă şi a continua să calci eficient cu abur. Când trebuie adăugată apă, staţia de călcat cu abur dispune de un orificiu mare de umplere, care îţi permite să umpli rezervorul de apă la robinet sau folosind o cană ori sticlă în orice moment în timpul călcatului.

Sistem încorporat pentru curăţare uşoară, pentru performanţă de lungă durată. Detartrarea periodică îţi protejează fierul de călcat şi menţine performanţa aburului. Sistemul inteligent de detartrare şi curăţare este o funcţie integrată de detartrare şi curăţare care prelungeşte durata de viaţă a staţiei de călcat cu abur. Prin intermediul semnalelor luminoase şi sonore, aparatul de călcat îţi va reaminti de necesitatea curăţării şi a detartrării. Pentru a porni procesul, nu trebuie decât să aşezi aparatul de călcat pe recipientul de detartrare şi de curăţare inteligentă. Apa murdară şi depunerile de calcar sunt colectate în aproximativ 2 minute, iar la sfârşit staţia de călcat cu abur va emite un semnal sonor, indicând că utilizarea poate fi reluată.

Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor. Acest fier de călcat este testat şi aprobat de institute independente de experţi în domeniul textilelor precum DWI, IWTO şi Woolmark, pentru performanţa sa de călcare excelentă. Programul Woolmark Apparel Care ajută consumatorii să identifice produsele de calitate destinate îngrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark în vederea utilizării cu produse din lână. Cu tehnologia sa exclusivă OptimalTEMP, Philips este în continuare singura marcă de fiare de călcat care poate fi certificată cu standardul de aur de la Woolmark. Poţi avea încredere că produsele noastre de îngrijire a rufelor aprobate de Woolmark sunt ideale pentru orice articol din lână.

Uşor şi compact pentru depozitare uşoară. Datorită tehnologiei revoluţionare ProVelocity, am putut crea o staţie de călcat cu abur mai compactă ca oricând. Dimensiunea mai mică se potriveşte perfect pe masa de călcat pentru utilizare comodă, iar transportul este mult mai uşor. În plus, staţia de călcat cu abur va necesita un spaţiu de depozitare mai mic.

Talpă cu alunecare superioară şi rezistenţă la zgâriere. Talpa SteamGlide este durabilă şi anti-aderentă, cu rezistenţă mare la zgâriere şi alunecare lină pe ţesături. În plus este uşor de curăţat, în special comparativ cu tălpile din aluminiu.

Blocare de transport sigură. Staţia de călcat cu abur include o blocare la transport sigură ce fixează bine staţia de călcat la baza acesteia, fără a exista riscul de a aluneca sau ca talpa fierbinte să fie atinsă de cineva. Astfel garantează un transport sigur şi uşor în casă, de la şi către spaţiul de depozitare.

Economiseşte energie cu modul ECO. Modul ECO îţi permite să economiseşti energie, fără a compromite rezultatele călcării. Modul ECO utilizează o cantitate redusă de abur, însă suficientă pentru a călca toate articolele vestimentare.

* - Economie de energie de până la 30 % pe baza IEC 603311, în comparaţie cu RI3320 la setare maximă.
* - Comparativ cu fierul de călcat cu abur Azur Performer de la Philips.

Review-uri / Comentarii

5.0
3 review-uri
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Olteanu Floriana

23 Oct 2020

Statie calacat Philips

Achizitie verificata

Sunt foarte mulțumită atât de produs cât și de serviciul de curierat. Am primit produsul a 2-a azi după ce am făcut comanda. Este o stație bună care-și adaptează temperatura singură și ff ușor de folosit. Merită fiecare bănuț dat. Felicitări producătorului pentru acest model.

Enache Claudiu

28 Dec 2020

O prima impresie pozitiva

Achizitie verificata

Am primit în cursul zilei de azi produsul, a durat cam mult, pentru că m-am hotărât să-l cumpăr pe 22 decembrie. Oricum, cei de la magNET au fost profesioniști și mi-au comunicat telefonic ziua în care urma să-l primesc și mi-au cerut confirmarea că sunt de acord.
Revenind la produs, e chiar impresionant. Se încălzește repede, calcă impecabil. O singură trecere peste o cămașă cu un material rebel (care-mi dădea mult de furcă atunci când foloseam fierul clasic) a fost suficientă ca să lase totul călcat perfect. În manual scrie că se poate folosi apă de la robinet, dar am cumpărat totuși apă dedurizată, să fiu sigur că îi prelungesc viața. Este comod de folosit, ergonomic. Bonus: arată bine.
Altceva nu știu ce să mai scriu. E o stație de călcat care calcă foarte bine, merită banii dați. Merit și eu cadoul :)
O să revin cu impresii după ce o să calc mai multe tipuri de materiale și după ce o să-l folosesc mai mult.

Olaru Ion

22 Dec 2020

Bun

Achizitie verificata

Stație de călcat ușor de folosit, destul de silențioasă, puterea aburului mi-ar fi plăcut să fie ceva mai mare. Merită dacă o cumpărați la reducere.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.