produse

Stație de călcat cu abur Philips FastCare Compact GC6740/30, 2400W, Presiune 5.2bar, Continuu 120g/min, Jet 300g, Talpă Ceramic , Rezervor 1.5l, F 1.6m, C 1.65m, Fier 1.25kg

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 830,99 Lei
Diferență: 261,00 Lei
569,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GC6740/30
EAN: 8710103952107
Lansat în: Q3 2020
Date brute
G: 3,90kg
L: 40,80cm
l: 28,00cm
Î:25,60cm

Descriere

Abur puternic pentru cea mai eficientă îndepărtare a cutelor. Aburul continuu şi puternic pătrunde cu uşurinţă chiar şi în cel mai gros material. Cutele persistente dispar datorită jetului de abur suplimentar pe care îl poţi folosi exact acolo unde ai nevoie. Acest abur suplimentar este perfect şi pentru călcatul cu abur pe verticală, pentru reîmprospătarea hainelor şi a draperiilor.

Oprire automată când fierul este lăsat nesupravegheat. Funcţia de oprire automată opreşte automat staţia de călcat cu abur dacă nu este utilizată timp de câteva minute. Astfel se economiseşte energie şi îţi oferă siguranţă şi linişte.

Blocare pentru transport sigur şi uşor. Blochează fierul în siguranţă pe baza staţiei pentru a-l transporta cu uşurinţă prin casă şi pentru a reduce riscul de atingere accidentală a tălpii fierbinţi.

Recipient pentru detartrare inclus – fără cartuşe, fără costuri suplimentare. Sistemul nostru integrat de detartrare, Smart Calc Clean, îţi aminteşte când trebuie să îndepărtezi calcarul. Acesta include un recipient pentru a facilita detartrarea. Astfel, nu sunt necesare cartuşe şi nu ai nici costuri suplimentare.

Uşoară şi compactă pentru a putea fi folosită şi depozitată simplu. Dimensiunea şi greutatea sunt perfecte pentru depozitare şi se potriveşte comod pe masa de călcat. Datorită tehnologiei exclusive ProVelocity, staţiile noastre de călcat cu abur sunt mai mici şi mai compacte ca niciodată.

Talpă ceramică pentru rezistenţă şi alunecare uşoară. Talpa noastră ceramică rezistentă alunecă bine pe toate materialele. Este neaderentă, rezistentă la zgârieturi şi uşor de curăţat.

Rezervor mare de apă pentru utilizare prelungită. Rezervorul de apă transparent de 1,5 litri îţi oferă peste o oră de utilizare continuă. Vezi clar câtă apă a rămas şi reumpli uşor oricând la robinet, prin orificiul de umplere mare.

*Comparativ cu fierul de călcat cu abur Philips PowerLife.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.