produse

Stație de călcat cu abur Philips PerfectCare 7000 PSG7050/30, 1720~2100W, Presiune 8bar, Continuu 120g/min, Jet 600g, Talpă SteamGlide Elite, Rez. detașabil 1.8l, Frt 1.7m, Cbl 1.65m, Fier 0.8kg, OptimalTEMP

București: Doar 1 rămasă
Cluj: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Marți 12 Dec. - Miercuri 13 Dec.

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.822,99 Lei
Diferență: 573,00 Lei
1.249,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: PSG7050/30
EAN: 8720389001246
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 5,61kg
L: 47,00cm
l: 31,00cm
Î:31,00cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Aparat de curățat scame Philips GC026/00, Lamă lată de până la 8000rpm, Necesită 2 baterii AA, Lucrează rapid și ușor, Pentru toate tipurile de haine, Perie de curățat
59,99 Lei
Aparat de curățat scame Philips GC026/80, Lamă lată de până la 8000rpm, Capac cu înălțime reglabilă, Necesită 2 baterii AA, Lucrează rapid și ușor, Pentru toate tipurile de haine, Perie de curățat
59,99 Lei
Filtru de apă pentru fiare de călcat Philips IronCare GC024/10
59,99 Lei
Cartuș anti-calcar Philips IronCare GC025/10
81,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Incredibil de uşoară şi de puternică. Staţia de călcat cu abur PerfectCare Seria 7000 este concepută pentru confort şi comoditate, extrem de uşoară şi simplu de manevrat, cu jet de abur puternic pentru a obţine rezultate excelente mai rapid. Cu tehnologie OptimalTEMP, garantat fără arsuri pe toate articolele care pot fi călcate.

Tehnologie OptimalTEMP, garantat fără arsuri. Cu tehnologia OptimalTEMP, obţii rezultate extraordinare cu o setare de temperatură ideală, garantăm că această staţie de călcat nu va produce arsuri pe niciun material ce poate fi călcat atunci când este lăsată nesupravegheată. Poţi să o laşi în siguranţă pe haine sau pe masa de călcat.

Abur puternic pentru îndepărtarea cutelor. Abur puternic şi continuu pentru îndepărtarea eficientă chiar şi a celor mai persistente cute de pe cele mai groase materiale.O singură setare de temperatură ideală pentru toate articolele vestimentare ce pot fi călcate. Calcă orice material, de la blugi la mătase, fără a regla temperatura şi garantat fără arsuri, datorită tehnologiei OptimalTEMP, nu este nevoie de reglaje. Aşa că nu mai este nevoie să sortezi rufele în prealabil sau să aştepţi ca fierul să se încălzească şi să se răcească.

Poţi călca orice material, oricând. Fier de călcat cu greutate redusă, ideal pentru călcat vertical, fierul este incredibil de uşor şi comod de manevrat, alunecând uşor şi reducând solicitarea asupra încheieturii mâinii, datorită greutăţii minime, de doar 800 g, poate fi folosit uşor şi pentru călcarea verticală a perdelelor şi a hainelor de pe umeraş.

Rezervor de apă, de 1,8 l, detaşabil pentru reumplere uşoară. Decalcifierea regulată îţi protejează fierul, îi prelungeşte durata de viaţă şi asigură cea mai bună performanţă a aburului, sistemul nostru exclusiv Easy De-Calc colectează calcarul în permanenţă, iar un indicator luminos te anunţă când recipientul trebuie golit. Trebuie doar să scoţi dopul şi să goleşti apa şi particulele de calcar.Talpă SteamGlide Elite pentru performanţă optimă de alunecare SteamGlide Elite. Este cea mai bună talpă pe care am creat-o, pentru performanţă optimă de alunecare şi rezistenţă maximă la zgâriere, baza sa din oţel inoxidabil este de două ori mai dură decât bazele obişnuite din aluminiu, iar învelişul nostru patentat cu 6 straturi şi strat avansat de titan alunecă fără efort pentru cele mai rapide rezultate.

Easy De-Calc pentru a prelungi durata de viaţă a fierului. Decalcifierea regulată îţi protejează fierul, îi prelungeşte durata de viaţă şi asigură cea mai bună performanţă a aburului.

Sistemul nostru exclusiv Easy De-Calc. Colectează calcarul în permanenţă, iar un indicator luminos te anunţă când recipientul trebuie golit, trebuie doar să scoţi dopul şi să goleşti apa şi particulele de calcar.

Oprire automată când fierul este lăsat nesupravegheat. Oprire automată pentru a economisi energie şi pentru siguranţă, blochează fierul în siguranţă pe baza staţiei pentru a-l transporta cu uşurinţă prin casă şi pentru a reduce riscul de atingere accidentală a tălpii fierbinţi.Specificații:
*Lungime furtun: 1,7 m.
*Depozitare furtun: compartiment.
*Economie de energie: 20%.
*Depozitare cordon de alimentare: velcro fix.
*Lungime cablu de alimentare: 1,65 m.
*Îndepărtare rapidă a cutelor.
*Debit de abur continuu: 120 g/min.
*Alimentare: max. 2100 W.
*Tensiune: max. 8,0 bari.
*Tensiune: 220 - 240 V.
*Jet de abur: până la 600 g.
*Utilizare uşoară.
*SteamGlide Elite.
*Alertă pentru nivel scăzut al apei.
*Sigur pe toate materialele ce pot fi călcate.
*Poate fi folosită apa de la robinet.
*Reumple oricând în timpul utilizării.
*Capacitate rezervor de apă: 1800 ml.
*Timp de încălzire: 2 de minute.
*Rezervor de apă detaşabil.
*Gestionarea calcarului.
*Notificare pentru detartrare.
*Easy De-calc Plus.
*Tehnologie OptimalTEMP.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.