produse

Staţie de călcat Bosch ProHygienic TDS8040 [Gama 8], 2400 W, 7 bari,

COD: TDS8040
Stoc epuizat

Fabricat în*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.521,99 Lei -20%
mai ieftin cu 302,00 Lei
1.219,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Calc’nClean Perfect. Efect dublu, pentru performanță de durată. Primul sistem de curățare care îndepărtează depunerile de calcar dăunătoare atât din fier, cât și din stația de călcat. Programul de curățare special îndepărtează depunerile de calcar și particulele de murdărie din fier și le elimină prin clătire. Colectorul de calcar din rezervorul de apă al stației de călcat colectează toate depunerile de calcar care se formează în rezervor. Funcția practică Calc’nClean Timer îți amintește când este timpul pentru următoarea operație de curățare.

ProHygienic. Tehnologia inovatoare HygienicSteam asigură igiena optimă la îngrijirea rufelor: un program de igienă special elimină 99,9% dintre bacterii, fără aditivi suplimentari – chiar și din țesăturile mai groase – și este blând cu rufele în acest proces. Această tehnologie specială cu aburi reduce umiditate acumulată în textile și ucide bacteriile.

VarioComfort. Rezultate remarcabile pentru toate materialele textile – fie că este vorba despre denim, mătase sau lână. Cu sistemul VarioComfort, aburul și temperatura pentru fiecare program de călcat în parte sunt atât de bine coordonate, încât rufele vor fi călcate bine – și în siguranță – în cel mai scurt timp. Selectează pur și simplu programul dorit și poți începe să calci fără grijă!

Caracteristici produs:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)