produse

Stație de călcat cu abur Philips PerfectCare Compact GC7842/40, Putere 2400W, Presiune 6.5bar, Continuu 120g/min, Jet 400g, Talpă SteamGlide, Rezervor 1.5l, F 1.6m, C 1.8m, Fier 1.2kg, Oprire automată

COD: GC7842/40
Stoc epuizat

Fabricat în*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
809,99 Lei -22%
mai ieftin cu 180,00 Lei
629,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Rezervor mare de apă pentru utilizare prelungită. Rezervorul de apă transparent de 1,5 litri îți oferă 1,5 ore de utilizare continuă. Vezi exact câtă apă a rămas și poți reumple ușor de la robinet.

Oprire automată de siguranță la lăsarea fierului de călcat nesupravegheat. Funcția de oprire automată oprește automat stația de călcat cu abur dacă nu este folosit timp de câteva minute. Astfel se economisește energie și îți oferă siguranță și liniște.

Ușoară și compactă pentru a putea fi folosită și depozitată simplu. Dimensiunea și greutatea sunt perfecte pentru depozitare și se potrivește comod pe masa de călcat. Datorită tehnologiei exclusive ProVelocity, stațiile noastre de călcat cu abur sunt mai mici și mai compacte ca niciodată.

Economisește energie cu modul ECO. Economisește energie și conține aceleași rezultate excelente. Modul ECO reduce consumul de energie pentru hainele care au nevoie de mai puțin abur.

Sigur pe toate articolele care pot fi călcate, garantat fără arsuri. Datorită tehnologie OptimalTEMP, garantăm că acest fier de călcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi călcat. Poți să îl lași pe haine sau pe masa de călcat. Garantat fără arsuri.

Tehnologie OptimalTEMP, nu necesită setarea temperaturii. Calcă orice material, de la blugi la mătase, fără a regla temperatura. Datorită tehnologie OptimalTEMP, nu și nevoie de butoane sau reglaj. Așa că nu mai este nevoie să sorteze rufele în prealabil sau să aștepți ca fierul să se încălzească și să se răcească. Ești pregătit să calci orice material, oricând.

Blocare pentru transport sigur și ușor. Blochează fierul în siguranță pe baza stației pentru transportul cu ușurință prin casă și pentru a reduce riscul de atingere accidentală a tălpii fierbinți.

Recipient pentru detartrare inclus – fără cartușe, fără costuri suplimentare. Sistemul nostru integrat de detartrare, Smart Calc Clean, îți amintește când trebuie să îndepărtezi calcarul. Acesta include un recipient pentru o facilitate detartrarea. Astfel, nu sunt necesare cartușe și nu ai nici costuri suplimentare.

Talpa SteamGlide rezistentă la zgârieturi oferă o bună alunecare. Talpa noastră SteamGlide specială alunecă ușor pe orice material. În plus, este antiaderentă, rezistentă la zgârieturi și ușor de curățat.

Abur puternic pentru cea mai eficientă îndepărtare a cutelor. Aburul continuu și puternic pătrunde cu ușurință chiar și în cel mai gros material. Cutele persistente dispar datorită jetului de abur suplimentar pe care îl poți folosi exact acolo unde ai nevoie. Acest abur suplimentar este perfect și pentru călcatul cu abur pe verticală, pentru reimprospătarea hainelor și a draperiilor.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)