produse

Umidificator de aer Philips Seria 2000 HU4801/01

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HU4801/01
EAN: 8710103788799
Lansat în: Q3 2014
Date brute
G: 4,21kg
L: 40,50cm
l: 31,00cm
Î:31,00cm

Accesorii

Filtru de umidificare Philips HU4102/01, Material fibră naturală
54,99 Lei
Fitil de umidificare Philips FY2401/30, Tehnologie NanoCloud, Durată de viață de până la 6 luni, Fitil îmbunătățit, Material PET, Dark Grey
74,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Mai sigur din punct de vedere igienic, fără praf alb* şi fără a uda suprafeţele. Acest umidificator de aer Philips oferă un sistem de evaporare avansat cu trei etape şi tehnologia NanoCloud. Etapa 1: filtrul absorbant al umidificatorului captează particulele mari, cum ar fi părul oamenilor/animalelor şi praful, atunci când extrage aerul uscat. Etapa 2: sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud umidifică aerul adăugând molecule de apă fără bacterii sau calcar. Etapa 3: aerul sănătos este evacuat din umidificator la o viteză constantă, ceea ce oferă un aer umed, sănătos şi confortabil, fără să se formeze ceaţă în casa ta.

Distribuie uniform aerul umidificat în întreaga cameră.  Distribuie uniform aerul umidificat în întreaga cameră. Vei respira şi vei dormi mai bine în casa ta datorită aerului umidificat sănătos.

Alege între umidificarea silenţioasă şi cea standard.  Alege între umidificarea silenţioasă şi cea standard pentru a permite o flexibilitate maximă.

Designul minimalist asigură cea mai facilă curăţare din clasa sa.  Curăţarea umidificatorului în interior şi la exterior – în special rezervorul de apă – nu a fost niciodată mai uşoară.

Rezervor cu umplere uşoară.  Îl poţi umple cu un recipient sau poţi duce rezervorul de apă la robinet. Indicatorul „max” arată clar nivelul maxim de umplere a rezervorului. Când rezervorul s-a golit, umidificatorul se opreşte automat şi afişajul indică faptul că este nevoie de reumplere.

Oprire automată atunci când umidificatorul rămâne fără apă. Atunci când rezervorul de apă este gol şi necesită reumplere, blocarea de protecţie pentru aer sănătos închide umidificatorul.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.