Umidificator de aer Philips HU4813/10 [Gama 2000]

COD: HU4813/10
Bucureşti: Ultimul în stoc
Cluj: Stoc magazin

Umidificare igienică - Respiră mai uşor cu umidificatorul Philips seria 2000. Tehnologia de evaporare NanoCloud răspândeşte cu 99 % mai puţine bacterii* decât umidificatoarele ultrasonice de top şi previne petele umede şi praful alb*. Perfect pentru dormitor sau camera copilului.

Citeste descrierea completa
754,99 Lei -23%
mai ieftin cu 175,00 Lei
579,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Accesorii

54,99 Lei
79,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Proces natural de evaporare. Proces de evaporare igienic şi natural pentru a asigura performanţe optimizate. Aerul uscat trece prin umidificator. Sunt adăugaţi vapori de apă şi aer mai umed iese din umidificator în aerul ambiant. Tehnologia NanoCloud foloseşte un proces de evaporare foarte natural, care aspiră aerul uscat, îi adaugă molecule de apă şi emite aer umidificat în încăpere.

Fără pete umede şi praf alb*. Cu designul său la 360°, aerul umidificat este distribuit uniform în încăpere, fără picături pe podea sau pe birou. Tehnologia noastră NanoCloud reduce, de asemenea, răspândirea mineralelor în aer, ceea ce previne depunerea prafului alb pe mobilier şi suprafeţele plate.

Răspândeşte cu 99 % mai puţine baterii. După ce apa se evaporă, moleculele de apă sunt atât de mici încât ceaţa de apă devine invizibilă pentru ochiul uman. În plus, pentru că sunt atât de mici, aceste molecule au o capacitate redusă să răspândească bacterii în aer. Testele de laborator confirmă că tehnologia NanoCloud răspândeşte cu 99 % mai puţine bacterii decât umidificatoarele ultrasonice de top.

Mod pentru somn liniştit. În modul nocturn, umidificatorul funcţionează la un nivel minim al zgomotului şi cu toate luminile stinse, cu excepţia indicatorului de turaţie. Această setare îţi permite să menţii nivelul dorit de umiditate chiar şi în timpul somnului.

Rezervor cu umplere uşoară. Îl poţi umple cu un recipient sau poţi duce rezervorul de apă la robinet. Indicatorul „max” arată clar nivelul maxim de umplere a rezervorului. Când rezervorul s-a golit, umidificatorul se opreşte automat şi afişajul indică faptul că este nevoie de reumplere.

Design care permite curăţarea uşoară. Designul rotund şi minimalist permite curăţarea uşoară. Acest umidificator nu are o placă de încălzire, aşa că nu este necesară detartrarea.

Fără apă fierbinte. Un umidificator cu risc redus de arsuri cauzate de apă fierbinte sau abur cald. Tehnologia NanoCloud nu încălzeşte apa, prevenind riscul de arsuri cauzate de apă fierbinte sau abur cald.

Setări de umiditate automate. Menţine un nivel constant al umidităţii cu setările de umiditate automate. Alege 40 %, 50 % sau 60 % ca nivel vizat al umidităţii, iar umidificatorul va porni şi se va opri automat pentru a atinge nivelul dorit de umiditate. Senzorul inteligent de umiditate permite aparatului să gestioneze precis nivelul de umiditate. Oferă totodată un nivel numeric în timp real al ratei umidităţii în încăpere.

Cronometru. Când foloseşti cronometrul, umidificatorul funcţionează un număr setat de ore şi se opreşte automat la expirarea timpului setat. Poţi alege 1 oră, 4 ore sau 8 ore.

Absorbţie ridicată a apei şi evaporare eficientă. Umidificatorul Philips are 3 turaţii şi o rată de umidificare de 300 ml/h la cea mai ridicată setare. Este perfect pentru camerele de dimensiuni medii din locuinţă, cu suprafeţe de până la 44 m²*.

* - Previne petele umede şi praful alb: testare terţă parte independentă pentru a stabili depunerile de minerale din picăturile de lichid pe mobilă potrivit DIN 44973, IUTA e.V. Pentru a determina depunerile de minerale pe mobilă din picăturile de lichid din aer pe o perioadă de 3 ore.
* - Dimensiunea încăperii este calculată în funcţie de rata de umidificare testată de un laborator terţă parte, conform AHAM HU-1-2006 (R2011).
* - Rezultatele se bazează pe emisiile de bacterii Pseudomonas Fragi direct din unităţile şi filtrele curate, după 2 ore de utilizare continuă la cea mai ridicată setare, folosind apă sterilizată care conţine bacteria menţionată, într-o cameră de 1 m³, reîmprospătată la 280 l/min. (74 gpm).

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului