Umidificator de aer Philips HU4803/01

COD: HU4803/01
Cluj: Ultimul în stoc

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Întotdeauna aer sănătos - Control automat şi tehnologie de evaporare inteligentă. Umidificatorul de aer Philips combate aerul uscat cu precizie. Distribuie uniform aerul umidificat în întreaga cameră şi împrăştie cu 99% mai puţine bacterii în comparaţie cu cele ultrasonice.

Citeste descrierea completa
669,99 Lei -28%
mai ieftin cu 190,00 Lei
479,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Accesorii

54,99 Lei
64,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Mai sigur din punct de vedere igienic, fără praf alb* şi fără a uda suprafeţele. Acest umidificator de aer Philips oferă un sistem de evaporare avansat cu trei etape şi tehnologia NanoCloud. Etapa 1: filtrul absorbant al umidificatorului captează particulele mari, cum ar fi părul oamenilor/animalelor şi praful, atunci când extrage aerul uscat. Etapa 2: sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud umidifică aerul adăugând molecule de apă fără bacterii sau calcar. Etapa 3: aerul sănătos este evacuat din umidificator la o viteză constantă, ceea ce oferă un aer umed, sănătos şi confortabil, fără să se formeze ceaţă în casa ta.

Distribuie uniform aerul umidificat în întreaga cameră. Distribuie uniform aerul umidificat în întreaga cameră. Vei respira şi vei dormi mai bine în casa ta datorită aerului umidificat sănătos.

Setările de umiditate permit un control precis al umidităţii. Umidificatorul de aer Philips îţi permite să alegi între o umiditate a aerului de 40%, 50% şi 60%, pentru confort maxim.

Modul de umiditate automat te scuteşte de griji. Modul automat utilizează senzorul digital pentru a monitoriza constant umiditatea aerului şi va porni şi opri umidificatorul ori de câte ori este necesar, asigurându-se că umiditatea este în permanenţă la nivelul corespunzător.

Alerta de protecţie pentru aer sănătos te avertizează atunci când este nevoie să umpli rezervorul. Alerta luminoasă de culoare roşie te avertizează atunci când este nevoie să umpli rezervorul.

Oprire automată atunci când umidificatorul rămâne fără apă. Atunci când rezervorul de apă este gol şi trebuie să fie umplut, blocarea de protecţie pentru aer sănătos opreşte umidificatorul, iar indicatoarele luminoase de culoare roşie te anunţă că umidificatorul s-a oprit.

Cronometru uşor de setat la 1/4/8 ore. Aparatul funcţionează pentru un număr setat de ore şi se opreşte automat la sfârşitul intervalului setat.

Modul de somn în care umidificatorul funcţionează cu minimul de lumini aprinse. Modul de somn dedicat în care umidificatorul funcţionează la un nivel de zgomot minim, iar toate luminile sunt stinse, cu excepţia indicatorului de viteză.

Alege între umidificarea silenţioasă, standard şi automată. Alege între umidificarea silenţioasă, standard şi automată pentru a permite o flexibilitate sporită.

Designul minimalist asigură cea mai facilă curăţare din clasa sa. Curăţarea umidificatorului în interior şi la exterior – în special rezervorul de apă – nu a fost niciodată mai uşoară.

Rezervor cu umplere uşoară. Îl poţi umple cu un recipient sau poţi duce rezervorul de apă la robinet. Indicatorul „max” arată clar nivelul maxim de umplere a rezervorului. Când rezervorul s-a golit, umidificatorul se opreşte automat şi afişajul indică faptul că este nevoie de reumplere.

* - Calcarul alb nu este transportat pentru a polua aerul.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

5 review-uri

(4)
(1)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

5 review-uri

Fălămaș Ovidiu

25/11/19

Deși mi se pare că nu respectă într-adevăr indicațiile conform meniului, spre exemplu atunci când setez pe umiditate 40, dar umiditatea în cameră este 60, aparatul continuă să meargă... dar de făcut, își face treaba :). Scriu acest review datorită promptitudinii livrării, informațiilor oferite despre starea coletului, detalii despre livrare, etc.. Echipa magNET este foarte profi.

58

Spasiu Andrei

02/12/19

Cumparator verificat

Foarte bun produsul, este exact ce căutam.

53

Bogza Ioana

21/01/20

Cumparator verificat

Produs foarte bun. Recomand!

51

Toader George

14/01/20

Cumparator verificat

Produsul super ok! Se simte diferența în încăpere! Comunicarea foarte bună cu magNET.ro. Totul s-a desfășurat peste așteptări. Produsul foarte bine ambalat.

49

Fedorciuc Anca Maria

12/01/20

Cumparator verificat

Foarte mulțumită, este silențios, nici nu îl auzi când funcționează, capacitatea rezervorului ține cam 2 nopți pe modul automat. Serviciul de curierat rapid, foarte mulțumită.

42