Umidificator de aer Philips HU4706/11

COD: HU4706/11
Cluj: Ultimul în stoc

Întotdeauna aer sănătos - Umidificatorul de aer Philips combate aerul uscat cu eficienţă şi igienă maxime. Împrăştie cu 99 % mai puţine bacterii în comparaţie cu umidificatoarele ultrasonice. Fără praf alb* şi fără a uda suprafeţele.

Citeste descrierea completa
382,99 Lei -14%
mai ieftin cu 53,00 Lei
329,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Mai sigur din punct de vedere igienic, fără praf alb* şi fără a uda suprafeţele. Acest umidificator de aer Philips oferă un sistem de evaporare avansat cu trei etape şi tehnologia NanoCloud. Etapa 1: filtrul absorbant al umidificatorului captează particulele mari, cum ar fi părul oamenilor/animalelor şi praful, atunci când extrage aerul uscat. Etapa 2: sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud umidifică aerul adăugând molecule de apă fără bacterii sau calcar. Etapa 3: aerul sănătos este evacuat din umidificator la o viteză constantă, ceea ce oferă un aer umed, sănătos şi confortabil, fără să se formeze ceaţă în casa ta.

Distribuie în mod uniform aerul umidificat în jurul tău. Distribuie în mod uniform aerul umidificat în jurul tău. Îţi permite să respiri aer umidificat sănătos, acasă şi la birou, oferind confort pielii tale.

Designul modern asigură cea mai facilă curăţare din clasa sa. Curăţarea umidificatorului în interior şi la exterior – în special rezervorul de apă – nu a fost niciodată mai uşoară.

Rezervor de apă uşor de umplut. Există 2 modalităţi de a umple rezervorul de apă: poţi aduce apa într-un vas şi umple rezervorul în locul în care se află, după îndepărtarea capacului superior al acestuia, sau poţi duce rezervorul de apă la cel mai apropiat robinet din casa ta.

Oprire automată atunci când umidificatorul rămâne fără apă. Atunci când rezervorul de apă este gol şi trebuie să fie umplut, blocarea de protecţie pentru aer sănătos opreşte umidificatorul.

Alege între umidificarea silenţioasă şi cea standard. Alege între umidificarea silenţioasă şi cea standard pentru a permite o flexibilitate maximă.

* - Calcarul alb nu este transportat pentru a polua aerul.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului